Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Print Printen

Dit artikel is geschreven door Maurits

Upload datum : 4 november 2022

Datingcoach Maurits componeert eigenlijk al vele jaren datingartikelen voor betrouwbaredatingsites.nl. Zelf getrouwd nadat hij zijn wederhelft had bevredigd via een datingsite. Een fantasierijke achtenswaardige charmeur die graag schrijft, ontwikkelt en tekent.

Welke datingsites zijn populair en betrouwbaar?
Als je besloten hebt om een relatie te zoeken op internet, zijn er een aantal stappen die je kunt nemen. Je wilt je natuurlijk oriënteren in het oerwoud van datingsites. De juiste site vinden die bij je past, waar je de beste matches gaat vinden en een website die bij je bestedingsplan past.

Maurits analyseerde de bekende datingsites van 2022 in Nederland

Als je wilt beginnen met online daten, dan heb je enorm veel datingsites en apps om uit te kiezen. We bekeken de populariteit, betrouwbaarheid en transpirantie van de 20 meest gebruikte dating diensten in Nederland. En we vroegen actieve gebruikers naar hun ervaringen.

Wat kun je in dit artikel lezen?

We ondervroegen ruim 2.200 actieve gebruikers van datingsites die in de afgelopen 12 maanden langere tijd een datingsite of app gebruikten naar hun mening. Daarnaast onderzochten we informatie over lidmaatschapsalternatieven en uitgaven. Ook onderwierpen we datingsites en apps aan een privacytest .

Laatst bijgewerkt: November 2022

# Aanbieder Categorie Doelgroep Geslachtsratio Gebruikers Bezoekers mnd Bezoek
1 Parship Algemene dating 25 - 44 40% V 60% M 80K 257.4K Bezoek Parship
2 Elite Dating Hoger opgeleiden 25 - 34 45% V 55% M 34.7K Bezoek Elitedating
3 Badoo Dating Apps 18 - 34 34% V 66% M 480K 1.46M Bezoek Badoo
4 bumble Dating Apps 18 - 34 40% V 60% M 374K 611.5K Bezoek Bumble
5 Tinder Dating apps 35 - 54 35% V 65% 75K 90K Bezoek Tinder
6 Grindr Gay Dating 18 - 34 36% V 64% M 78K 198K Bezoek Grindr
7 facebook-dating Dating apps 18 - 34 44% V 56% M 37.5K 64.4K Bezoek facebook-dating
8 happn Dating apps 18 - 34 38% V 62% M 90K 780K Bezoek happn
9 Ourtime 50+ / Ouderen 45 - 64 50% V 50% M 300K 410K Bezoek OurTime
10 Single Algemene dating 25 - 44 48% V 52% M 120K 200K Bezoek Single.nl
11 Lexa Algemene dating 25+ 40% V 60% M 1.2M 1.43M Bezoek Lexa
12 Rijpedating Algemene dating 35 - 54 35% V 65% 80K 168K Bezoek Rijpedating
13 Stedendating Algemene dating 25 - 44 48% V 52% M 8.7K 14K Bezoek Stedendating
14 Novamora Casual Dating 25 - 34 30% V 70% M 280K 210K Bezoek Novamora
15 SecondLove Affaire 35 - 54 35% V 65% 75K 90K Bezoek Second Love
16 Only Flirts Casual dating 25 - 34 31% V 69% 144K 1.11M Bezoek Only Flirts
17 MetJou Algemene dating 35 - 54 35% V 65% 6.6K 8K Bezoek MetJou
18 50PlusMatch 50+ / Ouderen 50+ 43% V 57% 75K 79K Bezoek 50PlusMatch
19 E-Matching Hoger opgeleiden 25 - 54 40% V 60% 75K 202K Bezoek E-Matching
20 Stoute Vrouwen Casual dating 25 - 44 35% V 65% 65K 190K Bezoek Stoute Vrouwen

Nepprofielen

Ongeveer 15% van onze datingpanelleden ontdekte een onomkeerbare relatie. Weinig aanbod van ideale partners is de voornaamste reden dat onze panelleden geen partner vonden.

Voorgestelde 'matches' voldoen bijvoorbeeld niet aan de gestelde eisen. Sommige panelleden suggereerden bijvoorbeeld dat alle voorgestelde dates te ver weg woonden. Evenzo zitten er volgens ons panel veel niet meer bestaande of nepprofielen tussen. Bij een nepprofiel gaat het bijvoorbeeld om een foto van iemand anders of een onjuiste leeftijd. Vaak gaat het zelfs om datingfraude : oplichters die doen alsof ze geïnteresseerd zijn en je proberen geld afhandig te maken.

Je kunt nepprofielen altijd melden bij de datingsite. Het merendeel van het panel is tevreden met dat alternatief. Hoewel niet iedereen positief is dat er daadwerkelijk iets met de meldingen wordt gedaan.

Mogelijkheden gratis lidmaatschap

Bijna een derde van het panel vindt de verhouding tussen kosten en kwaliteit slecht. Een deel van hen ontdekt het abonnement alleen maar te duur. De tarieven kunnen oplopen tot € 79,90 (6 maanden lidmaatschap bij Parship). Bij Parship zit je meteen 6 maanden aan een abonnement vast. Je betaalt ook een toeslag als je maandelijks wilt betalen in plaats van in één keer. De meeste andere sites maken wel een abonnement voor een maand mogelijk, en zelfs voor een week.

Bij de meeste datingsites is het maken van een profiel helemaal gratis. Je zit dus niet meteen vast aan een abonnement. Maar meestal zijn de alternatieven beperkt. Je kunt bijvoorbeeld geen berichten versturen of zien wie geïnteresseerd is. Sommige sites werken met credits. Met credits kun je extra berichten kopen of jezelf in de kijker spelen;

Minder dan de helft van het panel is blij met de mogelijkheden van een geheel gratis abonnement. Sommige panelleden voelen zich verleid door zo'n geheel gratis lidmaatschap.

Op zich niet gek dat datingsites een verdienmodel hebben. Het moet wel duidelijk zijn, zodat je weet wat je te wachten staat. En dat gaat niet altijd goed.

Onduidelijke prijzen

Wie zich oriënteert op verschillende datingsites heeft veel baat bij een overzicht met:

Ook deze info moet duidelijk zijn voorafgaand aan de (geheel gratis) inschrijving. Toch hebben lang niet alle datingsites dit ( duidelijk) op hun site staan. Zelfs bij aankoop van de app in de App Store of Google Play ontbreekt totale en duidelijke info. .

Zo'n totale introductie hebben we wel ontdekt bij:

 • Single.nl (duidelijke en betaalbare prijzen, daarnaast geen verborgen kosten)
 • E-matching
 • Peper
 • 50Plusmatch (aanvankelijk ontbrak duidelijke info over automatische verlenging, maar dit werd meteen aangepast na een bericht van ons).

Facebook Dating is momenteel helemaal gratis.

Geen duidelijkheid over kosten op de site

Een aantal datingsites heeft helemaal geen tarieven op hun site staan. Je ziet de prijzen pas als je bent ingeschreven.

De App Store en Google Pay hebben wel wat details over de tarieven. Die staan dan onder het kopje "in-app aankopen". Die details zijn vrijwel voortdurend onduidelijk en/of onvolledig.

We spraken hierover met de datingsites. Uit sommige bleek dat het gebruikelijk is dat apps daar de kosten tonen. Wij vinden echter dat de informatie ook vooraf duidelijk moet zijn. En alle datingdiensten hebben een website waar ze deze gegevens kunnen plaatsen.

Dit zijn de dating websites en apps die wel tarieven op hun website teleurstellen voorafgaand aan de inschrijving:

Datingsite Reactie
Badoo x.
Bumble Zoals bij veel apps worden de tarieven binnen Bumble getoond (in regionale valuta).
Grindr x.
Happn Het tariefscherm wordt niet getoond tijdens het eerste registratieproces omdat het standaard volledig gratis is voor alle gebruikers.
Inner Circle. De mogelijkheid om de app gratis te gebruiken (of volledige toegang te krijgen door vrienden te verwelkomen) is de reden waarom we de volledige tarieven van het lidmaatschap niet onthullen vóór de registratie.
Tinder We vinden het niet nodig om de abonnementstarieven bij de registratie te vermelden, omdat het voor de meeste gebruikers niet relevant is. We zullen echter bekijken hoe we duidelijker kunnen maken dat lidmaatschappen onmiddellijk worden verlengd.

Verbeteringen

Ook bij diverse datingwebsites en apps hebben we enkele verbeterpunten gevonden:

 • Lexa en Ourtime?: we moesten behoorlijk zoeken naar de informatie. We hebben het uiteindelijk gevonden, maar het stond min of meer verspreid over de website, zoals bijvoorbeeld tussen de veelgestelde vragen. Toen we lexa erom kregen geen antwoord.
 • Parship: de prijzen bestaan, maar je betaalt extra als je maandelijks wilt betalen. Om deze "extra kosten" te zien, moet je op een link klikken. Alleen daar staat dat het lidmaatschap direct wordt verlengd. Parship geeft in een reactie aan dat ze onze kritiekpunten zullen bekijken en stelt verder voor te voldoen aan de eisen van het Keurmerk Veilig Daten .
 • Paiq: duidelijk over prijzen, echter de informatie over geautomatiseerde verlenging is er niet. We hebben geen actie ontvangen.

Het Keurmerk Veilig Daten

Het Keurmerk Veilig Daten staat, om maar wat te noemen, voor eerlijkheid en transparantie over prijzen en abonnementsmodellen. Het merk vereist dat sites of apps hierover communiceren voordat de klant koopt. Dit kan van het merk zijn op bijvoorbeeld de homepage of een FAQ-pagina.

Om het Keurmerk Veilig Daten te krijgen, moeten datingsites ook het Thuiswinkel Waarborg hebben. De kosten hiervoor vormen een drempel voor kleinere Nederlandse datingsites om lid te worden. Buitenlandse datingsites (actief in Nederland) zoals Tinder, Happn en Bumble kunnen eveneens lid worden. Het merk heeft eigenlijk ook deze grote buitenlandse datingsites benaderd. Zij reageren echter niet op dergelijke eisen.

Momenteel hebben 4 datingsites het keurmerk veilig daten:

 • Lexa
 • 50Plusmatch, Match4me, Pepper (Dating brands van hetzelfde bedrijf).
 • 4Match
 • Parship

Alle leden van het merk worden uitgebreid gescreend door Thuiswinkel.org. Ze moeten een jaarlijkse test doorstaan om te zien of ze nog steeds het Thuiswinkel Waarborg keurmerk mogen voeren. Ze moeten voldoen aan tal van eisen op het gebied van fraudedetectie, transparantie en heldere communicatie naar de consument.

Ondersteuning BetrouwbareDatingsites.nl

BetrouwbareDatingsites.nl onderzoekt routinematig de veiligheid, betrouwbaarheid en ontwikkelingen rond online datingsites. Op deze manier helpen we jou om de beste keuze te maken. Je kunt alle aanbevolden aanbieders op betrouwbare datingsites gratis en vrijblijvend uitproberen. Je kunt bijdragen door je ervaringen met ons te delen (anoniem als je dat wilt) nadat je je hebt aangemeld bij een van de gerangschikte datingsites.

Deel jouw ervaringen over dating sites.

Tip bij bij gebruik van bekende datingsites & apps

Waar moet je op letten als je gebruik wilt maken van een bekende datingsite?

 • Mocht je twijfelen aan de echtheid van een profiel, dan kun je de foto's van het profiel waar je over twijfel controleren in google. Als je op het camera-icoontje in de zoekbalk klikt op de website: images.google.com, komen er twee opties tevoorschijn. Bi

 • Geef niet te snel je contactinformatie aan andere, en kies bijvoorbeeld liever voor een videocall

 • Bekijk de privacyverklaring : wat doet de website of app met je gegevens? Worden deze gebruikt voor commerciële doeleinde of verstrekt aan derde.

 • Spreek de allereerste keer af op een openbare plek en laat ook een vriend of vriendin weten waar je bent.

 • Maak nooit geld over aan iemand die je nog niet goed kent. Jaarlijks zijn er bij online dating helaas veel mensen die slachtoffer worden van datingfraude.

 • Meld vermoedens van oplichting bij de datingsite en bij de fraudehelpdesk

 • Let op de voorwaarden: wat kun je doen met je betaalde abonnement, verlengt je datingservice automatisch het lidmaatschap en hoe kun je het opzeggen?

 • Heb je ervoor gekozen om een trial abonnement te proberen? Annuleer het dan meteen na betaling, zo voorkom je ongewenste afschrijvingen.

 • Wil je stoppen met daten bij het platform die jij gebruikt? Doe dit dan door eerst je foto en profielinformatie te verwijderen en daarna pas je gehele profiel.

Dit zijn de meest door vrouwen gewaardeerde dating sites van dit moment

1 parship app
Parship

Met Parship kies je voor veeleisende ontmoetingen, tussen hoog opgeleide personen, vaak met een bovengemiddeld salaris, die veelal op zoek zijn naar een langdurige duurzame relatie. Parship reviews

Goed
9.8
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 27 mensen in de afgelopen 30 dagen

8.9
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

9.8
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 30-55
Inschrijvingen
Inschrijvingen 325.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 48-52
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
Parship reviews
2 elitedating app
Elite dating

Als zelfverklaarde sapioseksueel die haar Myers-Briggs persoonlijkheidstype (INFJ) en Enneagram (4w3) resultaten uit het hoofd kent, vind ik intelligentie een ongelooflijk aantrekkelijke eigenschap in een partner. Elite dating reviews

Uitstekend
9.5
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 22 mensen in de afgelopen 30 dagen

8.8
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

9.5
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 30+
Inschrijvingen
Inschrijvingen 420.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 52-48
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
Elite dating reviews
3 only-flirts app
Only-Flirts

De keuzemogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om Nederlandse hook-up dating. Maar je hebt geen onbeperkte keuze nodig, je hebt iets nodig dat werkt. Vandaag lopen we de mogelijkheden na van only-flirts. com ... Only-Flirts reviews

Uitstekend
9.5
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 957 mensen in de afgelopen 30 dagen

10.0
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

6.0
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

7.8
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 21+
Inschrijvingen
Inschrijvingen 170.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 46 / 54
Creditsysteem
Creditsysteem Ja
Gratis versie
Gratis versie Ja
Only-Flirts reviews
4 rijpedating app
Rijpedating

Rijpedating is het beste online platform informeel contact vanaf 30 jaar en ouder. Plezier voor 30plus Rijpedating reviews

Goed
9.4
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 146 mensen in de afgelopen 30 dagen

9.2
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

4.0
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

6.7
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 30+
Inschrijvingen
Inschrijvingen 80.00
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 56 - 44
Creditsysteem
Creditsysteem Ja
Gratis versie
Gratis versie Ja
Rijpedating reviews
5 single app
Single

Single.nl is de toonaangevende datingsite in Nederland wat betreft de verscheidenheid aan actieve inschrijvingen, je kunt de site gewoonweg niet over het hoofd zien. Inschrijven is uiterst eenvoudig en snel en het aanzienlijke aantal leden maakt het vrijwel moeilijk om niet minimaal een paar veelbelovende dates te beschermen. Single reviews

Uitstekend
9.3
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 0 mensen in de afgelopen 30 dagen

n/a
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

9.3
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 21+
Inschrijvingen
Inschrijvingen 120.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 52 / 48
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
Single reviews
6 stedendating app
Stedendating

Daten in je eigen regio zonder fictieve profielen Stedendating reviews

Uitstekend
9.2
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 0 mensen in de afgelopen 30 dagen

n/a
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

9.2
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 25-55
Inschrijvingen
Inschrijvingen 90.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 52-48
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
Stedendating reviews
7 50plusmatch app
50plusmatch

Ben jij een actieve 50 plusser? Dan ben je bij 50 plusmatch zeker op z’n plek 50plusmatch reviews

Uitstekend
8.9
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 0 mensen in de afgelopen 30 dagen

n/a
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

8.9
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 45-65
Inschrijvingen
Inschrijvingen 55.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 52-48
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
50plusmatch reviews
8 e-matching app
E-Matching

Een datingservice die je direct in contact brengt met singles HBO+ E-Matching reviews

Uitstekend
8.8
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 0 mensen in de afgelopen 30 dagen

n/a
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

8.0
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

8.4
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 25-65
Inschrijvingen
Inschrijvingen 60.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 54-46
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
E-Matching reviews
9 stoute-vrouwen app
Stoute-Vrouwen

Stoute-vrouwen is een uitstekend online platform om nieuwe mensen te ontmoeten en ondeugende vrouwen die op zoek zijn naar leuke avontuurtjes. De zogenaamde dames van plezier, die net als jij op zoek zijn naar een ongedwongen afspraakje of er stiekem opgewonden van raken om door anderen naakt gezien te worden. Stoute-Vrouwen reviews

Uitstekend
8.6
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 666 mensen in de afgelopen 30 dagen

9.9
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

7.0
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

7.8
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 21+
Inschrijvingen
Inschrijvingen 120.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 56 / 44
Creditsysteem
Creditsysteem Ja
Gratis versie
Gratis versie Ja
Stoute-Vrouwen reviews
10 lexa app
Lexa

Mijn moeder zegt me al jaren dat ik de liefde op Lexa.nl moet vinden. Dankzij is nu eindelijk de tijd gekomen - en ze is meer dan dankbaar. Mensen uit alle lagen van de bevolking hebben blijvende relaties gevonden met Lexa Lexa reviews

Goed
8.4
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 0 mensen in de afgelopen 30 dagen

n/a
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

8.4
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 25+
Inschrijvingen
Inschrijvingen 1.200.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 52-48
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
Lexa reviews
11 novamora app
Novamora

Novamora Voor singles en koppels die op zoek zijn naar een spannende date Novamora reviews

Goed
8.3
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 11 mensen in de afgelopen 30 dagen

8.0
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

8.3
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 25-65
Inschrijvingen
Inschrijvingen 280.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 62-38
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
Novamora reviews
12 metjou app
MetJou

MetJou maakt online daten leuker met functies als PhotoSapper waarmee je een collage van afbeeldingen kunt maken MetJou reviews

Uitstekend
7.9
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 0 mensen in de afgelopen 30 dagen

n/a
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

7.9
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 25 - 34
Inschrijvingen
Inschrijvingen 40.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 57 / 43
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
MetJou reviews
13 second-love app
Second Love

Second Love richt zich al sinds 2008 op de Nederlandse datingmarkt voor getrouwde en gebonden mensen opzoek naar een informele flirt of discrete affaire Second Love reviews

Goed
7.9
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 8 mensen in de afgelopen 30 dagen

7.6
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

7.9
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 30-55
Inschrijvingen
Inschrijvingen 750.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 62-38
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
Second Love reviews
14 ourtime app
Ourtime

OurTime is een senioren dating app voor singles boven de 50 die iemand nieuw willen ontmoeten. Je kunt deze app ook gebruiken als je een jongere bent die een cougar of DILF zoekt (zei ik dat al?). Ongeacht je leeftijd of persoonlijke voorkeur, er zijn meer... Ourtime reviews

Uitstekend
7.8
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 1 mensen in de afgelopen 30 dagen

3.8
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

7.8
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 50+
Inschrijvingen
Inschrijvingen 100.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 52-48
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
Ourtime reviews
15 bumble app
Bumble

Bumble werd ooit opgericht om de ouderwetse regels van het daten te veranderen. Nu geeft Bumble haar gebruikers het initiatief en vertrouwen om te daten, te netwerken en online nieuwe vrienden te maken. We hebben het niet alleen noodzakelijk, maar ook acceptabel gemaakt voor vrouwen om de eerste stap te zetten. We maken het eenvoudiger en veiliger om online mensen te ontmoeten door een community… Bumble reviews

Gemiddeld
7.4
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 0 mensen in de afgelopen 30 dagen

n/a
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

7.4
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 18
Inschrijvingen
Inschrijvingen 42.000.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 55 / 45
Creditsysteem
Creditsysteem Anders
Gratis versie
Gratis versie Ja
Bumble reviews
16 grindr app
Grindr

Aangeboden voor homo's, bi's, transgenders, en andere queer nummers, behoort Grindr tot de populairste dating apps met een reputatie van mannen die op zoek zijn naar hookups met andere mannen. Dankzij zijn krachtige geolocatiefunctie is Grindr een uitstekende sociale netwerkdienst voor mensen die onlangs verhuisd zijn, overgeplaatst, op reis zijn, of een snelle fling op hun locatie zoeken. Grindr reviews

Gemiddeld
7.4
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 0 mensen in de afgelopen 30 dagen

n/a
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

7.4
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 18+
Inschrijvingen
Inschrijvingen 5.000.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 100 / 0
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
Grindr reviews
17 badoo app
Badoo

Badoo - chat, date en leer overal ter wereld nieuwe mensen kennen. Word lid en vind nieuwe vrienden in jouw regio. Badoo reviews

Goed
7.2
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 0 mensen in de afgelopen 30 dagen

n/a
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

7.2
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 18 - 34
Inschrijvingen
Inschrijvingen 480.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 66 / 34
Creditsysteem
Creditsysteem Ja
Gratis versie
Gratis versie Ja
Badoo reviews
18 tinder app
Tinder

Tinder werd in september 2012 opgericht en is echter de populairste dating-app van onze tijd. Met deze app swipe je gewoon en snel door foto's van andere gebruikers in de buurt en kun je snel zoeken naar een beste match. Op basis van uw locatie en uw zoekkeuzes worden profielen getoond. Omdat u anderen alleen op naam en foto kunt beoordelen, laten ze wel zien dat alles draait om het uiterlijk van… Tinder reviews

Gemiddeld
7.2
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 0 mensen in de afgelopen 30 dagen

n/a
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

7.2
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 18+
Inschrijvingen
Inschrijvingen 1.400.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 63 / 67
Creditsysteem
Creditsysteem Ja
Gratis versie
Gratis versie Ja
Tinder reviews
19 ukrainedate app
UkraineDate

Als deel van het Cupid netwerk van dating websites heeft Ukraine Date alles wat nodig is om een van de populairste platforms te worden voor het ontdekken van je Slavische zielsverwant. De site is goed ontworpen, veilig en beveiligd, en heeft talloze actieve profielen van vrouwtjes die niet kunnen wachten om je te bevredigen. Als je werkelijk gekozen hebt dat je met een Oekraïense dame wilt trouwe… UkraineDate reviews

Goed
7.2
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 1 mensen in de afgelopen 30 dagen

3.3
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

7.2
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 30+
Inschrijvingen
Inschrijvingen 1.000.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 48/52
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
UkraineDate reviews
20 pepper app
Pepper

Vind ook je grote liefde op het moderne pepper Pepper reviews

Goed
7.1
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 1 mensen in de afgelopen 30 dagen

2.6
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

7.1
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 25-45
Inschrijvingen
Inschrijvingen 180.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 52-48
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
Pepper reviews
21 facebook-dating app
Facebook Dating

Facebook dating Nederland is vanaf vandaag een feit in Nederland. En alhoewel het versturen van tekstberichten de enige mogelijkheid tot contact met andere gebruikers Facebook Dating reviews

Gemiddeld
6.0
consumenten betrokkenheid
Consumenten betrokkenheid

Gekozen door 0 mensen in de afgelopen 30 dagen

n/a
klanten feedback
Klanten feedback

Geweldig in gebruiksgemak

n/a
merk reputatie
Merk reputatie

Gebaseerd op webanalyses

6.0
kenmerken en voordelen
Kenmerken & voordelen

Product review

n/a
Ideale leeftijd
Ideale leeftijd 30-60
Inschrijvingen
Inschrijvingen 200.000
Man / Vrouw %
Man / Vrouw % 50-50
Creditsysteem
Creditsysteem Nee
Gratis versie
Gratis versie Ja
Facebook Dating reviews