Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:36:47 ) Elite dating Review » 1 Ervaringen & Klachten (2023)

Elite dating: Speciaal voor professionele singles (HBO/WO)

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Elite dating is al een tijdje een van de belangrijkste datingsites voor hoger opgeleiden en professionele singles. Ruim 70% van de singles die gebruik maken van Elitedating hebben minimaal een bachelor behaald. Wereldwijd is deze site niet te min een van de belangrijkste datingsites voor goed opgeleide professionals - met name degenen die op zoek zijn naar een serieuze langdurige relatie. Van de unieke 5-Factor Personality Questionnaire tot het veilige fraude-detectiesysteem, EliteDating is erop gericht ervoor te zorgen dat gebruikers zeer compatibele matches ontvangen en een veilige en leuke online datingervaring hebben van begin tot eind.

Elite dating in het kort

logo Elite dating Elite dating
Elite dating: Speciaal voor professionele singles (HBO/WO) logo Elite dating

Wat kost Elite dating?

Periode Prijs Per maand Voordeel
6 maanden€239,40€39,9033%
3 maanden€179,70€59,900%
1 jaar€298,80€24,5656%

Ervaringen & Beoordelingen

9.5
181 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde elitedating gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10

Top beoordelingen

Jip beoordeelde Elite dating
Jip (35 jaar) 4 oktober 2019
Ik raad Elite dating aan Complimenten voor het gay gedeelte

Moet zeggen dat ik me heb verbaasd over het aantal gay profielen op elitedating. Hier kun je als homoseksuele man prima opzoek gaan naar mannen op niveau. Er zitten dan wel best veel hoger opgeleiden homo's op deze website, maar wat meer bekendheid onder de homoseksuele gemeenschap zal het aantal gebruikers ten goede komen.

logo Elite dating
Onze score 9.5
Gemiddelde beoordeling
181 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 14 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Elite dating specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30+
  • InschrijvingenInschrijvingen420.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %52-48
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.