Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Elite dating: Speciaal voor professionele singles (HBO/WO)


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Elite dating is al een tijdje een van de belangrijkste datingsites voor hoger opgeleiden en professionele singles. Ruim 70% van de singles die gebruik maken van Elitedating hebben minimaal een bachelor behaald. Wereldwijd is deze site niet te min een van de belangrijkste datingsites voor goed opgeleide professionals - met name degenen die op zoek zijn naar een serieuze langdurige relatie. Van de unieke 5-Factor Personality Questionnaire tot het veilige fraude-detectiesysteem, EliteDating is erop gericht ervoor te zorgen dat gebruikers zeer compatibele matches ontvangen en een veilige en leuke online datingervaring hebben van begin tot eind.

Elite dating in het kort

Logo of Elite dating
Elite dating
Elite dating
Elite dating

Wat kost Elite dating?

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
6 maanden€239,40€39,9033
3 maanden€179,70€59,900
1 jaar€298,80€24,5656
1 maand€39,95€39,950
3 maanden€99,90€33,3017
6 maanden€179,70€29,9525
84%

Elite dating Ervaringen & Beoordelingen

9.5
84%
181 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde elitedating gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10

Top beoordelingen

WiseExplorer44 beoordeelde Elite dating
13 mei 2023
60%
Ik raad Elite dating aan

EliteDating: de sleutel tot een betekenisvolle en diepgaande relatie

EliteDating heeft de sleutel tot een betekenisvolle en diepgaande relatie in mijn leven gebracht. Deze datingsite heeft me geholpen om een partner te vinden die echt bij me past. De nadruk op compatibiliteit en gedeelde waarden heeft geleid tot waardevolle gesprekken en een sterke emotionele band. Ik waardeer de diepgang en oprechtheid van de connecties die ik via EliteDating heb gemaakt. Het is een platform dat zich richt op serieuze relaties en ik ben dankbaar dat ik mijn soulmate heb gevonden dankzij deze geweldige site.

Jip beoordeelde Elite dating
04 Oct 2019
60%
Ik raad Elite dating aan

Complimenten voor het gay gedeelte

Moet zeggen dat ik me heb verbaasd over het aantal gay profielen op elitedating. Hier kun je als homoseksuele man prima opzoek gaan naar mannen op niveau. Er zitten dan wel best veel hoger opgeleiden homo's op deze website, maar wat meer bekendheid onder de homoseksuele gemeenschap zal het aantal gebruikers ten goede komen.