Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 34.232.62.64 [date] => 25-03-2023 [time] => 23:48:48 ) Facebook Dating Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Facebook Dating: Facebook dating & geheime liefdes in vriendengroep

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Facebook dating Nederland is vanaf vandaag een feit in Nederland. En alhoewel het versturen van tekstberichten de enige mogelijkheid tot contact met andere gebruikers is, heeft facebook vandaag al vele extra data gegevens kunnen verzamelen van mensen die een account op deze dating app hebben aangemaakt. Andere dating-apps bieden hun virtuele datingfuncties meestal in de app zelf. Bumble , eharmony, Match en Plenty of Fish hebben allemaal een functie om te kunnen videochatten. Hierdoor moeten de gebruikers van de datingapp nu een aparte dienst gebruiken voor videogesprekken, maar ze kunnen in ieder geval wederzijds interesse tonen om elkaar persoonlijk te zien. Onze experts zijn nog niet overtuigd dat facebook dating een toevoeging is op het online dating model, zoals het nu bekend is bij de gebruikers. Maar als je eraan kunt wennen om nog meer van je leven (en je gegevens) met Facebook te moeten delen, dan is Facebook Dating een voordelige keuze die goed profiteert van zijn enorme ecosysteem.

Facebook Dating in het kort

logo Facebook Dating Facebook Dating
Facebook Dating: Facebook dating & geheime liefdes in vriendengroep logo Facebook Dating
logo Facebook Dating
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
696 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 18 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Facebook Dating specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen200.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %50-50
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.