Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Badoo: Ontmoet nieuwe mensen! Ontmoet en chat met nieuwe mensen in jouw omgeving


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Dating apps worden verwacht om dating veel makkelijker te maken, dus het is nogal frustrerend als we apps tegenkomen die onmogelijk te bepalen zijn! Badoo beweert te zijn gebouwd met de functie van het zijn van de meest instinctieve dating site daar, die zeker onze oren gebogen heeft!

We hebben natuurlijk ontdekt dat we nog wat meer moeten graven voordat we enige hype geloven. Je kunt er zeker van zijn dat we dit tot op de bodem hebben uitgezocht. We hebben gekeken naar het platform, de functies, de gebruikersbasis, de kosten en zelfs naar de klantenservice om er zeker van te zijn dat Badoo.com echt zo fantastisch is als ze beweren.

Badoo Dating Homepage

Badoo Dating Logo

Badoo vs Tinder

De Badoo-app is ongeveer 6 jaar langer dan Tinder, maar wat hebben ze met die tijd gemaakt? Laten we eens kijken hoe deze 2 dating apps zich verhouden, zullen we?

  Tinder is gericht op casual dating en op deze manier Badoo en tinder zijn echt gelijkaardige bothing matching singles gebaseerd op looks alleen. Beide worden vaak beschouwd als 'apps koppelen'.Als je op zoek bent naar opties neemt Badoo.com de taart. Badoo is 's werelds meest gedownloade dating app met meer dan 400 miljoen gebruikers geregistreerd gezien die lancering. (Meer dan 300 miljoen meer dan Tinder)
 • Tinder stond in onze groep lager in rang (7.75/ 10) - Zie Tinder Review

Wat is het laatste antwoord voor Tinder vs Badoo? Ons beste advies hier is om uit te checken en te zien welke je meer wilt. Beide dating apps zijn goed gerangschikt en gebruikt door miljoenen. Als je op zoek bent naar ongedwongen casual dating kun je met geen van beide fout gaan.

Badoo vs Bumble

Ben je een vrouw? Zo ja, dan is onze fractie het erover eens dat Bumble beter is dan Badoo.com in 2022. Waarom?

 • Vrouwen verzenden de eerste berichten op Bumble!
 • Bumble heeft behavioral matchmaking waardoor je betere matches krijgt.
 • Bumble kreeg van ons team een hogere algemene beoordeling dan Badoo - See Bumble Review

Het is vermeldenswaard dat Bumble meer kost dan Badoo.com in alle gevallen. Als de kosten een enorme factor voor je zijn, of je bent iemand die niet wil wachten tot vrouwen zich in eerste instantie verbinden, dan is Bumble misschien niet voor jou.

Badoo vs Hinge

Bij deze moeten we kijken naar de meerderheidsstemming. Er moet een factor zijn dat Badoo over het algemeen 2,5 sterren hoger is dan Hinge door gebruikers. Betekent dit echter dat Hinge vuilnis is in vergelijking met de Badoo dating app?

Niet noodzakelijk. Hinge heeft een aantal leuke functies dat Badoo.com niet houdt van innovatieve zoekfilters, real-time verbindingsalternatieven en anti-spam stappen om te voorkomen dat nep profielen worden geproduceerd. Om een volledig aangemelde beslissing te nemen, raden we u aan onze Tinder app te bekijken als u deze twee opties afweegt.

Badoo vs OnlyFlirts

Badoo is te vergelijken met een groot reclame bord naast de snelweg, na registreren wordt je gelijk geconfronteerd met allemaal mogelijke matches, berichten van mannen en de pop-ups. De meldingen schieten om je oren. Onlyflirts was daarentegen een stuk rustiger, en meer alsof je een boek opende.

Lees ook het artikel van Only-Flirts gebruiker Julia

badoo vs only-flirts vergelijking

In het artikel schrijft Julia openlijk over haar bevindingen tijdens haar dating avontuur in 2021, tijdens de "social distance". Waarin ze uitlegt waarom ze onfly-flirts prefereert boven badoo.com

Is Badoo Het waard? - De bottom line vooraf

Wij vinden Badoo een fantastische optie voor u als u houdt van casual dating apps maar zijn volledig over Tinder. De techniek om te daten is echt vergelijkbaar, maar er zijn een aantal inbegrepen functies en beveiligingslagen die de Badoo.com app helpen om op zijn te baseren. Veel gebruikers in andere landen verkiezen Badoo boven Tinder en andere swipe-achtige dating apps.

Als je op zoek bent naar iets ernstiger of ervoor kiest om te worden gekoppeld aan singles gebaseerd op ware compatibiliteit, zou je Badoo kunnen overslaan en naar een ernstiger dating website zoals EliteSingles of eHarmony.

Voor wie is Badoo.com goed?

 • Singles die een echt casual online dating ervaring willen.
 • Degenen die liever singles ontmoeten gebaseerd op fysieke aantrekkingskracht. Iedereen die op zoek is naar een dating app die op een leuke, game-achtige manier benadert.

Voor wie is Badoo misschien niet de beste?

  Degenen die op zoek zijn naar een serieuze relatie met een langdurige verplichtingscapaciteit.
 • Oudere nummers of singles die op zoek zijn naar een partner die ouder en/of meer gevestigd is in het leven.
 • Singles die de voorkeur geven aan sites met een groot aantal functies waarvan is aangetoond dat ze de datingskans verbeteren.
 • Degenen die zich grote zorgen maken over de beveiliging van hun gegevens tijdens het gebruik van apps.

Enkele hoogtepunten over Badoo

 • Begonnen als een Facebook gaming-app, maar als een dating app is meer dan 400 miljoen keer gedownload, wereldwijd.
 • Badoo heeft 60 miljoen 'actieve' gebruikers. Leveranciers in ongeveer 190 landen, maar is vooral populair in Zuid-Amerikaanse en Europese landen.
 • 4,6 sterrenscore en meer dan 60.000 beoordelingen in de Apple shop.
 • 3,8 sterrenclassificatie en meer dan 12.000 beoordelingen in de Google Play-shop.
Badoo App ScreenshotBadoo App ScreenshotBadoo App Screenshot

Badoo Review Information

 • Website Name: Badoo.com
 • Betaald of Gratis: Gratis site met premium optie
 • Average Sign-Up Time: 2 minutes

De betaalde Tarifering van het Lidmaatschap: plannen die zo laag beginnen zoals $9.99 elke maand

Badoo Review - Table of Contents

Badoo Features Overzicht

Badoo produceert een casual omgeving met hun gebruik van zeer weinig, maar excentrieke eigenschappen. Hoewel we ontdekken dat sommige van de functies niet super handig als het gaat om het vinden van een fantastische relatie, kunnen we niet ontkennen dat ze zijn aangenaam om te gebruiken. Hier zijn een paar van de functies die Badoo moet bieden en hoe ze te bereiken!

Kennismakingspel

"Encounters" is de eerste fase van matching op Badoo. Terwijl in "Ontmoetingen" u zal bepalen welke singles u interesseren en welke niet. Om een match te maken, moet je een foto willen van iemand die ook van jou houdt. Je kan ook een glimlach sturen, wat Badoo's equivalent is van een super-achtige. Dit zal een fragment van uw profiel rechtstreeks naar de gelijke sturen om te zien of zijn zij geïnteresseerd.

U kunt ook "verpletteringen" door ontmoetingen sturen. Dit zal u het volledige profiel van de persoon laten zien zonder op een gelijkaardig van hen te wachten. De mogelijkheid om crushes te verzenden is gepland voor premium leden of kan individueel worden gekocht met credits.

Intelligente modus

Invisible mode is een vrij eenvoudige functie onder swipe-style dating apps. Met deze functie kunt u zoeken naar singles en nummers zonder dat iemand anders in de app verschijnt. Deze functie is beschikbaar voor premium leden.

Hoogtepunten

Highlight is een methode om uw berichten naar de bovenkant van de lijsten van uw contacten te duwen. Dit maakt het zeer waarschijnlijk dat uw reacties vóór die van iemand anders zullen lezen. Deze functie wordt aangeboden via een premium abonnement.

Stickers

Stickers zijn in wezen emoji's die je kunt kopen met credits en gebruik tijdens conversaties. Je kunt je stickers bekijken via het emoji menu. Hoewel veel stickerlabels kunnen worden aangeschaft voor Badoo.com credits, zijn sommige alleen beschikbaar voor premium leden.

Rise

Rise up is een functie die kan worden gekocht met Badoo credits. Dit duwt uw beeld naar de top van de resultaten voor andere leden in uw locatie, die uw kansen om te worden gezien in vergelijking met andere singles vergroot.

Maak je Credits

Soms biedt Badoo je de kans om credits te maken, die je kunt besteden aan bepaalde functies zoals stickers, opstaan en nog veel meer. Dit wordt normaal gedaan door het samenstellen van een overzicht voor app of het beëindigen van een onderzoek of een basisvragenlijst.

Gifts

Cadeaus kan gegeven worden aan de singles waarmee je praat. Als je kiest voor "stuur een cadeau", zal je een keuze aan stickerlabels onthullen die naar die persoon kunnen worden gestuurd. Het heeft niet veel voordelen, maar het is een schattige en leuke methode om je match te laten begrijpen dat je aan hen denkt.

De Kwaliteit van de Singles op Badoo

Over het algemeen vinden we niet het beste van de beste singles op veeg-stijl dating apps. Natuurlijk, er kunnen fantastische mensen zijn, maar ze worden ontdekt onder de stapel van catfishers, fraudeurs, en sociaal inefficiënte pick-up artiesten die dit soort sites overweldigen.

Desalniettemin waarderen we dat Badoo.com zo rigoureus is op het gebied van de juiste gewoonten door functies voor identiteitsbevestiging en strikte mediafiltering aan te bieden. Dit heeft het aantal reuzen op de app verminderd en laat een vrij fantastisch zwembad van singles achter.

Vanwege het feit dat de gebruikersbasis echt jong (onder 35) scheurt, zal het singles zwembad niet uitstekend zijn voor meer volwassen singles. Degenen in de geschikte leeftijdscategorie zullen waarschijnlijk onder de indruk zijn van de nummers op Badoo.

How to Sign Up at Badoo

Aanmelden bij Badoo is snel en eenvoudig. Je hoeft alleen maar een e-mail, wachtwoord en geboortedatum op te geven. De app vraagt vervolgens naar je locatie, naam en geslacht, waarna je je account kunt instellen.

Klanten Support Opties

We zijn er dol op dat Badoo.com gebruikers in staat stelt accounts te rapporteren en gebruikers te blokkeren vanuit het berichtencentrum, maar we zijn minder onder de indruk van hun gebrek aan direct contact met een medewerker van de klantenservice. Je kunt ze via een online verbinding e-mailen of verbinding maken via sociale netwerken, maar dat is de mate waarin ze hulp bieden aan hun klanten.

Badoo in het kort

Leukste kenmerkenDe meest populaire functie van de badoo app is toch wel het kennismakingsspel. Als een van de grondleggers van het populaire links en rechts swipen, zoals op tinder
SuccesverhaalMet wereldwijd meer dan 200 miljoen gebruikers, is badoo de grootste datingapp wereldwijd.
Het beste voorAls je nieuwe mensen wilt leren kennen & Informele ontmoetingen die vooral bedoeld voor jongen mensen met aantrekkelijke uiterlijke kenmerken.
Logo of Badoo
Badoo
Badoo
Badoo

Voordelen

 • Badoo biedt talrijke interactietechnieken, waaronder videochat.
 • Badoo gebruikt gebruikersbevestiging om het aantal nepaccounts te verminderen.
 • Badoo houdt de geüploade inhoud strikt in de gaten om ongevraagde, expliciete media uit uw inbox te houden.

Nadelen

 • Hoewel Badoo stelt dat er in de toekomst nieuwe functies worden toegevoegd, is de huidige keuze zeer beperkt in vergelijking met vergelijkbare sites.
 • Badoo heeft geen geschiedenis van goed presteren op het gebied van privacytests en app-beveiliging.
 • Badoo matching is gebaseerd op foto's en attractie, niet op ware compatibiliteit.

Wat kost Badoo?

Hoeveel kosten Badoo-kredieten?


U kunt 100 Badoo-credits kopen voor slechts $2,99. Helaas is er extreem weinig dat u kunt doen met 100 credits - zelfs een pakje virtuele sticker labels kost 250 credits. We stellen voor om een groter deel te kopen. Uw opties zijn: • 100 kredieten voor $2.99

 • 550 kredieten voor $7.99

 • 1250 kredieten voor $9.99

 • 2750 kredieten voor $19.99

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 week€3,99€17,101
1 maand€9,99€9,9920
3 maanden€24,99€8,3340
6 maanden€34,99€5,8360
0 dagen€59,99€0,0080

Veel gestelde vragen over Badoo

Wij helpen je graag verder

 • Nee! Hoewel dit geldt voor oude accounts, zijn leden niet langer nodig om Badoo op enige manier te koppelen aan hun sociale media. Als u een oude account hebt en de verbinding met Facebook moet verbreken, kunt u dit doen in uw accountinstellingen.

 • Ja! Badoo heeft veel LGBTQ-gebruikers en wijdt zelfs veel van hun diepgaande post aan dating in de LGBTQ-buurt en hoe succes te hebben op hun app.

 • Ja! De Badoo website werkt goed op elke laptop of homecomputer en kan worden gebruikt door de Badoo app. Dit is een gemak waar niet alle rivalen mee kunnen omgaan.

 • Natuurlijk! Het is volledig gratis om je in te schrijven voor Badoo en je kunt zelfs de site gebruiken zonder te betalen. Niettemin krijgen premiumleden veel fantastische voordelen en eindeloze toegang tot functies. Om nog maar te zwijgen, buitengewone leden hebben geen limiet op het aantal swipes dat ze kunnen uitvoeren en hebben geen advertenties op hun apps.

Staat je vraag over Badoo er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.