Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Print Printen

Beoordelingsrichtlijnen

article update date Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 15 Maart, 2022 om 18:02
article author Opgesteld door: Global Rank Group

Houd je aan de Servicevoorwaarden van Betrouwbaredatingsites.nl.

Je kunt onze volledige Gebruiksvoorwaarden vinden op https://www.betrouwbaredatingsites.nl/algemene-voorwaarden/.

Geef geen spam, aanstootgevende of ongepaste inhoud in je recensies.

Niemand houdt van recensies die bedoeld zijn om andere mensen verontrust te maken. Zorg ervoor dat je beoordeling praktisch is voor andere gebruikers die het voorwerp zoeken. Reviews bestaande uit duplicatie (kopiëren/plakken), malware of advertenties zouden bijvoorbeeld niet handig gevonden worden. Bovendien worden recensies die geen betrekking hebben op de huidige situatie van een website evenals uit onze gerangschikte aanbieders geweerd; b.v. tips en vragen.

Maak geen misbruik van het beoordelingssysteem.

We hechten waarde aan echte, constructieve feedback van gebruikers om de ontwerper te helpen groeien; dus het gebruik van verschillende alternatieve accounts om massaal producten te beoordelen, of het richten van ongevraagde advertenties op gebruikers, of het kunstmatig sturen van beoordelingen via het stem- of waarderingssysteem wordt niet toegestaan.

Geen woorden gebruiken die van seksuele aard zijn of er naar linken.

Betrouwbaredatingsites.nl werkt eraan om veilige en gezinsvriendelijke inhoud en producten aan onze gebruikers aan te bieden. Alleen vermelden dat een artikel NSFW functies heeft is prima, maar een expliciete term gebruiken over het soort inhoud of de naam van de functie is dat niet.

Wees andere bezoekers niet tot last

Betrouwbaredatingsites.nl is een vergelijkingsplatform waarmee we proberen zorg te dragen voor alle soorten gebruikers. Voorkomen wordt dat iemands erfgoed, geloofsovertuiging, ras, etnische achtergrond, landelijke afkomst, geslacht, seksuele voorkeur, gezindheid, of speciale behoeften in een negatief daglicht komen te staan. Dit bestaat uit het delen van persoonlijk herkenbare informatie over gebruikers (d.w.z. naam, adres, e-mail, telefoonnummer, IP, enzovoort).

Promoot niet, praat niet over of zet niet aan tot het overtreden van wetten of onze richtlijnen

We verontschuldigen ons niet voor het promoten of plaatsen van illegaal of grensoverschrijdenden content, Vermijd alsjeblieft het publiceren van materiaal dat melding maakt van of bestaat uit, maar niet beperkt tot: geweld, fraude, gebruik van verboden middelen, minderjarig drankgebruik, of kinder- of dierenmishandeling.

Maak je niet uit voor andere personen of organisaties.

We willen elke vorm van misleiding en vervalsing op onze website voorkomen, daarom staan we niet toe dat er suggestieve informatie wordt gepubliceerd waardoor onze bezoekers onjuist worden voorgelicht.

Geef geen aanmoediging aan gebruikers om beoordelingen achter te laten.

Reviews moeten een eerlijke en realistische verspiegeling zijn van de ervaring van een gebruiker - om dit te koesteren staan we niet toe dat de gerangschikte aanbieders beloningen bieden voor het opgeven van een recensie op onze websites.