Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Print Printen

Over BetrouwbareDatingsites.nl

Dé website voor onafhankelijke en betrouwbare informatie over de beste dating diensten en services in een groot aantal categorieën

Wie zijn wij?

Wij zijn betrouwbaredatingsites.nl, een vergelijkingsplatform dat jou van ruim 120+ datingsites onafhankelijke en betrouwbare informatie aanbiedt. Wij willen jou graag helpen bij het kiezen van de juiste datingsite door de beste en meest betrouwbare opties aan te bieden.

Wat doen wij?

Wij zijn een toegewijd en professioneel team van onderzoekers en redacteuren die continu bezig zijn met het beoordelen en vergelijken van verschillende datingsites, zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Onze website biedt diepgaande recensies, handleidingen en artikelen, evenals tabellen en grafieken die het vergelijken van verschillende datingsites eenvoudiger maken. Wij hanteren een gedetailleerd scoresysteem dat gebruik maakt van harde gegevens uit verschillende bronnen om datingsites te beoordelen en te rangschikken. Hier kun je meer te weten komen over ons en hoe wij rangschikken.

Hoe verdienen wij geld?

Om ervoor te zorgen dat wij jou de informatie kunnen blijven bieden die jij nodig hebt om weloverwogen keuzes te maken, verdienen wij geldelijke betalingen van onze partners door hun producten en diensten te promoten met behulp van partnerlinks. Deze commissies hebben invloed op waar en hoe onze partners in vergelijkingstabellen op onze website verschijnen.

Partnerlinks en gesponsorde inhoud

Onze recensies zijn origineel en gebaseerd op vele uren nauwgezet onderzoek. De meningen in onze recensies zijn uitsluitend die van ons en wij worden niet betaald om recensies te schrijven over onze partners of hun producten.

In sommige gevallen kun je echter links tegenkomen in een recensie, vergelijkingstabel of artikel, die ons een commissie of een verwijzingsbonus kunnen opleveren als jij erop klikt. Soms schrijven wij ook gesponsorde artikelen in samenwerking met bedrijven. Deze zijn altijd duidelijk aangegeven als gesponsorde inhoud.

Neem contact met ons op

Deze website wordt beheerd door Global Rank Group
Joop Geesinkweg 901
Amsterdam-Duivendrecht, Nederland
info@betrouwbaredatingsites.nl