Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

UkraineDate: Eersteklas service ontworpen om Oekraïense alleenstaanden te ontmoeten


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

In de afgelopen paar jaar is Oekraïne eigenlijk vaak in het nieuws geweest. Toch begrijpen talloze westerse jongens Oekraïne van een andere kant. De betoverende charme, het fantastische persoonlijkheidstype, en de open harten van Oekraïense bruiden zijn momenteel het onderwerp van legenden geworden. Terwijl sommige jongens zich alleen maar voorstellen hun zielsverwant uit Oekraïne te bevredigen, maken anderen momenteel kennis met Oekraïense vrouwen op Ukraine Date com. Leer meer over wat Ukraine Date te bieden heeft en of het mogelijk is de liefde van je leven daar te vervullen uit ons UkraineDate review!Als deel van het Cupid netwerk van dating websites heeft Ukraine Date alles wat nodig is om een van de populairste platforms te worden voor het ontdekken van je Slavische zielsverwant. De site is goed ontworpen, beschermd, en heeft talloze actieve profielen van dames die niet kunnen wachten om je te bevredigen. Als je werkelijk gekozen hebt dat je met een Oekraïense vrouw wilt trouwen, raden we je ten zeerste aan je zoektocht te beginnen op Ukraine Date, er is een kans dat je zoektocht daar evenzeer eindigt!

UkraineDate in het kort

Logo of UkraineDate
UkraineDate
UkraineDate
UkraineDate

Voordelen

  • Een onderdeel van het bekende Cupid Media online datingnetwerk
  • Duizenden actieve profielen van Oekraïense vrouwen tot postorderbruiden
  • Strikte veiligheids- en beveiligingsmaatregelen

Nadelen

  • Het design van de website en app is verre van indrukwekkend
  • Beperkte bruikbaarheid voor gewone leden
  • Vertaling van de accounts is alleen beschikbaar voor Gold- en Platinum-gebruikers

Wat kost UkraineDate?

Ukraine Date werkt op abonnementsbasis, wat voor de meeste gebruikers gemakkelijker is dan het creditsysteem. Er zijn 2 betaalde abonnementsvormen, Goud en Platina. Beide geven je toegang tot een hele reeks functies in vergelijking met het Standaard abonnement, maar er zijn toch een paar cruciale verschillen tussen de 2. De verschillen worden in deze grafiek belicht:De kosten van het abonnement hangen af van het type dat je werkelijk gekozen hebt en bij hoeveel maanden abonnement je bereid bent te betalen. De prijzigste keuze is een 1-maand abonnement, dat € 20 kost voor Gold en € 25 voor Platinum. Tegelijk kost een abonnement van 12 maanden je gemakkelijk €7 per maand voor Gold en €8 voor Platinum. Overweeg een langlopend abonnement te kiezen om geld te besparen als je geïdentificeerd bent om je perfecte partner te zoeken op Ukraine Date.

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 jaar€84,00€6,9066
1 maand€20,00€20,001
1 maand€20,00€20,001