Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:09:55 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:09:55 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:09:55 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:09:55 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:09:55 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:09:55 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:09:55 ) BeNaughty Review » 75 Ervaringen & Klachten (2022)

BeNaughty: Opvallende praktijken opgemerkt bij BeNaughty

Laatst bijgewerkt op 29 januari 2022

BeNaughty is een van de langst actieve casual dating sites wereldwijd. Dit zal moeten getuige van ervaring en een enorm bestand aan echte vrouwen, gezien het voor hen 100% gratis te gebruiken is. Echter is het volgens onze experts en de meeste gebruikers ervan, al lang niet meer de beste casual date site van dit moment!

Zijn er op BeNaughty Fictieve Profielen en is spraken van misleiding?

Benaughty was een paar jaar geleden nog een toonaangevende datingsite, met veel echte actieve gebruikers van over de hele wereld. Maar ook zeker in Nederland enorm veel actieve gebruikers, zowel mannelijke als vrouwelijke gebruikers. Maar ook stellen en singles van alle oriëntaties, konden zich hier veilig vermaken.

Echter na de overname van BeNaughty een paar jaar terug, zien we steeds vaker veranderingen plaatsvinden die naar ons gevoel niet in het voordeel van de gebruikers ligt. Zo worden er ineens diverse live webcam modellen als profielen getoond, waarmee je tegen extra betaling live kunt chatten. Daarnaast doken er tijdens onze onderzoeken steeds meer profielen op waarvan wij wij sterk twijfelen aan de echtheid ervan.

Profielen worden meer en meer ingericht om de gebruiker aan te zetten tot aanschaf van een betaald account. Een Premium dienst die in eerste instantie voor een klein bedrag kan worden aangeschaft - ter kennismaking - maar wat vervolgens in een peperduur abonnement wordt omgezet

Ook het "Niet tevreden geld terug" verhaal blijkt in de praktijk heel anders te zijn dan in eerste instantie wordt overlegd op hun website zelf. Gebruikers die willen opzeggen zouden telefonisch contact moeten maken met een service dienst in Engeland, waarbij je al zeker niet in het Nederlands te woord wordt gestaan.

BeNaughty de door jou opgegeven info om je van een tweede platform lid te maken

Ook hebben we gemerkt dat je tegenwoordig als gebruiker van BeNaughty op verschillende manieren wordt aangeboden om ook lid te worden van een ander (vergelijkbaar) platform. Dit gebeurd zowel bij een pushmelding, de zo gehete popup-meldingen, met slechts één druk op de knop.

Nog onopvallender, maar niet minder verontrustend, is de extra aanschaf van een trial die je bij een betaling automatisch activeer wanneer je het zelf niet handmatig van de vooraf geselecteerde optie afhaalt. Hierdoor ga je allicht zonder het door te hebben, akkoord met een korte trial periode op een ander platform. Zonder dat je er gebruik van hoeft te maken, wordt deze trial omgezet naar een jaar abonnent en wordt deze in één keer afgeschreven van uw rekening. Dit gaat om bedragen van soms honderden euro's.

Het valt ons op dat de verplichte waarschuwingen aan bezoekers, dat ze een abonnement aangaan, wordt een soort verstopt onderaan tussen de kleine lettertjes bijvoorbeeld. Dit wekt sterk de indruk dat ze zelf maar al te goed weten dat gebruikers het maar beter niet kunnen lezen, want anders zou vrijwel iedereen de optie uitvinken.

Vroeger had BeNaughty een zeer goede reputatie, is dat verledentijd?

Een aantal jaar geleden genood deze datingsite nog een enorm goede reputatie als wereldwijde super hit inde adult dating industrie. Speciaal ingericht voor ondeugende mensen die opzoek waren naar meer spanning en ondeugende ontmoetingen. Enorm populair onder jongere gebruikers van tussen de 21 en 28. Werd vaak omschreven als een zeer effectieve informele dating site/app waar je als gebruiker goed je seksualiteit kon ontdekken. En omdat ze al jaren gratis toegankelijk waren voor vrouwelijke gebruikers, waren er hierdoor bovendien vele echte profielen van vrouwen te vinden. Maar ook Swingers en stellen die opzoek waren naar intieme ontmoetingen zonder verplichtingen, leerde elkaar vaak kennen via deze datingsite.

Doormiddel van populaire en veel gebruikte match games en uitgebreide zoek-hulpmiddelen, werden gebruikers vaak voor een laag bedrag, positief aangemoedigd om over te gaan naar een betaald lidmaatschap.

Zo voorzag BeNaughty haar gebruikers aan hun seksuele behoeften, fetisjen en ondeugende verlangens te bevredigen. Hiervoor hadden ze een datingapp laten ontwikkelen met een low-key omgeving om perfect aan te sluiten op online daters met een promiscue seksleven.

Daarnaast was het platform niet alleen bekend onder de straight singles, maar ook mensen van andere oriëntaties konden zich hier goed vermaken en werden eveneens als gratis lid ontvangen met een beperkte gratis mogelijkheden.

En na dit grote succes van deze datingsite in Nederland, werd benaughty niettemin gezien als een van de beste en snelst groeiende datingplatformen Wereldwijd! Dus of je nou op vakantie was, of gewoon thuis. Je kon de app werkelijk overal gebruiken om een stout afspraakje te regelen.

En ook al kun je hier gratis een profiel aanmaken, raden wij je aan om deze tijd liever in een betrouwbare casual dating site te investeren, i.p.v. deze vergane glorie. Kijk even rond tussen onze categorieën zodat je voor jezelf weet wat het beste bij je past. Gebruik onze handige vergelijk tools om de meest interessante websites met elkaar te vergelijken.

Zijn er betrouwbare alternatieven voor BeNaughty

Als je opzoek bent naar datingsites voor echte ondeugende afspraakjes offline, en aanbieders zonder zelf toegevoegde fake profielen of chat operators. Dan raden we je aan om de top 5 beste casual dating sites van 2022 eens te bekijken. Je kunt je bovendien altijd gratis en vrijblijvend aanmelden.

Een van de meest opvallende nieuwkomers van dit moment is Meet-n-Hook, daar kun je in beperkte maakte, iedere dag wel gratis premium features gebruiken

BeNaughty in het kort

Leukste kenmerkenLeuke ijsbrekers en live chatrooms met cam functie
SuccesverhaalBeNaughy is een waar succes. Ondeugende ontmoetingen vinden plaats in een leuke online omgeving. Erg gebruiksvriendelijk en uitgebreide profielen met veel video's en foto's, benadrukt deze site het plezier van flirten en daten met gelijkgestemde volwassenen.
Het beste voorCasual Dates & Ondeugende Ontmoetingen
logo BeNaughty BeNaughty
BeNaughty: Opvallende praktijken opgemerkt bij BeNaughty logo BeNaughty

Wat kost BeNaughty?

Periode Prijs Per maand Voordeel
3 dagen€2,68-0%
1 maand€17,85€17,8550%
3 maanden€48,19€16,0650%
6 maanden€69,00€11,5050%

Ervaringen & Beoordelingen

5.9
3469 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde benaughty gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
7 / 10
Klantenservice
3 / 10

Top beoordelingen

John beoordeelde BeNaughty
John (40 jaar) 15 oktober 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Onbetrouwbaar met veel nep-profielen.

Zeer veel personen die je uiteindelijk weer naar een andere site willen sturen. Allemaal nep-profielen dus. Van het abonnement is moeilijk af te komen omdat je naar een Engels sprekende persoon geleidt wordt. Als je daar in het Engels niet duidelijk bent dat je echt wilt annuleren, dan blijf je het abonnement behouden, want ze smeren je van alles aan om maar lid te blijven. NEE = NEE! NO means NO! DELETE means DELETE!

WJ beoordeelde BeNaughty
WJ (36 jaar) 25 juli 2021
Ik raad BeNaughty aan Benaughty voor mij een soort facebook straight to the point en geen preuts gedoe

Ik ben een fervent lid en ook bijna elke dag online. Het Premium lidmaatschap heeft voor mij geheel nieuwe mogelijkheden geopend om vrouwen te ontmoeten die op de gemakkelijkste manier willen flirten. Vaak is de chat het beginpunt, gevolgd door regelmatige ontmoetingen. Ik ken zelf geen één andere datingapp opnoemen wat zo actief gebruikt wordt door Nederlandse vrouwen, dat je er zelfs doordeweeks en in de nachtelijke uren nog best wel een sexdate kan regelen. Kijk moet er soms wel een stukje voor rijden het komt niet voor dat ik mijn buurvrouw online heb.

Oja Novamora wellicht, maar daar kom je weer te veel bekende tegen. Maar ook mensen waarvan je dat liever niet had geweten.. Maar ook veel stellen en swingers die actief zijn daar.

Ja als je dan als vrouw specifiek opzoek bent naar stellen of koppel & koppel, dan denk ik dat je beter op Novamora kan kijken. Je betaald daar wel om berichten te kunnen versturen, maar dacht dat je daar nog geen 2 tientjes per maand aan kwijt ben, dat is nog te doen. Veel swingers actief opzoek naar extra gezelschap voor swingerfeesten.. Werd ook wel is gevraagd maar, mannen alleen zijn veel minder interessant voor ze dus ze vragen meestal of ik een date heb gevonden waarmee ik langs zou willen komen.

Maar voor een man alleen, zoals mij en meer opzoek naar wat aandacht van vrouwen met soms ineens spontaan een ontmoeting met een vrouw die gewoon seks zoekt, of stiekem vreemdgaan. Ja dan kan je veel beter voor benaughty gaan en je hier inschrijven. Je hebt er alleen maar een email adres voor nodig om een linkje te ontvangen voor verificatie dus je bent er zo binnen een hoeft hier ook niet eerst een kaart of betaalgegevens ofzo in te vullen. Het werkt hier ook niet met credits en je kan gelijk gratis wat berichtjes sturen. Iedere dag krijg je wat gratis berichtjes om te reageren of andere gebruikers aan te spreken. En als je onbeperkt wil dan kost het nog geen euro per dag en je stuurt zo berichten als je wil. Niet 1 euro per interactie! Gekkenwerk! Ik weet er wel een paar te vinden die makkelijk afspreken, ik ben daar perter41

  • Ziet er op het oog mooi uit met goede functionaliteiten.
  • Veel nep-profielen die je weer naar andere sites wil leiden.
  • Zeer moeilijk van het abonnement af te komen door een Engelssprekende hulplijn die je van alles aan blijft smeren.
  • Je wordt overspoeld door berichten van de Nep-personen.
B.Sibma beoordeelde BeNaughty
B.Sibma (66 jaar) 22 januari 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Oplichting

Je wordt misleid door fakeprofielen na een abonnement van 1 maand wordt je een andere constructie aangeboden twee voor de prijs van 1 denk je dat het dus gratis is schrijven ze via auto incasso 40 euro van je bankrekening dat moet met beider overstemming maar zij hebben een eenzijdig contract met daarin smerige regeltjes van stilzwijgende verlenging verder wordt je door diverse dames via hun gmail verder gelokt naar andere betaalsites om daar vervolgens weer te betalen en moet je een zogenaamde datingsverzekering afsluiten via een of andere kaart met code het is een grote oplichtersbende ook wordt het abonnementsgeld naar het buitenland gesluisd zodat er in Nederland geen belasting over betaald wordt het is een grote criminele bende

Benerbij beoordeelde BeNaughty
Benerbij (45 jaar) 10 december 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Zo slecht ,trap er niet in

Wat een slechte onbetrouwbare site ,je krijgt aanbiedingen en gesprekken, en zo gauw je een abonnement hebt kun je niemand meer bereiken

Cees beoordeelde BeNaughty
Cees (60 jaar) 21 november 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Fakeseksdatingsite BeNaughty?

Weer een slechte site, ondanks alle "positieve reviews" die ongetwijfeld door henzelf benaughty.com zijn opgesteld. Een beperkt aanbod, en intens vervelende reclames tussendoor, met links naar betaalsites. Ondanks de duidelijk ingestelde leeftijdsgrenzen, toch die tieners en twintigers ertussen. Rot op, je had mijn dochter kunnen zijn. Allerlei varianten van profielopmaak, teksten, foto's geprobeerd, nul resultaat. Weer een fakesite, en gelukkig dat betrouwbaredatingsites dat ondanks wat hierboven vermeld wordt met allerlei sterren, ook heeft ingezien. Mijn oordeel: weggegooid geld, daarvoor had je heel wat dames van plezier kunnen bezoeken, dan had je tenminste wel sex!

Jolanda beoordeelde BeNaughty
Jolanda (45 jaar) 27 oktober 2020
Ik raad BeNaughty niet aan FAKE! FAKE! FAKE!

Slechte site, vooran veel fake profielen en veel te duur, ze zijn alleen op je geld uit

Ontevreden beoordeelde BeNaughty
Ontevreden (46 jaar) 21 oktober 2020
Ik raad BeNaughty niet aan BeNaughty lijkt fraude

Fraude, als je lid wordt: fake profielen, komt er bijna niet vanaf (moet bellen met Engeland en dan nog moet je dreigen en boos worden voor ze cancellen). Het grootste probleem is dat de site pop-ups heeft en als je die opent ben je gelijk ook lid van die site (zogenaamde 2-in-1 actie). Als je die site dan niet betaald krijg je aanmaningen en zelfs als je betaald sturen ze nog aanmaningen. Deze site is niet te vertrouwen.

Greenlaner beoordeelde BeNaughty
Greenlaner (47 jaar) 21 oktober 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Blamage, een " jammere ervaring".....

Ik krijg nou niet de indruk dat de site ook echt werkt en of het wel echte profielen zijn. Ik heb de gay pagina al een aantal dagen geprobeerd. Telkens als het serieuzer wordt, kapt men af. Zonde van mijn tijd en geld.....

Pipo beoordeelde BeNaughty
Pipo (70 jaar) 14 augustus 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Trieste boel

Oplichting.....je zit gelijk aan een incasso vast. En zo staat t er niet vermeld. Dus pure misleiding.

Anoniem beoordeelde BeNaughty
Anoniem (23 jaar) 14 januari 2022
Ik raad BeNaughty niet aan Nooit doen !

Alles is zeer fake aan deze site

Ze laten u betalen voor niks

Tom beoordeelde BeNaughty
Tom (33 jaar) 12 juli 2020
Ik raad BeNaughty niet aan PURE SCAM ! STAY AWAY !

Inderdaad, pure SCAM! Niet proberen. Automatische incasso op partnersites Ulla na proefabo op BeNaughty. Zelfs bij vooraf afsluiten (je moet telefonisch afsluiten, waar je een heleboel andere opties aangeboden krijgt voor je hem werkelijk afsluit)!

Alan beoordeelde BeNaughty
Alan (42 jaar) 14 januari 2022
Ik raad BeNaughty niet aan Fakking fake

Allemaal "gewillige" dames die ke weer maar een andere site vragen, of ook weer giftcards vragen.

Gilfhunter beoordeelde BeNaughty
Gilfhunter (52 jaar) 14 juni 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Meteen betalen om je berichten te lezen

Ik heb me voor deze site aangemeld. Mijn profiel was nog niet eens ingevuld of ik had al twee berichten. Een automatische van de moderator en een van een vrouw. Die van de moderator kon ik lezen, maar van die van de vrouw moest ik meteen een abonnement nemen. Dat ze geld willen verdienen begrijp ik, maar om nou meteen al geld te vragen om een berichtje te lezen... Bovendien doet de snelheid waarmee het kwam vermoeden dat het ook hier weer om nepprofielen gaat.

Luuk beoordeelde BeNaughty
Luuk (33 jaar) 9 juni 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Absoluut niet wat ik ervan verwacht had

Ik heb nu zo'n 2 weken een abonnement op BeNaughty. In eerste instantie lijkt het een hele goede optie voor casual daten, er zijn redelijk wat profielen uit Nederland en ze lijken ook redelijk actief (vaak en lang online). Je krijgt continue berichtjes en likes en dat lijkt natuurlijk leuk. Maar al snel was ik erachter dat die berichten automatisch door de site verzonden worden. Elk profiel zend automatisch berichten naar anderen (ook jouw profiel). Als je op deze berichten reageert krijg je geen reactie meer. No kwam ik er op een gegeven moment achter dat er een veilige modus is waardoor alleen geverifieerde leden je kunnen berichten. Toen ging ik er vanuit dat ik geen reacties kreeg omdat ik niet geverifieerd was. Dus toen heb ik me laten verifiëren. Ik kreeg nog steeds geen reacties dus dat was het probleem ook niet. Toen heb ik extra betaald om een leesbevestiging te krijgen bij verzonden berichten (dus als iemand mijn bericht leest zie ik dat het gelezen is). En daar zit hem het probleem. Ik heb minimaal 100 verschillende profielen een bericht gestuurd, daarvan is slechts 1 bericht gelezen. Naar mijn idee zijn er 2 mogelijk redenen waarom dit gebeurt: 1) De profielen zijn fake 2) De profielen zijn echt maar betalen niet voor een abonnement en kunnen de berichten dus niet lezen. Ik vermoed zelf dat het laatste het geval is. Vrouwen die uit nieuwsgierigheid een account aanmaken maar niet bereid zijn te betalen om wat voor reden dan ook. Uiteindelijk zou ik je dan dus ook absoluut niet aanraden om te gaan betalen voor Benaughty. Het is het geld absoluut niet waard als je doel is om in contact te komen met vrouwen. Het lijkt in eerste instantie of er veel activiteit is maar dit is allemaal misleiding.

Jan jansen beoordeelde BeNaughty
Jan jansen (47 jaar) 26 mei 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Welkom op de fake were;d van internet !!!

Nul komma nul, hoop blabla, merendeel promotors van andere betaalde websites !

Forever97598 beoordeelde BeNaughty
Forever97598 (54 jaar) 24 december 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Geldkloppers

Heel veel fake accounts op be naughty en je kan vrijwel niks doen als man zonder er dik voor te betalen, gewoon geldkloppers dus

Chris de Koning beoordeelde BeNaughty
Chris de Koning (47 jaar) 15 mei 2020
Ik raad BeNaughty aan Geduld is een schone zaak

Wat een drama de eerste maanden. Voornamelijk profielen uit Duitsland en Belgie. Net zoals een datingapp. Hoe vaker je online bent, hoe groter de kans dat je een leuke dame tegenkomt. Als je de zoekfuncties eenmaal goed instelt, komt er vanzelf een dame langs die je zint.

William beoordeelde BeNaughty
William (49 jaar) 9 mei 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Is niet gratis

Je moet een lidmaatschap aangaan van en bedrag van €29,- Dus niet gratis om te kletsen ..

Jake Oosterhek beoordeelde BeNaughty
Jake Oosterhek (23 jaar) 9 mei 2020
Ik raad BeNaughty aan Livecam i like

De livecam optie maakt de site verslavend. Met het aantal berichtjes die je gratis krijgt per dag, wel een aantal geile dames ge-contact. Ben meer tevreden hierover dan bijvoorbeeld datingsapp op mobiel. Tot een fysieke afspraak nog niet gekomen.

Peter beoordeelde BeNaughty
Peter (57 jaar) 8 mei 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Pas op dit is echt slecht

Benaughty is het bewijs dat er echt iets mis zit in ons rechtssysteem. Dit bedrijf zou niet alleen verboden moeten worden maar het volk dat er achter zit zouden ze moeten oppakken. Dit is oplichting en eigenlijk zouden de Nederlandse banken gewoon geen zaken incasso meer moeten doen.

Dirk beoordeelde BeNaughty
Dirk (60 jaar) 27 april 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Slechte site allemaal leugens

Waardeloze site krijg berichtjes van leuke vrouwen schrijf je terug hoor je niets meer, ja van jonge meisjes daar krijg je wat van terug en dan geven ze een link naar hun sekssite zonde van je geld om hier te zitten

Jan beoordeelde BeNaughty
Jan (41 jaar) 24 april 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Zonde van je geld

Veel profielen, maar nul reactie op chat verzoeken. Je betaald 25 euro voor een maand abonnement, echter kom je totaal niet in contact met andere mensen. Restitutie krijg je niet, dus je bent gewoon je geld kwijt... zonde, want zo op het eerste gezicht zag deze site er goed uit.

Menno beoordeelde BeNaughty
Menno (38 jaar) 22 oktober 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Alleen registreren is gratis.

Er is geen 3 daags abonnement, je kunt geen foto's bekijken zonder te betalen, je kunt niet reageren op berichtjes zonder te betalen, ik kan geen berichtjes sturen zonder betalen. Kortom, ik herken totaal niet wat in deze review eerst geprezen.

Ron Stapper beoordeelde BeNaughty
Ron Stapper (39 jaar) 10 maart 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Oplichters

Dit is ook weer zo'n site dat mannen geld uit de zakken trekt. Nooit aan beginnen gratis tot aan de inlog daarna voor alles schriftelijk betalen. Hier zitten ook weer duidelijk mensen achter die er flink rijk van willen worden. Wees gewaarschuwd!

Vergeten beoordeelde BeNaughty
Vergeten (34 jaar) 10 maart 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Oplichters van de bovenste plank

Ik had me ingeschreven, me profiel nog niet ingevuld en had al 15 berichten binnen die je alleen kan zien en lezen als er meteen betaald wordt. Hoe is het mogelijk om in enkele minuten al 15 reacties te krijgen zonder een ingevuld profiel? Juist alleen sites die nep zijn.

Marcel beoordeelde BeNaughty
Marcel (53 jaar) 9 maart 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Onbetrouwbaar en misleidend

Klinkt allemaal leuk en zogenaamd kosteloos maar zelfs bij een match krijg je in tegenstelling tot andere datingsites geen contact zonder je portemonnee te trekken. Afstanden zijn bijna allemaal 50 km, de 'aanbevolen' kandidaten zijn op 25 km of minder. Misleidend!

Okidoki70 beoordeelde BeNaughty
Okidoki70 (46 jaar) 4 februari 2009
Ik raad BeNaughty niet aan Klote site

Super fake! Geld lekker in je zak houden of uitgeven bij een site als meet-n-hook. Wat een larie koek dat BeNaughty zeg, dat is hier boven wel goed verwoord.

Bart beoordeelde BeNaughty
Bart (64 jaar) 24 februari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan TRAP ER NIET IN!

SLECHT! Je ontvangt veel berichten, maar als je hierop reageert, hoor je niets meer! Kortweg: PUUR NEP!

Pieter beoordeelde BeNaughty
Pieter (51 jaar) 23 februari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Waardeloos, Fake, weggegooid geld

Meest waardeloze site met grootste aantal nep profielen ever. Tegen het einde van mijn abonnement had ik tekst en foto’s weggehaald toen stroomden de berichten binnen. Daarvoor waren er ook berichten, daar kon je dan (uiteraard)op reageren, maar daar kwam dan vervolgens nooit meer een reactie op! Opzeggen gaat pas nadat je een engels sprekende telefonist(e) hebt uitgelegd waarom je wilt stoppen.....

Willy beoordeelde BeNaughty
Willy (41 jaar) 19 februari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Het blijft akelig stil bij de dames :-(

Nieuwsgierig als ik ben, toch nog maar eens aangemeld en een proeflidmaatschap voor 3 dagen aangevraagd. Automatisch krijg je er dan nog een lidmaatschap bij op Gibsmir.com, waar vervolgens ook het automatisch verlengen voor meer dan 3 tientjes per maand aan vastzit, dus opletten geblazen. Voor je 't weet zit je vast aan een duur abonnement. Als je dan je betaalde proefabonnement hebt, krijg je de mogelijkheid om te chatten, maar na het versturen van een berichtje naar de dames blijft het akelig stil. Ongetwijfeld gaan die dames allemaal weer reageren, zodra je (proef)lidmaatschap afgelopen is, zodat je weer moet gaan betalen om berichten te kunnen lezen. Wat mij betreft blijft 't dus een vorm van oplichterij. 't Zou me ook verbazen als deze review geplaatst wordt en of de klantenservice daadwerkelijk bestaat en iets doet om dit gevoel weg te nemen. Het is leuk adverteren met een website " zonder credits" maar feitelijk heb je hier net zo weinig aan als aan een site die wel met credits werkt. Uiteindelijk is het hogere doel om mensen geld afhandig te maken zonder daar enige dienst voor terug te leveren.

Sandra beoordeelde BeNaughty
Sandra (29 jaar) 14 februari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Schaamteloos huwelijke slopen! Horen, zien en zwijgen bij dit bedrijf!

Dit geheimzinnige bedrijf waardoor ik nu met mijn man in een scheidingsprocedure terecht ben gekomen. Zo had mijn ex via hier een paar maanden terug op de review van benaughty gekeken waarna die zijn hele geschiedenis had gewist en per ongeluk deze site over het hoofd had gezien. Super dom ook van hem en zeker omdat ik gewoon veel meer waar ben dan dat! En dan nog het bedrijf achter benaugthy dat geen enkele uitingen wilde doen over hun gebruikers, zelfs niet wanneer je getrouwd bent! En het schandalige is hij de eerste week al met iemand op de foto stond die ik nota bene op die zelfde kut site heb terug kunnen vinden! Loser!

Ruudjes beoordeelde BeNaughty
Ruudjes (34 jaar) 13 februari 2020
Ik raad BeNaughty aan 2 dates gehaald uit de 5 gratis berichten die je per dag krijgt.

Ja oke, ik heb nu eindelijk is een website geprobeerd die op de eerste plek staat welke ook echt werkt. Zo kon ik het tot nu toe presteren om met mn 5 berichtjes die je per dag maar gratis krijgt, toch al twee keer een geile ontmoetingen te hebben gehad met vrouwen die daar ook lid zijn! Ik zit vanaf zondag precies 5 weken op de app van benaughty en ik ben er eigenlijk nog geen euro armer van geworden, zo is dat bij andere sites zeker niet! Hier kun je gewoon lekker je ding doen en zo nu en dan scoren, wat wil je nog meer? Ja en ik heb er maar 2 gedate omdat ik mezelf niet aan een premium lidmaatschap wil wagen waarmee je onbeperkt kunt chatten.. Want eerlijk is eerlijk, je ziet daar als je inlogt bijna elke dag weer totaal andere gezichten in de overzichten. Zeker de laatste weken heb ik hier zeker wel een paar honderd nieuwe vrouwen voorbij zien komen, en ik dan filter de zoekresultaten nog op Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland. Ik geloof best dat er genoeg mensen met premium hier elke week een date scoren.

Marcus beoordeelde BeNaughty
Marcus (48 jaar) 13 februari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan TRAP ER NIET IN.

Wat een totale fake zooi. Knap als je hier in trapt. Net lid geworden en heel veel knappe vrouwen vinden mij al leuk, terwijl mijn profiel minimaal is. Uiteraard moet je betalen als je contact wil, en niet zo'n klein beetje ook. Aan heel veel profielfoto's kan je al zien dat het fake is. Trap er niet in mannen, het is alleen om het geld te doen, dames zijn chat operators.

Max beoordeelde BeNaughty
Max (55 jaar) 31 januari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Benaughty is een scam

Dit is een scam. Alleen webcam girls, voor de rest random gegenereerde berichten. Een logische chat is niet mogelijk. Wat een scam!

Kammika beoordeelde BeNaughty
Kammika (37 jaar) 28 januari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Oplichters!

Meteen vast aan een abonnement waar je bijna niet afkomt. Dus ook mijn advies is: NIET DOEN!

Bram beoordeelde BeNaughty
Bram (32 jaar) 28 januari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Slechte site

Veel berichten in weinig tijd. Geen info te vinden over fake profielen op de site, maar daat twijfel ik sterk aan. Zal het waar zijn wat ze hier schrijven over BN?

Theo beoordeelde BeNaughty
Theo (60 jaar) 10 augustus 2021
Ik raad BeNaughty niet aan They scam you

Is the same as quierenRollo and loveaholics. They use answering computers insted the real person's answer. Thats what you pay for.

Anoniem beoordeelde BeNaughty
Anoniem (35 jaar) 13 april 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Niet aan beginnen

Nep profielen! Allemaal onzin of je moet willen Cammen met Amerikaanse vrouwen dan zit je goed.

James beoordeelde BeNaughty
James (58 jaar) 4 januari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Allemaal robots dus niet aan beginnen

Zijn allemaal robots. Ze proberen je naar de webcam te lokken want daar moet je extra voor betalen. Geen enkel serieus antwoord ontvangen van de zogenaamde “dames” laat staan een date.

Nnnhhh beoordeelde BeNaughty
Nnnhhh (35 jaar) 27 december 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Zwaar kut site waar je niks aan heb

Je zegt op en doen via een Duits incasso bureau iets in rekening te brengen waar ze geen recht op heb en je moet een Engels sprekende man of vrouw vertellen dat je op wil zeggen als je egels niet zo goed is dan word je gewoon nog een contract aan je reet gesmeerd door zo snel te praten dat het niet te volgen is en veel nep profielen

Charles beoordeelde BeNaughty
Charles (40 jaar) 16 december 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Waardeloos, oplichterij

Allemaal chat robots, pure oplichterij. Tsja we trappen er in dommeriken

Allemaal chat robots, pure oplichterij. Tsja we trappen er in dommeriken

Allemaal chat robots, pure oplichterij. Tsja we trappen er in dommerikken

Sandra beoordeelde BeNaughty
Sandra (29 jaar) 12 december 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Mijn man delete history sinds zijn bezoek hier??

Hallo lezers, Mijn vent komt de laatste paar weken telkens een half uur tot drie kwartier later thuis. Nu ben ik er via zijn browsergeschiedenis achter gekomen dat hij een paar weken terug op deze pagina "benaugthy review" terecht is gekomen en sinds die wist die steeds zijn geschiedenis. Hij stuurde een jaar terug ook steeds flirterige appjes naar zijn secretaresse en dus denk ik dat hij nu vreemdgaat via deze kutsite.

Maurits beoordeelde BeNaughty
Maurits (37 jaar) 12 december 2019
Ik raad BeNaughty aan Spannende dates

Ik vind het een erg toffe site, veel bekijks en afentoe een spannende date!

Uitgeprobeerd beoordeelde BeNaughty
Uitgeprobeerd (53 jaar) 9 december 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Nep en fake

Mensen trap niet in deze site

Volledige fake en nep profielen

Eenmaal aangemeld kom je er niet makkelijk vanaf

"Klantenservice???? Nee je wordt doorgelinkt naar een engels callcenter in verwegistan

Doyoulike beoordeelde BeNaughty
Doyoulike (38 jaar) 8 december 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Veel nep

Volgens mij staat de site vol met nepprofielen. Na inschrijving wordt je overladen met berichten, maar na een abb. houdt dat heel snel op. Dan slechts nog enkele berichten per dag maar daar komen nooit geen reacties meer af als je antwoord oftewel nepprofielen.

Mautje beoordeelde BeNaughty
Mautje (19 jaar) 7 december 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Wat een neppe zooi

Verschrikkelijke website ik kan er niet over uit dat het zo nep is, ik herrinner mij vrienden die jaren terug nog geregeld succes hadden via deze datingapp. Maar dat wilt in deze tijd 100% niet meer lukken. Wat een fake troep!

Maurits beoordeelde BeNaughty
Maurits (36 jaar) 12 maart 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Ik geloof er niets van

Vind er niets aan ik wordt telkens in de maling genomen op datingapps, volgens mij zitten hier de beheerders van BeNaughty stiekem reviews toe te voegen

Shaun beoordeelde BeNaughty
Shaun (33 jaar) 6 juli 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Fake shit

Hele site is gewoon nep.. never nooit heb je binnen 5min zo veel likes etc. Nog niet eens mijn profiel afgemaakt, niks aan informatie maar ze vinden me allemaal leuk. Tuurlijk.. succes voor de mensen die erin trappen

Arie beoordeelde BeNaughty
Arie (41 jaar) 4 december 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Laat jemaar niet belazeren

Slechte ervaring. Veeeel fake profielen. Lees ook eens de beschrijving op deeen website zelf. Maakt gebruik van fictieve profielen. Dus. Paar keer contact enmet dange weer doorverwezen naar een betaal site voor verder contact, hoezo?? Zegt genoeg. Weer gewoon van hetzelfde. Ik had ook twijfels over betrouwbaredatingsites.nl, maar ik zie dat ze de review hebben aangepast en de bezoekers is even goed de waarheid vertellen. Want wie zijn eigenlijk de eigenaren van BeNaughty en Wildspank? Juist. Sneu voor veel mannen. Maar ervaringen zijn ook fake. Trap er niet in. Ga naar een site als meet-n-hook of tinder, of ga iets anders leuks doen buiten de deur en je kansen zijn beter dan op de genoemde site. Succes. Vinny.

Fred beoordeelde BeNaughty
Fred (42 jaar) 13 januari 2022
Ik raad BeNaughty niet aan Fake

Ik begrijp niet dat jullie sites promoten waar de personen Fake zijn, dit zijn meiden/vrouwen die achter de cam werken, voor je betaling krijg je heel veel interesse van de vrouwen, betaal je om de berichten en fotos te bekijken, ze sturen 1 bericht, je reageerd en daarna geen enkele reactie meer, ze willen dat je nog meer geld uitgeeft om te komen cammen....wild spank (website) precies dezelfde opzet als benaughty ook dezelfde vrouwen profielen/fotos en het bedrijf zit in Hong Kong.... En dus zeer zeker niet betrouwbaar !

logo BeNaughty
Onze score 5.9
Gemiddelde beoordeling
3469 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 7 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 75 eerlijke ervaringen

BeNaughty specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen280.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %57 / 43
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in mei 2022

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.