Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 100.25.42.211 [date] => 06-10-2022 [time] => 12:45:20 ) BeNaughty Review » 75 Ervaringen & Klachten (2022)

BeNaughty: Opvallende praktijken opgemerkt bij BeNaughty

Laatst bijgewerkt op 29 januari 2022

BeNaughty is een van de langst actieve casual dating sites wereldwijd. Dit zal moeten getuige van ervaring en een enorm bestand aan echte vrouwen, gezien het voor hen 100% gratis te gebruiken is. Echter is het volgens onze experts en de meeste gebruikers ervan, al lang niet meer de beste casual date site van dit moment!

Zijn er op BeNaughty Fictieve Profielen en is spraken van misleiding?

Benaughty was een paar jaar geleden nog een toonaangevende datingsite, met veel echte actieve gebruikers van over de hele wereld. Maar ook zeker in Nederland enorm veel actieve gebruikers, zowel mannelijke als vrouwelijke gebruikers. Maar ook stellen en singles van alle oriëntaties, konden zich hier veilig vermaken.

Echter na de overname van BeNaughty een paar jaar terug, zien we steeds vaker veranderingen plaatsvinden die naar ons gevoel niet in het voordeel van de gebruikers ligt. Zo worden er ineens diverse live webcam modellen als profielen getoond, waarmee je tegen extra betaling live kunt chatten. Daarnaast doken er tijdens onze onderzoeken steeds meer profielen op waarvan wij wij sterk twijfelen aan de echtheid ervan.

Profielen worden meer en meer ingericht om de gebruiker aan te zetten tot aanschaf van een betaald account. Een Premium dienst die in eerste instantie voor een klein bedrag kan worden aangeschaft - ter kennismaking - maar wat vervolgens in een peperduur abonnement wordt omgezet

Ook het "Niet tevreden geld terug" verhaal blijkt in de praktijk heel anders te zijn dan in eerste instantie wordt overlegd op hun website zelf. Gebruikers die willen opzeggen zouden telefonisch contact moeten maken met een service dienst in Engeland, waarbij je al zeker niet in het Nederlands te woord wordt gestaan.

BeNaughty de door jou opgegeven info om je van een tweede platform lid te maken

Ook hebben we gemerkt dat je tegenwoordig als gebruiker van BeNaughty op verschillende manieren wordt aangeboden om ook lid te worden van een ander (vergelijkbaar) platform. Dit gebeurd zowel bij een pushmelding, de zo gehete popup-meldingen, met slechts één druk op de knop.

Nog onopvallender, maar niet minder verontrustend, is de extra aanschaf van een trial die je bij een betaling automatisch activeer wanneer je het zelf niet handmatig van de vooraf geselecteerde optie afhaalt. Hierdoor ga je allicht zonder het door te hebben, akkoord met een korte trial periode op een ander platform. Zonder dat je er gebruik van hoeft te maken, wordt deze trial omgezet naar een jaar abonnent en wordt deze in één keer afgeschreven van uw rekening. Dit gaat om bedragen van soms honderden euro's.

Het valt ons op dat de verplichte waarschuwingen aan bezoekers, dat ze een abonnement aangaan, wordt een soort verstopt onderaan tussen de kleine lettertjes bijvoorbeeld. Dit wekt sterk de indruk dat ze zelf maar al te goed weten dat gebruikers het maar beter niet kunnen lezen, want anders zou vrijwel iedereen de optie uitvinken.

Vroeger had BeNaughty een zeer goede reputatie, is dat verledentijd?

Een aantal jaar geleden genood deze datingsite nog een enorm goede reputatie als wereldwijde super hit inde adult dating industrie. Speciaal ingericht voor ondeugende mensen die opzoek waren naar meer spanning en ondeugende ontmoetingen. Enorm populair onder jongere gebruikers van tussen de 21 en 28. Werd vaak omschreven als een zeer effectieve informele dating site/app waar je als gebruiker goed je seksualiteit kon ontdekken. En omdat ze al jaren gratis toegankelijk waren voor vrouwelijke gebruikers, waren er hierdoor bovendien vele echte profielen van vrouwen te vinden. Maar ook Swingers en stellen die opzoek waren naar intieme ontmoetingen zonder verplichtingen, leerde elkaar vaak kennen via deze datingsite.

Doormiddel van populaire en veel gebruikte match games en uitgebreide zoek-hulpmiddelen, werden gebruikers vaak voor een laag bedrag, positief aangemoedigd om over te gaan naar een betaald lidmaatschap.

Zo voorzag BeNaughty haar gebruikers aan hun seksuele behoeften, fetisjen en ondeugende verlangens te bevredigen. Hiervoor hadden ze een datingapp laten ontwikkelen met een low-key omgeving om perfect aan te sluiten op online daters met een promiscue seksleven.

Daarnaast was het platform niet alleen bekend onder de straight singles, maar ook mensen van andere oriëntaties konden zich hier goed vermaken en werden eveneens als gratis lid ontvangen met een beperkte gratis mogelijkheden.

En na dit grote succes van deze datingsite in Nederland, werd benaughty niettemin gezien als een van de beste en snelst groeiende datingplatformen Wereldwijd! Dus of je nou op vakantie was, of gewoon thuis. Je kon de app werkelijk overal gebruiken om een stout afspraakje te regelen.

En ook al kun je hier gratis een profiel aanmaken, raden wij je aan om deze tijd liever in een betrouwbare casual dating site te investeren, i.p.v. deze vergane glorie. Kijk even rond tussen onze categorieën zodat je voor jezelf weet wat het beste bij je past. Gebruik onze handige vergelijk tools om de meest interessante websites met elkaar te vergelijken.

Zijn er betrouwbare alternatieven voor BeNaughty

Als je opzoek bent naar datingsites voor echte ondeugende afspraakjes offline, en aanbieders zonder zelf toegevoegde fake profielen of chat operators. Dan raden we je aan om de top 5 beste casual dating sites van 2022 eens te bekijken. Je kunt je bovendien altijd gratis en vrijblijvend aanmelden.

Een van de meest opvallende nieuwkomers van dit moment is Meet-n-Hook, daar kun je in beperkte maakte, iedere dag wel gratis premium features gebruiken

BeNaughty in het kort

Leukste kenmerkenLeuke ijsbrekers en live chatrooms met cam functie
SuccesverhaalBeNaughy is een waar succes. Ondeugende ontmoetingen vinden plaats in een leuke online omgeving. Erg gebruiksvriendelijk en uitgebreide profielen met veel video's en foto's, benadrukt deze site het plezier van flirten en daten met gelijkgestemde volwassenen.
Het beste voorCasual Dates & Ondeugende Ontmoetingen
logo BeNaughty BeNaughty
BeNaughty: Opvallende praktijken opgemerkt bij BeNaughty logo BeNaughty

Wat kost BeNaughty?

Periode Prijs Per maand Voordeel
3 dagen€2,68-0%
1 maand€17,85€17,8550%
3 maanden€48,19€16,0650%
6 maanden€69,00€11,5050%

Ervaringen & Beoordelingen

5.9
3469 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde benaughty gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
7 / 10
Klantenservice
3 / 10

Top beoordelingen

John beoordeelde BeNaughty
John (40 jaar) 15 oktober 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Onbetrouwbaar met veel nep-profielen.

Zeer veel personen die je uiteindelijk weer naar een andere site willen sturen. Allemaal nep-profielen dus. Van het abonnement is moeilijk af te komen omdat je naar een Engels sprekende persoon geleidt wordt. Als je daar in het Engels niet duidelijk bent dat je echt wilt annuleren, dan blijf je het abonnement behouden, want ze smeren je van alles aan om maar lid te blijven. NEE = NEE! NO means NO! DELETE means DELETE!

WJ beoordeelde BeNaughty
WJ (36 jaar) 25 juli 2021
Ik raad BeNaughty aan Benaughty voor mij een soort facebook straight to the point en geen preuts gedoe

Ik ben een fervent lid en ook bijna elke dag online. Het Premium lidmaatschap heeft voor mij geheel nieuwe mogelijkheden geopend om vrouwen te ontmoeten die op de gemakkelijkste manier willen flirten. Vaak is de chat het beginpunt, gevolgd door regelmatige ontmoetingen. Ik ken zelf geen één andere datingapp opnoemen wat zo actief gebruikt wordt door Nederlandse vrouwen, dat je er zelfs doordeweeks en in de nachtelijke uren nog best wel een sexdate kan regelen. Kijk moet er soms wel een stukje voor rijden het komt niet voor dat ik mijn buurvrouw online heb.

Oja Novamora wellicht, maar daar kom je weer te veel bekende tegen. Maar ook mensen waarvan je dat liever niet had geweten.. Maar ook veel stellen en swingers die actief zijn daar.

Ja als je dan als vrouw specifiek opzoek bent naar stellen of koppel & koppel, dan denk ik dat je beter op Novamora kan kijken. Je betaald daar wel om berichten te kunnen versturen, maar dacht dat je daar nog geen 2 tientjes per maand aan kwijt ben, dat is nog te doen. Veel swingers actief opzoek naar extra gezelschap voor swingerfeesten.. Werd ook wel is gevraagd maar, mannen alleen zijn veel minder interessant voor ze dus ze vragen meestal of ik een date heb gevonden waarmee ik langs zou willen komen.

Maar voor een man alleen, zoals mij en meer opzoek naar wat aandacht van vrouwen met soms ineens spontaan een ontmoeting met een vrouw die gewoon seks zoekt, of stiekem vreemdgaan. Ja dan kan je veel beter voor benaughty gaan en je hier inschrijven. Je hebt er alleen maar een email adres voor nodig om een linkje te ontvangen voor verificatie dus je bent er zo binnen een hoeft hier ook niet eerst een kaart of betaalgegevens ofzo in te vullen. Het werkt hier ook niet met credits en je kan gelijk gratis wat berichtjes sturen. Iedere dag krijg je wat gratis berichtjes om te reageren of andere gebruikers aan te spreken. En als je onbeperkt wil dan kost het nog geen euro per dag en je stuurt zo berichten als je wil. Niet 1 euro per interactie! Gekkenwerk! Ik weet er wel een paar te vinden die makkelijk afspreken, ik ben daar perter41

  • Ziet er op het oog mooi uit met goede functionaliteiten.
  • Veel nep-profielen die je weer naar andere sites wil leiden.
  • Zeer moeilijk van het abonnement af te komen door een Engelssprekende hulplijn die je van alles aan blijft smeren.
  • Je wordt overspoeld door berichten van de Nep-personen.
B.Sibma beoordeelde BeNaughty
B.Sibma (66 jaar) 22 januari 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Oplichting

Je wordt misleid door fakeprofielen na een abonnement van 1 maand wordt je een andere constructie aangeboden twee voor de prijs van 1 denk je dat het dus gratis is schrijven ze via auto incasso 40 euro van je bankrekening dat moet met beider overstemming maar zij hebben een eenzijdig contract met daarin smerige regeltjes van stilzwijgende verlenging verder wordt je door diverse dames via hun gmail verder gelokt naar andere betaalsites om daar vervolgens weer te betalen en moet je een zogenaamde datingsverzekering afsluiten via een of andere kaart met code het is een grote oplichtersbende ook wordt het abonnementsgeld naar het buitenland gesluisd zodat er in Nederland geen belasting over betaald wordt het is een grote criminele bende

Benerbij beoordeelde BeNaughty
Benerbij (45 jaar) 10 december 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Zo slecht ,trap er niet in

Wat een slechte onbetrouwbare site ,je krijgt aanbiedingen en gesprekken, en zo gauw je een abonnement hebt kun je niemand meer bereiken

Cees beoordeelde BeNaughty
Cees (60 jaar) 21 november 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Fakeseksdatingsite BeNaughty?

Weer een slechte site, ondanks alle "positieve reviews" die ongetwijfeld door henzelf benaughty.com zijn opgesteld. Een beperkt aanbod, en intens vervelende reclames tussendoor, met links naar betaalsites. Ondanks de duidelijk ingestelde leeftijdsgrenzen, toch die tieners en twintigers ertussen. Rot op, je had mijn dochter kunnen zijn. Allerlei varianten van profielopmaak, teksten, foto's geprobeerd, nul resultaat. Weer een fakesite, en gelukkig dat betrouwbaredatingsites dat ondanks wat hierboven vermeld wordt met allerlei sterren, ook heeft ingezien. Mijn oordeel: weggegooid geld, daarvoor had je heel wat dames van plezier kunnen bezoeken, dan had je tenminste wel sex!

logo BeNaughty
Onze score 5.9
Gemiddelde beoordeling
3469 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 22 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 75 eerlijke ervaringen

BeNaughty specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen280.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %57 / 43
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in oktober 2022

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.