Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 4:53:07 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 4:53:07 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 4:53:07 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 4:53:07 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 4:53:07 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 4:53:07 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 4:53:07 ) Serieusflirten Review » 7 Ervaringen & Klachten (2022)

Serieusflirten: Flirten met chatpals & entertainment profielen

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Serieusflirten is bedoeld als entertainmentdienst om te flirten met leuke vrouwen of mannen. Daarnaast kun je hier leuke (erotische) chatgesprekken voeren met entertainment profielen en gebruikers. Daarom is deze dienst leuk om wat te fantaseren en erotische gesprekken uit te wisselen, maar minder geschikt voor fysieke afspraken! Voor het versturen van berichten moet je betalen in de vorm van credits, gemiddeld betaal je zo'n 1 euro per bericht. Bij een groter creditpakket worden de kosten per bericht lager.

Serieusflirten in het kort

logo Serieusflirten Serieusflirten
Serieusflirten: Flirten met chatpals & entertainment profielen logo Serieusflirten

Ervaringen & Beoordelingen

3.2
651 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde serieusflirten gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10

Top beoordelingen

Roberto beoordeelde Serieusflirten
Roberto (42 jaar) 31 oktober 2020
Ik raad Serieusflirten niet aan Nee, serieus flirten is een fake site

Nee, serieus flirten is een site waarbij zoveel mogelijk geprobeerd wordt om geld uit je te melken. De berichten die zijn automatisch gegenereerd. Ik heb een heel slecht profiel maar daar kwamen in 1 maand tijd 30 reacties op met overtuigende berichten, geen enkele spellingsfout zat erin en op rare tijden werden deze berichten verstuurd. De profielenfoto's matchen niet met de omschrijving, weinig senioren.. Inderdaad een lekker verdienmodel om geld gratis te cashen. Trap er niet in.

Angelfire beoordeelde Serieusflirten
Angelfire (49 jaar) 1 oktober 2020
Ik raad Serieusflirten niet aan Faker dan fake.

Nep profielen, foto's van internet geplukt. Er staan zelfs beroemde pornosterren op onder een andere naam. Om een beetje te scrollen geinig maar niet serieus te nemen.

Alex beoordeelde Serieusflirten
Alex (45 jaar) 22 april 2020
Ik raad Serieusflirten niet aan Chat alleen voor Credits

Goed opletten !! de foto's zijn heel oud. Ze zijn allemaal werkende dames/heren die proberen jouwe credits af te zuigen. 100% NEP

Okkiie beoordeelde Serieusflirten
Okkiie (18 jaar) 11 oktober 2019
Ik raad Serieusflirten niet aan Deze site moet weg

Deze site zit vol met nep profielen. Ze proberen je geil te maken van ‘wil nu meteen sex geef je telefoon nummer enz’ daarna na het praten vraag je om telefoon nummer willen ze opeens het ‘discreet’ houden mensen ik raad deze site niemand aan je krijg te maken met nep profielen die zogenaamd sex willen ben 20 euro misgelopen door deze site

DeGeneraal beoordeelde Serieusflirten
DeGeneraal (31 jaar) 4 juli 2019
Ik raad Serieusflirten niet aan Geen goede ervaring

Schandalig! Echt geen woorden voor hoe nep dit is. Als je het mij vraagt kan je beter even kijken naar de serieuzere aanbevelingen. Dit is echt troep.

Jorik beoordeelde Serieusflirten
Jorik (19 jaar) 14 juni 2019
Ik raad Serieusflirten niet aan Serieusflirten fake! geen contact met andere leden

Ik heb deze site op de proef gesteld door met VPN en verschillende email adressen, 2 accounts aan te maken. Een van een man, en een account als vrouw. Toen ik wilde probeerde om met het ene account een bericht te sturen naar het andere account, kwam ik erachter dat het andere profiel onvindbaar was. Andersom ook. Terwijl beide accounts zijn bevestigd en goedgekeurd. Ontvang op beide accounts berichten, kan gewoon berichten tegoed aanschaffen en reageren op profielen en berichten. Dus waarschijnlijk worden er alleen entertainment profielen getoond zodat je ten alle tijden te maken krijgt met een chat operator. Trap er niet in!

Maarten beoordeelde Serieusflirten
Maarten (50 jaar) 12 juni 2019
Ik raad Serieusflirten niet aan Fake, trap er niet in!

Ik heb me hier ingeschreven om te kijken wat voor berichten ik zou ontvangen. Daarom had ik als woonplaats een dorp opgegeven met maximaal 100 inwoners. En ja hoor desondanks woonde vrijwel iedereen die reageerde daar opeens in de buurt. Uiteraard hadden ze op hun eigen profiel nog geen woonplaats opgegeven. Conclusie: Je wordt overstroomd met berichten van vrouwen die smachten naar sex met jou. Maar het enige wat ze willen is zorgen dat je zo veel mogelijk credits koopt. Trap er dus niet in!

logo Serieusflirten
Onze score 3.2
Gemiddelde beoordeling
651 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 7 eerlijke ervaringen

Serieusflirten specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Gratis versieGratis versie-

Top sites in mei 2022

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.