Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:51:33 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:51:33 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:51:33 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:51:33 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:51:33 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:51:33 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 5:51:33 ) House Of Milfs Review » 1 Ervaringen & Klachten (2022)

House Of Milfs: Ontmoet volwassen vrouwen 35+ in jou omgeving

Laatst bijgewerkt op 21 juli 2021

HouseOfMilfs is de ideale dating site voor het vinden van een Milf of jong snoepje. Want deze site geniet van haar verscheidenheid aan oudere vrouwen die op zoek zijn naar jongere man, evenals jongere mannen die op zoek zijn naar een ervaren MILF. Houseofmilfs heeft inmiddels al duizenden volwassen vrouwen gematcht aan een spannende ontmoeting over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een spannende date tijdens je vakantie in het buitenland of gewoon een afspraakje in de buurt, vind ze in een spannende en vertrouwde omgeving. Want als je pittige chatgesprekken wilt hebben, door duizenden profielen wilt bladeren of wilt spreken met duizenden zeer actieve leden om jouw perfecte match te vinden. Bovendien zijn alle leden 100% geverifieerd. Maar ook als er volgens jou iets mis is, dan kun je dit eenvoudig melden op houseofmilfs.com en wordt het direct aangepakt. Ze streven er immers naar om hun gebruikers een hoge kwaliteitsstandaard te kunnen waarborgen. Daarom is ook jou anonimiteit belangrijk en gegarandeerd. Eveneens als de berichten die veilig en gecodeerd worden verstuurd om zo de veiligheid en discretie aan hen gebruikers te kunnen garanderen. Maar ook voor mensen die het simpelweg moeilijk vinden om een gesprek te beginnen hebben ze een grote sticker collectie om bij de persoon die je leuk vind meteen het ijs te kunnen breken. Na het gratis aanmelden kun je direct beginnen met jouw zoektocht tussen de vele online profielen. Eenmaal een leuke man of vrouw gevonden, dan kun je deze direct een berichtje sturen met jouw gratis verdiende munten of door onbeperkt te nemen

House Of Milfs in het kort

Leukste kenmerkenDe HOM Roulette functie kun je filteren op leeftijd, locatie en interesses om meteen de ideale milf te vinden
SuccesverhaalVia House Of Milfs hebben al ruim 45.000 gebruikers een relatie of date gevonden
Beste vooroudere vrouwen opzoek naar jongere mannen, evenals jonge mannen opzoek naar een ervaren MILF
logo House Of Milfs House Of Milfs
House Of Milfs: Ontmoet volwassen vrouwen 35+ in jou omgeving logo House Of Milfs

Ervaringen & Beoordelingen

9.2
221 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde houseofmilfs gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10

Top beoordelingen

Herman beoordeelde House Of Milfs
Herman (46 jaar) 29 april 2022
Ik raad House Of Milfs aan een perfecte datingsite bestaat niet dus deze is best goed

Nu tijdje actief en kan wel zeggen dat het beter is dan ik over het algemeen gewent ben op datingsites met expliciete profielen, als houseofmilfs dus. Ben niet een persoon die heel de dag online en actief ben want daar heb ik ook helemaal geen tijd voor. Afspreken gaat volgens mij vrij makkelijk en heb vaker afgewezen dan gedate en volkomen informeel maar een keer daadwerkelijk echt een ontmoeting gehad met een vrouw die ik eerlijk gezegd al kende van vroeger en opnieuw was tegengekomen maar dan op houseofmilfs. Het was best spannend om haar na 19 jaar weer te zien, maar ik doe dit soort dingen meer om wat minder aan mijn ex te hoeven denken. En om haar daarvoor te gebruiken gaat mij wel te ver, ook al weet ik dat ze vaak genoeg met mannen afspreekt via dit milfplatform. Maar om terug te komen op wat ik van de deze website vind. De profielen zijn hier wel goed en betrouwbaar, ze zijn over het algemeen echt al kom ik zo nu en dan wel een profiel tegen waarover ik mijn twijfels heb. Maar die spreek ik dan ook niet aan. Wel vind ik dat er te weinig matchgames zijn om het contact te stimuleren, maar goed op fake site krijg je natuurlijk 100 berichten per dag en daar raak je op den duur aan gewend. Het contact wat ik heb via de site of inmiddels via de app, dat helpt mij zeker mee als ik te veel aan mijn ex terugdenk. En het is beter dan een sixpak bier en een doos tissues en dan de volgende dag weer werken en leiding geven aan een team van 12 mensen. Bedankt daarvoor

  • Veel leuke profielen met vaak wel uitgebreide interesses en voorkeuren
  • gratis munten verdienen voor extra functies is zeker een voordeel
  • iets te weinig matchgames of andere contact stimulaties
  • niet alle profielen zijn geïnteresseerd zoals je op fake sites gewent ben, dat knaagt soms aan je ego
logo House Of Milfs
Onze score 9.2
Gemiddelde beoordeling
221 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 73 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

House Of Milfs specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen76.500
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %51 / 49
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in mei 2022

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.