Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Single: Ontmoet bewuste singles voor echte dates


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Single.nl is de toonaangevende datingsite in Nederland wat betreft het aantal actieve inschrijvingen, je kunt gewoonweg niet om de website heen. Inschrijven gaat heel gemakkelijk en snel en de enorme verscheidenheid aan leden maakt het vrijwel onmogelijk om niet minstens een paar aantrekkelijke dates te beschermen.


Single.nl, leider op het gebied van datingsites, biedt eenvoudig toegang tot de wereld van singles in Nederland. Deze datingsite bereikt een zeer breed publiek, van jongeren tot senioren. Het is niet ongewoon om 10.000 singles tegelijk online te zien. Het systeem van persoonlijke chats is van hoge kwaliteit en de controle op nepprofielen is uitzonderlijk streng, zodat je op geen enkel moment zult verliezen.Mogelijkheden tot echte datesSingle.nl is waarschijnlijk de website waar je kansen op een echte date het grootst zijn. De website helpt je kwalitatief bij het zoeken naar een partner en wordt aangeboden op de verschillende mobiele platforms.Onlangs heeft Single.nl een nieuw idee uitgebracht:" Omarm je imperfecties ". Voortaan kun je je (kleine) gebreken vermelden die je gesprekspartner kunnen bekoren of minimaal een goede factor zijn om een gesprek te beginnen.VeiligheidRekening houdend met de goede geloofwaardigheid van Single.nl is alles in het werk gesteld om de gebruikers van de site volledige veiligheid te garanderen. Bovendien zijn de moderatoren extreem aanwezig en spotten snel nepprofielen die erop uit zijn leden op te lichten.Prijzen van Single.nlBovenop deze standaard lidmaatschappen kun je de PREMIUM en ZEN versies toevoegen (of beide in één bundel). Met de PREMIUM-optie kunnen niet-leden je bellen voor EUR9,99 per maand. Met de ZEN keuze kun je precies kiezen wie contact met je kan opnemen, een leesbevestiging eisen en bij Single Premium een "niet beschikbaar" modus activeren. Het onbeperkte Single.nl pakket waarin alle alternatieven zijn geïntegreerd is direct beschikbaar vanaf EUR 6,75 per maand.Single.nl GebruiksgemakOm aan de eisen van zijn gebruikers te voldoen, biedt Single.nl een verbazingwekkend gebruiksgemak. De site heeft praktische functies waarmee je je kunt concentreren op je zoektocht, zonder tijd te verspillen aan het bepalen hoe de gebruikersinterface werkt. Kosten noch moeite zijn gespaard om je ervaring plezierig en de moeite waard te maken: met Single.nl win je voortdurend!HulpOp Single.nl sta je er niet alleen voor. Wat je vraag ook is, je kunt altijd snel de klantenservice bellen. Een groot aantal moderators werkt elke dag om Single.nl veilig en effectief te maken, ze filteren alle profielen, foto's en video's enzovoort. Als dit onvoldoende is, kun je een lid dat je problemen bezorgt voortdurend op een zwarte lijst zetten.SamenvattingSingle.nl is the location to be voor iedereen die echte dates wil meemaken. De cijfers bevorderen zichzelf: volgens talrijke bronnen kunnen we ongeveer 120.000 singles tellen die sinds 1999 daadwerkelijk ervaring hebben opgedaan door te daten op Single.nl. Vandaar dat een inschrijving op Single.nl een proactieve stap is om je zielsverwant te vinden.Conclusie:Dé referentie voor datingsites in Nederland.

Single in het kort

Logo of Single
Single
Single
Single

Wat kost Single?

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 maand€22,49€22,491
3 maanden€40,47€13,4940
6 maanden€55,50€9,2555
1 jaar€81,00€6,6675