Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 6:05:11 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 6:05:11 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 6:05:11 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 6:05:11 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 6:05:11 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 6:05:11 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 27-05-2022 [time] => 6:05:11 ) Only-Flirts Review » 3 Ervaringen & Klachten (2022)

Only-Flirts: Only-flirts is de OnlyFans om singles online te ontmoeten

Laatst bijgewerkt op 5 november 2021

Als het om Nederlandse hook-up dating gaat, zijn de keuzemogelijkheden onbeperkt. Maar je hebt geen onbeperkte keuze nodig, je hebt iets nodig dat werkt. Vandaag lopen we de mogelijkheden na van only-flirts. com ...

Singles die ongedwongen plezier proberen te vinden in Nederland worden zeker verwend met keuze. Met meer maatjes met voordelen datingsites in Nederland dan ooit tevoren, zul je je vaak afvragen hoe je kunt informeren welke online datingsite het waard is om voor uit te geven. Zeker, er zijn geheel gratis alternatieven en geheel gratis proefjes, maar over het algemeen als het om de allerbeste casual dating sites gaat, komt er een moment waarop je moet beslissen of je er genoegen in schept een beetje geld uit te geven.

Is only-flirts. com een top datingsite voor casual plezier? Is het een toonaangevende hookup app?

Hoewel Only-Flirts goed werkt op elk gadget bestaande uit voor mobiel daten of tablet browsen, is het niet een app als zodanig. Maar met internet browser gebaseerde datingsites ben je echt niet in het nadeel dankzij de innovatie van vandaag.

De site ziet er goed uit, zelfs als je een ouderwetse PC gebruikt, niet dat iemand die nog heeft (ja, je hebt verdomme gelijk dat we hem getest hebben!). Maar deze site is gebouwd voor mobiliteit en personen die onderweg zijn, op zoek naar een ondeugend avondje flirterig plezier of een flirt met een vrijgezelle of vrijgezelle vrouw uit Nederland. En waarom ook niet? De hedendaagse maatschappij is opener dan ooit tevoren en je bent net zo jong als de persoon die je voelt.

Gelukkig voor degenen onder jullie die geloven dat er zoiets bestaat als een gratis lunch is dat only-flirts.com wel degelijk een echt geweldige proefvariant aanbiedt, die leden uitrust met goede mogelijkheden om hete en geile Nederlandse singles in de buurt te zoeken. Het is een uitstekend concept om de proefvariant te gebruiken om te inspecteren hoeveel Nederland nummers er in je omgeving zijn, want als er geen single datingsite leden in je omgeving zijn, is het hoogstwaarschijnlijk tijd om naar de volgende optie op onze Nederland dating evaluaties site te gaan.

only-flirts beoordelingsprofiel

Is de only-flirts. com oplichting?

Dat een populaire Nederlandse datingsite voor geen-steken-seks er zo uitziet, wil nog niet zeggen dat hij echt zal zijn, eenvoudigweg. Maar uit de belangrijke tests die we op only-flirts.com uitvoerden, vonden we niets om ons zorgen over te maken. Het is eigentijds genoeg om te snappen dat het belangrijk is zijn betaalde consumenten een ervaring te bieden die hen niet alleen helpt een regionale shag te ontdekken, maar hen ook zo veilig mogelijk houdt. En we zeggen zo veilig mogelijk, want geen enkele datingsite kan je volledig beveiligen, net zoals geen enkele bar of stripper dat kan. Er zijn voortdurend idioten die binnen kunnen lopen en je proberen te vernederen, dus blijf waakzaam met wie je omgaat.

only-flirts review interests

Slank, pikant en sexy - maar wat is de beslissing over only-flirts.com?

We vinden het leuk, meestal. Het staat bovenaan bij een paar van de beste totaal gratis Nederland flirterige datingsites en het heeft een paar nieuwe functies die het bekijken waard zijn, zeker een voordeel van een vrij eigentijdse site te zijn. De gebruikersbasis bestaat ook.

Voor ons dating evaluatieteam maakt de combinatie van zo'n mooie interface, een hoog aantal vrijgezelle vrouwen op zoek naar Nederlandse mannen, en locatie-gebaseerde hookup matching only-flirts. com tot een uitstekend alternatief om te zoeken en te vinden naar singles om mee af te spreken. Vergeet alleen niet veilig te spelen, mensen!

Lees ook het artikel van Only-Flirts gebruiker Julia

badoo vs only-flirts vergelijking

In het artikel schrijft Julia openlijk over haar bevindingen tijdens haar dating avontuur in 2021, tijdens de "social distance". Waarin ze uitlegt waarom ze onfly-flirts prefereert boven badoo.com

Only-Flirts in het kort

Leukste kenmerkenLeuke stickers die je kan versturen om het ijs te doen breken
SuccesverhaalDoordat het erg lijst op het bekende OnlyFans, wordt de site ook veel gebruikt door vrouwen waardoor de balans tussen mannen en vrouwen reëel blijft.
Beste voorWisselen van uitdagende selfies, chatten en echte casual dates
logo Only-Flirts Only-Flirts
Only-Flirts: Only-flirts is de OnlyFans om singles online te ontmoeten logo Only-Flirts

Ervaringen & Beoordelingen

9.5
293 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde only-flirts gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
7 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10

Top beoordelingen

Jill stil beoordeelde Only-Flirts
Jill stil (27 jaar) 29 december 2021
Ik raad Only-Flirts aan Regelmatig one-night-stands via only-flirts, nooit iets fout gegaan

Hii iedereen, ik doe regelmatig via dit dating platform one-night-stands en altijd discreet, maar ik deel graag me ervaring met jullie. Om te beginnen vindt ik het fijne van deze website dat er gewoon echte leden actief zijn en niet van die profielen met nepfotos. Het is niet zoals op al die andere websites, waar ze je vooral met moderators en chatrobots proberen aan de praat te houden.

Hii iedereen, ik doe regelmatig via dit dating platform one-night-stands en altijd discreet, maar ik deel graag me ervaring met jullie. Om te beginnen vindt ik het fijne van deze website dat er gewoon echte leden actief zijn en niet van die profielen met nepfotos. Het is niet zoals op al die andere websites, waar ze je vooral met moderators en chatrobots proberen aan de praat te houden.

Verder ben ik vooral onder de indruk van de manier waarop de persoonlijke privacy van de gebruikers hier serieus wordt genomen door zowel de gebruikers als only-flirts zelf. Omdat ik al een tijdje niet meer heb rond gevroosd omdat ik daar eigenlijk niet voor open sta, vanwegen mij relatie.. Maar flirten op afstand, wordt vaak opwinding tot geil aan toe, en ewa ja dan gaat het wel is fout.. Oeps, maarja fout gaat t pas wanneer mijn partner erachter komt... Toch? Want tot nu toe hebben er alleen maar mensen plezier en genot van gehad. Om wat minder op te valle tussen alle OnlyFans paginas, besloot ik hier lid van deze site te worden, zodat ik me niet hoeft te verstoppen als ik mijn berichten lees en beantwoord.

De keuze om lid te worden van deze site is eigenlijk beslist geen verkeerde keuze geweest. Sinds ik hier wat vaker online ben om te chatten heb ik eigenlijk elke dag wel nieuwe mannen leren kennen waarvan een aantal ook echt ontmoet. Want sommigen zijn hier echt serieus, anderen zitten er volgens mij meer een beetje dronken de casanova uit te hangen.

Veel gebruikers zie je vaker online en er is altijd wel wat nieuws in de buurt om te checken.. Ja je kunt op deze site behoorlijk wat plezier beleven.

Er is ook voor elk wat wils, zo lijkt het. Want je ziet er ook genoeg voor LGBTQ en zelfs tgirls en transgenders zie je er online. Dus als je hier nog niet ben geweest dan raad ik het je zeker aan om hier is online te gaan. Je hoeft nergens geen betaal gegevens in te vullen ofzo, dus lekker vrijblijvend en iedere dag stuur ik gratis berichten en foto's.

Geen massa mannen die je bij aanmelding werkelijk opwachten om te bekritiseren.. Durf daar haars niks te plaatsen op badoo, begin ik niet meer aan! Gewoon even rustig aan, wat comfortabeler en persoonlijker, ipv groepen aan achterdochtige mannen die je bij aanmelding helemaal opjagen met kritische vragen, en allemaal steekproeven om te zien of je echt bent zogenaamd. Drooggeilers daar!

  • veel echte en serieuze gebruiker online
  • Gewoon lekker persoonlijk, en geen groepen achterdochtige mannen die je bij aanmelding staan op te wachten met kritiek
  • Valt minder op wat voor site het is tussen alle OnlyFans paginas tegenwoordig
  • En pfff.. inderdaad! Zoals Julia schreef over badoo.. Geen 100e berichten met fake of bewijs door foto
  • De meeste zijn straight, maar ook LGBTQ en soms ook tgirls en transgenders waarvan je het haast niet ziet... Verwarrend soms!
Priscilla beoordeelde Only-Flirts
Priscilla (29 jaar) 14 december 2021
Ik raad Only-Flirts aan Op advies van een vriendin.

Mijn beste vriendin zei mij steeds dat ik deze datingsite echt eens moest proberen en nu wou ik dat ik het eerder had gedaan. Heb zoveel leuke mannen ontmoet op only flirts. Echt heel makkelijk om contact te maken met mensen en niet ongemakkelijk zoals op vele andere datingsites.

  • zoveel leuke mensen
Yvon beoordeelde Only-Flirts
Yvon (43 jaar) 7 december 2021
Ik raad Only-Flirts aan Onlyflirts

Tegenwoordig heb je enorm aanbod aan datingwebsites. Zo groot aanbod dat je er makkelijk in kan verdwalen. Deze website laat het beste van het beste zien. Mijn keuze is toch op deze gevallen. Leuke kerels met een vlotte babbel. Hoop toch nog eens een date te scoren :)

  • gezelligheid
logo Only-Flirts
Onze score 9.5
Gemiddelde beoordeling
293 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 63 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 3 eerlijke ervaringen

Only-Flirts specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen170.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %46 / 54
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in mei 2022

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.