Second Love: Flirten is niet alleen voor singles!

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Second Love is online sinds 2008 en gelanceerd op de Nederlandse datingmarkt. Second Love is niet zomaar een doorsnee datingwebsite. Deze site richt zich namelijk in het bijzonder op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen zij hun huidige relatie aanhouden, maar hun seksleven weer een boost geven. SecondLove is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Zo kun je hier onschuldig online flirten en chatten of daadwerkelijk een fysieke ontmoeting en spannende date vinden, het behoord allemaal tot de mogelijkheden van dit dateplatform. Privacy en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Schrijf je gratis in voor een discreet avontuur en bekijk direct de profielen van andere gebruikers.

Second Love in het kort

logo Second Love Second Love
Second Love: Flirten is niet alleen voor singles! logo Second Love
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
7 / 10
Betrouwbaarheid
7 / 10
Functionaliteiten
7 / 10
Klantenservice
7 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Wendy32 (32 jaar) 16 juli 2019
Ik raad Second Love aan Gebruik het nu 9 maanden en ben nog nooit betrapt

Ik mag niet klagen met mijn man want hij doet alles voor me en maakt me gelukkig, maar de seks is gewoon niet zo denderend. Vaak maar een paar minuutjes en klaarkomen zit er voor mij niet in bij hem. Tijdje terug kreeg ik van een vriendin de tip om secondlove is te proberen. De eerste date voelde ik me best schuldig, maar inmiddels zie ik het juist als redmiddel van onze relatie. Ik heb ook gewoon mijn behoeftes die hij niet kan bevredigen, maar zijn behoeftes worden door mij alle beantwoord. Kan het iedere vrouw (of man) aanraden die deze situatie herkennen, wel de lusten maar niet de lasten. En je huidige relatie opgeven voor betere seks is toch ook gewoon onzin! Dan maar via een site als deze.

logo Second Love
Onze score 7.9
Gemiddelde beoordeling
412 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 36 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Second Love specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-55
  • InschrijvingenInschrijvingen750.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %62-38
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites op 7 juni 2021

Parship
Bekijk site
logo Parship
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
OneClickDates
Bekijk site
logo OneClickDates
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.