Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

MetJou: MetJou, voordelig daten zonder fictieve profielen of chatoperators


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

MetJou is een andere datingsite die we aanraden aan jonge singles tussen de 18 en 35 jaar. MetJou.nl onderscheidt zich van alle andere datingsites door de werkwijze, die vooral meer jeugdige vrouwen aanspreekt: fotosapper. Is het makkelijker om je interesses uit te drukken met een afbeelding dan die lange profielbeschrijvingen in te sturen? MetJou begrijpt dat een afbeelding meer zegt dan 1000 woorden en laat jou, de gebruiker, zien dankzij Photo Sapper. Het maken van deze collage van foto's is een gebeurtenis op zich. Het is een geluk om te doen. Als je op MetJou een charmante vrouw of jongen tegenkomt, kun je snel contact opnemen dankzij de ingebouwde chatfunctie. Registratie op deze site is geheel gratis!

MetJou in het kort

Het beste voorMetJou is een vlotte actief flirterige dating site voor twintigers, dertigers en begin veertigers.
Leukste kenmerkenDe FotoSnap en de uitgebreide profiel velden vullen het geheel goed aan
SuccesverhaalDat MetJou succesvol kan zijn, blijkt uit succesverhalen die op de website van metjou.nl staan, ingestuurd door deelnemers zelf.
Logo of MetJou
MetJou
MetJou
MetJou

Wat kost MetJou?

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 maand€19,99€19,991
2 maanden€39,98€19,9915
2 maanden€59,96€29,9840