Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.65.63 [date] => 08-12-2022 [time] => 1:34:55 ) MetJou Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

MetJou: MetJou, voordelig daten zonder fictieve profielen of chatoperators

Laatst bijgewerkt op 29 september 2022

MetJou is een andere datingsite die we aanraden aan jonge singles tussen de 18 en 35 jaar. MetJou.nl onderscheidt zich van alle andere datingsites door de werkwijze, die vooral meer jeugdige vrouwen aanspreekt: fotosapper. Is het makkelijker om je interesses uit te drukken met een afbeelding dan die lange profielbeschrijvingen in te sturen? MetJou begrijpt dat een afbeelding meer zegt dan 1000 woorden en laat jou, de gebruiker, zien dankzij Photo Sapper. Het maken van deze collage van foto's is een gebeurtenis op zich. Het is een geluk om te doen. Als je op MetJou een charmante vrouw of jongen tegenkomt, kun je snel contact opnemen dankzij de ingebouwde chatfunctie. Registratie op deze site is geheel gratis!

MetJou in het kort

Het beste voorMetJou is een vlotte actief flirterige dating site voor twintigers, dertigers en begin veertigers.
Leukste kenmerkenDe FotoSnap en de uitgebreide profiel velden vullen het geheel goed aan
SuccesverhaalDat MetJou succesvol kan zijn, blijkt uit succesverhalen die op de website van metjou.nl staan, ingestuurd door deelnemers zelf.
logo MetJou MetJou
MetJou: MetJou, voordelig daten zonder fictieve profielen of chatoperators logo MetJou

Wat kost MetJou?

Periode Prijs Per maand Voordeel
1 maand€19,99€19,991%
2 maanden€39,98€19,9915%
2 maanden€59,96€29,9840%
logo MetJou
Onze score 7.9
Gemiddelde beoordeling
37 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

MetJou specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25 - 34
  • InschrijvingenInschrijvingen40.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %57 / 43
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in december 2022

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Naughty-HUB
Bekijk site
logo Naughty-HUB

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.