Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Milffindr: Opzoek naar een spannend en betaald contact?


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

milffindr.nl is een fictieve erotische chatdienst voor mensen die op zoek zijn naar een vluchtige flirt of naar een spannend contact online. Als je je fantasie de vrije loop laat, is het allemaal mogelijk op Milffindr. Hier vind je verzonnen profielen en personages van de meest aantrekkelijke mannen en vrouwen die beheerd worden door chat operators om jou avontuur te beantwoorden in een geile chat. Voor het versturen van berichten wordt gebruikt gemaakt van een creditsysteem waarmee je tot 1,50 per bericht moet betalen.

Milffindr in het kort

Logo of Milffindr
Milffindr
Milffindr
Milffindr
54%

Milffindr Ervaringen & Beoordelingen

3.0
54%
371 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde milffindr gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
5 / 10

Top beoordelingen

Jemayro beoordeelde Milffindr
21 Feb 2023
20%
Ik raad Milffindr niet aan

Milffindr Oplichters

Een grote oplichtersbende. Trap er niet in. Het zijn allemaal nepprofielen, kijk goed naar de foto's en de berichten die ze je sturen. Te mooi om waar te zijn. Een vrouw zal echt niet gelijk tegen je zeggen dat ze gen**kt wil worden. Ze proberen je gelijk over te halen om credits te kopen en dan word je aan het lijntje gehouden. Afspreken zal nooit gebeuren, ze willen alleen maar geld zien.

  • Nee
  • Oplichters
  • Geld
  • Credits
Evert Witkamp beoordeelde Milffindr
28 Dec 2019
60%
Ik raad Milffindr niet aan

Geen duidelijke melding van neppe-profielen op de ontvangstpagina

Bezoekers worden naar een speciale landingspagina doorgeleid waarop je nergens de melding over fictieve profielen op de site. Eenmaal aangemeld blijf je automatisch ingelogd en krijg je nooit de pop-up melding en waarschuwing voor neppe profielen. Alleen wanneer je als onbekende bezoeker direct de site milffinder.nl bezoekt via je browser, maar dat doet vrijwel niemand. Wordt vermoedelijk alleen gedaan om ACM te misleiden. Want hier zitten net zo goed operators die je zolang mogelijk aan het lijntje houden, alle profielen zijn om 5 uur 's morgens tegelijkertijd online.