Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:00:23 ) Milffindr Review » 2 Ervaringen & Klachten (2023)

Milffindr: Opzoek naar een spannend en betaald contact?

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

milffindr.nl is een fictieve erotische chatdienst voor mensen die op zoek zijn naar een vluchtige flirt of naar een spannend contact online. Als je je fantasie de vrije loop laat, is het allemaal mogelijk op Milffindr. Hier vind je verzonnen profielen en personages van de meest aantrekkelijke mannen en vrouwen die beheerd worden door chat operators om jou avontuur te beantwoorden in een geile chat. Voor het versturen van berichten wordt gebruikt gemaakt van een creditsysteem waarmee je tot 1,50 per bericht moet betalen.

Milffindr in het kort

logo Milffindr Milffindr
Milffindr: Opzoek naar een spannend en betaald contact? logo Milffindr

Ervaringen & Beoordelingen

3.0
371 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde milffindr gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
5 / 10

Top beoordelingen

Jemayro beoordeelde Milffindr
Jemayro (35 jaar) 21 februari 2023
Ik raad Milffindr niet aan Milffindr Oplichters

Een grote oplichtersbende. Trap er niet in. Het zijn allemaal nepprofielen, kijk goed naar de foto's en de berichten die ze je sturen. Te mooi om waar te zijn. Een vrouw zal echt niet gelijk tegen je zeggen dat ze gen**kt wil worden. Ze proberen je gelijk over te halen om credits te kopen en dan word je aan het lijntje gehouden. Afspreken zal nooit gebeuren, ze willen alleen maar geld zien.

  • Nee
  • Oplichters
  • Geld
  • Credits
Evert Witkamp beoordeelde Milffindr
Evert Witkamp (37 jaar) 28 december 2019
Ik raad Milffindr niet aan Geen duidelijke melding van neppe-profielen op de ontvangstpagina

Bezoekers worden naar een speciale landingspagina doorgeleid waarop je nergens de melding over fictieve profielen op de site. Eenmaal aangemeld blijf je automatisch ingelogd en krijg je nooit de pop-up melding en waarschuwing voor neppe profielen. Alleen wanneer je als onbekende bezoeker direct de site milffinder.nl bezoekt via je browser, maar dat doet vrijwel niemand. Wordt vermoedelijk alleen gedaan om ACM te misleiden. Want hier zitten net zo goed operators die je zolang mogelijk aan het lijntje houden, alle profielen zijn om 5 uur 's morgens tegelijkertijd online.

logo Milffindr
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
371 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

Milffindr specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18-40
  • InschrijvingenInschrijvingen25000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %98-2
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.