Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 11:08:48 ) Stedendating Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Stedendating: Daten in je eigen regio zonder fictieve profielen

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

StedenDating is jaren een populaire ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie in de buurt. Met dagelijks meer dan 160 nieuwe deelnemers is StedenDating.nl uitgegroeid tot één van de grootste dating sites van Nederland gericht op lokale ontmoetingen.

Vrijgezellen mannen en vrouwen hebben tegenwoordig weinig vrije-tijd om nieuwe contacten op te doen. Zelfs voor het leren kennen van mensen uit hun eigen omgeving is men tegenwoordig te druk. Tussen al die singles die geen tijd hebben zou juist die ene leuke partner tussen kunnen zitten. Steden Dating springt hierop in door een dating site die speciaal gericht is op het zoeken naar een date "om de hoek", in steden, dorpen en de regio. Daten via deze website helpt bij het gericht zoeken naar een leuke match uit eigen stad, dorp of regio. Het eerste raakvlak is er dan al! Meldt je aan om te zien wie er bij jou in de buurt actief zijn en doe direct gratis mee.

Stedendating in het kort

logo Stedendating Stedendating
Stedendating: Daten in je eigen regio zonder fictieve profielen logo Stedendating
logo Stedendating
Onze score 9.2
Gemiddelde beoordeling
177 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 66 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Stedendating specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25-55
  • InschrijvingenInschrijvingen90.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %52-48
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.