Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Stedendating: Daten in je eigen regio zonder fictieve profielen


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

StedenDating is jaren een populaire ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie in de buurt. Met dagelijks meer dan 160 nieuwe deelnemers is StedenDating.nl uitgegroeid tot één van de grootste dating sites van Nederland gericht op lokale ontmoetingen.

Vrijgezellen mannen en vrouwen hebben tegenwoordig weinig vrije-tijd om nieuwe contacten op te doen. Zelfs voor het leren kennen van mensen uit hun eigen omgeving is men tegenwoordig te druk. Tussen al die singles die geen tijd hebben zou juist die ene leuke partner tussen kunnen zitten. Steden Dating springt hierop in door een dating site die speciaal gericht is op het zoeken naar een date "om de hoek", in steden, dorpen en de regio. Daten via deze website helpt bij het gericht zoeken naar een leuke match uit eigen stad, dorp of regio. Het eerste raakvlak is er dan al! Meldt je aan om te zien wie er bij jou in de buurt actief zijn en doe direct gratis mee.

Stedendating in het kort

Logo of Stedendating
Stedendating
Stedendating
Stedendating

Wat kost Stedendating?

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 maand€24,99€24,990
2 maanden€39,98€19,9920
4 maanden€59,96€14,9940