Hoe Wij Aanbieders Rangschikken

Merknaam reputatie op BetrouwbareDatingsites.nl

BetrouwbareDatingsites.nl's score is bedoeld om u te helpen geïnformeerde beslissingen te nemen en het juiste merk te kiezen voor uw behoeften. Ons unieke scoresysteem is gebaseerd op een algoritme dat bestaat uit vier parameters. We analyseren elk van deze parameters en voegen - met behulp van onze unieke berekeningsmethodiek - de resultaten samen tot één gecombineerde score. Ons algoritme weegt en normaliseert verschillende parameters uit betrouwbare bronnen op het web en zorgt zo voor een betrouwbaar resultaat. Het houdt ook rekening met situaties waarin sommige waarden ontbreken of onvolledig zijn, en met de compensatie die we kunnen krijgen van merken, om een evenwichtige en holistische score te creëren.

We zijn toegewijd aan het handhaven van een scoresysteem dat is:

 • Transparant

  De parameters waaruit de score bestaat worden in detail uitgelegd, om u een duidelijke "achter de schermen" blik te geven op de manier waarop elke score werd berekend.

 • Betrouwbaar

  De score is gebaseerd op meerdere bronnen, zowel intern als extern, om een holistische en evenwichtige score mogelijk te maken die echte consumenteninzichten weerspiegelt.

 • Up-to-Date

  Onze score wordt dagelijks bijgewerkt om het dynamische karakter van merken, industrieën en gebruikerstrends te weerspiegelen.

Berekening van de score

De parameters waaruit onze score bestaat zijn:

=
Consumenten betrokkenheid
x
Klanten feedback
x
Merk reputatie
x
Kenmerken & voordelen

Consumenten betrokkenheid

Dit is gebaseerd op hoeveel mensen er via BetrouwbareDatingsites.nl doorklikken naar de site van elk merk. Sommige merken geven ons informatie over het percentage gebruikers dat via BetrouwbareDatingsites.nl een aankoop doet op hun site, die vervolgens wordt meegenomen in onze berekening.

Klanten feedback

Dit staat voor klantbeoordelingen van het merk op meerdere criteria, zoals gebruiksgemak, prijs-kwaliteitverhouding en de mate van gebruikerstevredenheid. We zetten gebruikersinzichten om in meetbare statistieken en optimaliseren de score op basis daarvan.

Merk reputatie

Bij BetrouwbareDatingsites.nl geloven we in het presenteren van de beste opties die beschikbaar zijn. Om dat te doen maken we gebruik van een verscheidenheid aan objectieve gegevensbronnen van derden. Deze parameter is gebaseerd op geautomatiseerde rangschikkingsystemen zoals Alexa Rank, die factoren in merkpopulariteit, prestige, relevantie en meer.

Kenmerken & voordelen

BetrouwbareDatingsites.nl heeft een team van redacteuren die zich inzetten voor het schrijven van betrouwbare en gedistilleerde recensies. Onze redacteuren besteden uren (en uren) aan het beoordelen van producten en diensten, het vergelijken van functies, het duiken in de kleinste details. Op deze manier geven we u hoogwaardige ranglijsten en reviews die u tijd, geld en hoofdpijn besparen.

Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
 • beveiligd met ssl
 • beveiligd met mcafee
 • beveiligd met norton

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.