Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Parship: Ontmoet serieuze singles van 30 jaar en ouder


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Parship is Nederlands meest bekende online relatiebemiddelingsbureau, gericht op hoger opgeleiden singles die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Daarnaast behoort Parship tot de grootste en meest gebruikte online datingplatformen van Europa. Bovendien zijn ze de eerste van de drie grootste Nederlandse datingsites die de Thuiswinkel Waarborg mag voeren. Schrijf je gratis in op parship en ontdek welke serieuze singles er bij jou in de buurt opzoek zijn.

Parship in het kort

Leukste kenmerkenHun gratis Wetenschappelijk onderbouwde matchmakingsmethode
Het beste voorSingles die serieus zijn & pofessionele singles 25+
Succesverhaal1 op de 3 vrijgezellen mannen en vrouwen vindt hier een serieuze relatie
Logo of Parship
Parship
Parship
Parship

Voordelen

 • Wetenschappelijke persoonlijkheidstest voor compatibele matches.
 • Groot aantal gebruikers voor meer potentiële partners.
 • Diverse communicatie-opties beschikbaar.
 • Gebruiksvriendelijke interface.

Nadelen

 • Relatief hoge prijs in vergelijking met andere datingsites.
 • Geen zoekopties beschikbaar, afhankelijk van platform-matches.
 • Sommige gebruikers vinden persoonlijkheidstest lang en tijdrovend.
 • Geen gratis functies beschikbaar, betalen voor meeste functies.

Wat kost Parship?

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
6 maanden€299,00€49,830
1 jaar€358,80€29,4937
2 jaar€477,60€19,6350
1 maand€44,90€44,900
3 maanden€149,40€49,8025
6 maanden€238,80€39,8050
1 jaar€358,20€29,4455

Veel gestelde vragen over Parship

Wij helpen je graag verder

 • Parship is een online datingplatform dat gebruikt maakt van een wetenschappelijke methode om de juiste matches te vinden voor haar gebruikers. Bij het aanmelden vult een gebruiker een uitgebreide vragenlijst in over onder andere persoonlijkheid, interesses en relatiedoelen. Op basis van deze gegevens en het Parship-principe, een wiskundig algoritme, worden passende matches gegenereerd. Gebruikers kunnen deze matches bekijken en contact opnemen met degenen die hun interesse wekken.

 • Ja, Parship is betrouwbaar. Het bedrijf is actief in meerdere landen en heeft een goede reputatie opgebouwd als een betrouwbaar online datingplatform. Het platform zorgt voor de privacy van haar gebruikers en beschermt hun persoonlijke gegevens. Bovendien maakt het gebruik van een wetenschappelijke methode om matches te genereren, wat de betrouwbaarheid van de matches verhoogt.

 • De kosten van Parship variëren afhankelijk van de duur van het abonnement dat een gebruiker kiest. Hoe langer het abonnement, hoe lager de maandelijkse kosten. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, variërend van een maand tot 24 maanden. De kosten van een abonnement beginnen bij ongeveer € 40 per maand.

 • Een Parship-account kan worden verwijderd door in te loggen op het account en naar de instellingen te gaan. Onder het tabblad "Mijn profiel" vindt de gebruiker de optie "Mijn gegevens en instellingen". Onderaan de pagina bevindt zich de optie "Account verwijderen". Door op deze optie te klikken wordt het account permanent verwijderd.

 • Een Parship-profiel kan worden gewijzigd door in te loggen op het account en naar de instellingen te gaan. Onder het tabblad "Mijn profiel" vindt de gebruiker de optie "Profiel bewerken". Hier kan de gebruiker persoonlijke informatie, interesses en voorkeuren aanpassen. Vergeet niet om op te slaan nadat de wijzigingen zijn aangebracht.

 • De ervaringen met Parship zijn over het algemeen positief. Veel gebruikers melden succesvolle matches en relaties via het platform. Natuurlijk kunnen de ervaringen verschillen per persoon, omdat het succes van het vinden van een partner afhankelijk is van meerdere factoren, zoals persoonlijkheid, interesses en de juiste match. Ongeveer 1 op de 3 gebruikers vind uiteindelijk zijn of haar liefde via Parship.

 • Parship biedt verschillende opties om contact op te nemen met hun klantenservice. Gebruikers kunnen een bericht sturen via het contactformulier op de website, een e-mail sturen naar klantenservice@parship.nl of bellen naar het telefoonnummer dat vermeld staat op de website. De klantenservice van Parship is beschikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur.

Staat je vraag over Parship er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
76%

Parship Ervaringen & Beoordelingen

9.8
76%
639 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde parship gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10

Top beoordelingen

Jan beoordeelde Parship
19 Jan 2023
60%
Ik raad Parship niet aan

Matig, ik mis relatieplanet

Ach TV reclames zorgen voor genoeg actieve gebruikers. Maar ik vind het er wel duur om een betaald abonnement te nemen. Wat dat betreft mis ik echt relatieplanet een beetje. Op lexa zie je vooral veel jongeren tot 30 jaar.

 • veel actieve gebruikers
 • duur
Ibrahim Kolster beoordeelde Parship
15 mei 2020
60%
Ik raad Parship aan

Betaalbaar

Een site van hoog niveau, Je betaald ervoor maar is het zeker waard. Weinig tot geen nepprofielen. Een vriend van me heeft het me aangeraden en we hebben ons tegelijkertijd ingeschreven. We hebben een soort van wedstrijd gehouden wie als eerste een date zou krijgen.

Brent beoordeelde Parship
16 Jul 2019
60%
Ik raad Parship aan

Betrouwbare keuze en geen last van fake

Parship is ook wat mij betreft een van de betere datingsites, bij de meeste vergelijkingssites staan ze bovenaan gerangschikt. Je moet er wel voor betalen, maar dat is nu juist de kracht voor een goede betrouwbare datingsite. Hierdoor heb je immers geen last van nepprofielen die je bij gratis sites wel hebt. Daarnaast hebben zij een goede klantenservice en geven ze goede tips die ook echt werken. Ik heb er in ieder geval een leuke vrouw aan overgehouden, en mijn vrouw een leuke man!

Saar beoordeelde Parship
21 Jun 2019
60%
Ik raad Parship aan

Schijnbaar te duur voor fakers en tijdverspillers

Ja je betaald hier gemiddeld wel meer per maand als op andere datingsites. Maar goed, dat is misschien ook juist de reden dat hier alle serieuze singles op zitten. De meeste profielen zijn goed en volledig ingevuld, waardoor je al direct een eerste indruk kan krijgen van een persoon. Vervolgens stuur je een berichtje om te zien of er wederzijds interesse is en zo ja, dan raak je met elkaar in gesprek. Merk je dat je een klik hebt, dan groeit de interesse van beide kanten. In sommige gevallen weet ik online al dat het niks voor me is, maar meestal wil ik ze ook even in het echt ontmoeten. Meestal doe ik de eerste keer gewoon een kort afspraakje van 20 minuutjes. Gebruik dan als smoes dat we in mijn werkpauze samen een bakje koffie kunnen drinken ofzo. Hierdoor kun je toch een goede indruk krijgen van iemand en voor een eventuele tweede date gewoon wat meer tijd inplannen. Bevalt me prima!