Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:56:30 ) Parship Review » 4 Ervaringen & Klachten (2023)

Parship: Ontmoet serieuze singles van 30 jaar en ouder

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Parship is Nederlands meest bekende online relatiebemiddelingsbureau, gericht op hoger opgeleiden singles die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Daarnaast behoort Parship tot de grootste en meest gebruikte online datingplatformen van Europa. Bovendien zijn ze de eerste van de drie grootste Nederlandse datingsites die de Thuiswinkel Waarborg mag voeren. Schrijf je gratis in op parship en ontdek welke serieuze singles er bij jou in de buurt opzoek zijn.

Parship in het kort

Leukste kenmerkenHun gratis Wetenschappelijk onderbouwde matchmakingsmethode
Het beste voorSingles die serieus zijn & pofessionele singles 25+
Succesverhaal1 op de 3 vrijgezellen mannen en vrouwen vindt hier een serieuze relatie
logo Parship Parship
Parship: Ontmoet serieuze singles van 30 jaar en ouder logo Parship

Wat kost Parship?

Periode Prijs Per maand Voordeel
6 maanden€299,00€49,830%
1 jaar€358,80€29,4937%
2 jaar€477,60€19,6350%

Ervaringen & Beoordelingen

9.8
639 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde parship gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10

Top beoordelingen

Jan beoordeelde Parship
Jan (57 jaar) 19 januari 2023
Ik raad Parship niet aan Matig, ik mis relatieplanet

Ach TV reclames zorgen voor genoeg actieve gebruikers. Maar ik vind het er wel duur om een betaald abonnement te nemen. Wat dat betreft mis ik echt relatieplanet een beetje. Op lexa zie je vooral veel jongeren tot 30 jaar.

  • veel actieve gebruikers
  • duur
Ibrahim Kolster beoordeelde Parship
Ibrahim Kolster (34 jaar) 15 mei 2020
Ik raad Parship aan Betaalbaar

Een site van hoog niveau, Je betaald ervoor maar is het zeker waard. Weinig tot geen nepprofielen. Een vriend van me heeft het me aangeraden en we hebben ons tegelijkertijd ingeschreven. We hebben een soort van wedstrijd gehouden wie als eerste een date zou krijgen.

Brent beoordeelde Parship
Brent (35 jaar) 16 juli 2019
Ik raad Parship aan Betrouwbare keuze en geen last van fake

Parship is ook wat mij betreft een van de betere datingsites, bij de meeste vergelijkingssites staan ze bovenaan gerangschikt. Je moet er wel voor betalen, maar dat is nu juist de kracht voor een goede betrouwbare datingsite. Hierdoor heb je immers geen last van nepprofielen die je bij gratis sites wel hebt. Daarnaast hebben zij een goede klantenservice en geven ze goede tips die ook echt werken. Ik heb er in ieder geval een leuke vrouw aan overgehouden, en mijn vrouw een leuke man!

Saar beoordeelde Parship
Saar (45 jaar) 21 juni 2019
Ik raad Parship aan Schijnbaar te duur voor fakers en tijdverspillers

Ja je betaald hier gemiddeld wel meer per maand als op andere datingsites. Maar goed, dat is misschien ook juist de reden dat hier alle serieuze singles op zitten. De meeste profielen zijn goed en volledig ingevuld, waardoor je al direct een eerste indruk kan krijgen van een persoon. Vervolgens stuur je een berichtje om te zien of er wederzijds interesse is en zo ja, dan raak je met elkaar in gesprek. Merk je dat je een klik hebt, dan groeit de interesse van beide kanten. In sommige gevallen weet ik online al dat het niks voor me is, maar meestal wil ik ze ook even in het echt ontmoeten. Meestal doe ik de eerste keer gewoon een kort afspraakje van 20 minuutjes. Gebruik dan als smoes dat we in mijn werkpauze samen een bakje koffie kunnen drinken ofzo. Hierdoor kun je toch een goede indruk krijgen van iemand en voor een eventuele tweede date gewoon wat meer tijd inplannen. Bevalt me prima!

logo Parship
Onze score 9.8
Gemiddelde beoordeling
639 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 75 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 4 eerlijke ervaringen

Parship specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-55
  • InschrijvingenInschrijvingen325.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %48-52
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.