Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 11:28:09 ) Novamora Review » 6 Ervaringen & Klachten (2023)

Novamora: Drukstbezochte website om jou seksleven te boosten

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Novamora is de meest gebruikte casual dating site van eigen bodem! Inmiddels wordt deze website gezien als een van de meest betrouwbare aanbieders van intieme dating en seksuele ontmoetingen real life. Zo heeft Nova Mora haar bekendheid o.a te danken aan de opvallend intieme televisie reclames, levensgrote reclameposters op drukke treinstations, langs de snelheid of in bushokjes. Maar ook de verschillende radio commercials die langdurig te horen waren op de grote radiozenders . Hierdoor vind je op Novamora tegenwoordig vrij eenvoudig Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Duizenden gelijkgestemde zoeken hier regelmatig naar dating vol passie en spannende ontmoetingen en zonder verdere verplichtingen! Echter is het hier voor vrouwen zeer lucratief, functioneel en kunnen zij daarnaast behoorlijk kieskeurig zijn. Dit komt doordat veel mannelijke gebruikers hier een VIP-account nemen waarmee ze dus onbeperkt berichten kunnen sturen naar andere leden. Maar ook de mannelijke flirts op deze website doen het hier goed! Zo hebben de fanatieke gebruikers hier wekelijks (meerdere) fysieke ontmoetingen, die in alle gevallen tot stand zijn gekomen via het nova mora netwerk. Vooral goed ingevulde profielen met een of meerdere foto's hebben hier binnen de kortste keren succes. Novamora werd vorig jaar samen met sites als Relatieplanet, Lexa, Parship, Elite dating etc, genomineerd als "website van het jaar 2019" in de categorie Daten. Tevens wordt deze website naast de gebruikers ook door de experts beschouwd als één van de betrouwbaarste casual dating sites van Nederland. Met een gratis account op Nova Mora en de mogelijkheid om standaard berichten te versturen, ben je al direct instaat om jouw interesse te tonen aan interessante gebruikers. En pas wanneer je iemand hebt gevonden die je toch beter wil leren kennen, kun je jouw account voor een klein bedrag omzetten naar een VIP-account. Hiermee heb je dus onbeperkt toegang tot alle functionaliteiten en contactmogelijkheden.

Novamora in het kort

logo Novamora Novamora
Novamora: Drukstbezochte website om jou seksleven te boosten logo Novamora

Ervaringen & Beoordelingen

8.3
836 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde novamora gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10

Top beoordelingen

ruimdenkend koppel beoordeelde Novamora
ruimdenkend koppel (41 jaar) 18 januari 2023
Ik raad Novamora aan vrouwen wel meer succes

Wij doen als koppel wel eens experimenteren met een vrouwen erbij. We hebben hier eigenlijk 3 profielen, als koppel maar ook individueel. In de 2 jaar dat we hier gebruik van maken hebben we best wel leuke en spannende dingen mogen meemaken. Maar ik merk wel dat Yvonne hier als vrouw toch vaker een echte date kan vinden. Vrouwen zijn hier wel wat kieskeurig maar als koppel is het ons ook wel eens gelukt. Kosten blijven een minpuntje

  • echte dates
  • vrouwen kieskeurig
  • kosten blijven een dingetje
Wouter Keskin beoordeelde Novamora
Wouter Keskin (23 jaar) 15 mei 2020
Ik raad Novamora aan Out of box

Dacht dus samen met mijn vriendin op aandringen van haar om een trio te doen. We zijn niet bekend in het swingers leven. Beetje rond gevraagd en de meeste geven toch Novamora aan. Zowel mannen als vrouwen die een spannend avontuur willen. Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Mieke van der Lambers beoordeelde Novamora
Mieke van der Lambers (41 jaar) 27 juni 2019
Ik raad Novamora aan Stimuleren contact door gratis standaard berichten

Novamora is een van de bekendste seks datingsites van Nederland en maakt bovendien geen gebruik van fictieve profielen of ‘zogenoemde’ chat operators, zoals ze ook duidelijk vermelden op hun website. Partijen als ACM hebben regelmatig test accounts aangemaakt om de dienst en de kwaliteit van de profielen te beoordelen, maar hebben nooit negatieve uitingen gedaan over dit bedrijf. De veel voorkomende kenmerken van de fictieve-sites opgesteld door het ACM, komen geen enkel geval overeen met de datingdienst van Novamora. Sommige stellen vinden het interessant om eens een spannend experiment uit te voeren en een date af te spreken met een ander stel bijvoorbeeld, of misschien ben je als single man of vrouw wel ‘gewoon’ op zoek naar een spannende relatie? Hiervoor kunt u gerust terecht bij deze populaire aanbieder o.a bekend van de televisie en radio. Novamora is één van de betrouwbare casual dating sites waar je je veilig en gratis kunt inschrijven om op zoek te gaan naar een nieuwe intieme relatie, friends with benefits of een spannende date. Zo lees je terug dat gebruikers zich positiever uiten over Novamora dan over de vergelijkbare aanbieders. Maar ook de deskundige binnen de datingwereld zijn ten aanzien van de geboden datingdienst, positief en enthousiast. Zo kunnen nieuwe gebruikers van alle oriëntaties hier simpel en vrijblijvend een account aanmaken, ongelimiteerd bladeren door de profielen van andere en hebben zij direct toegang om standaard berichten te sturen. Met diverse ijsbrekers proberen ze gebruikers aan te sporen om contact te maken of af te spreken.

Albert beoordeelde Novamora
Albert (30 jaar) 27 februari 2020
Ik raad Novamora aan Novamora meest bekende casual dating site bij vrouwen?

Novamora is de eerste datingsite voor fun en casual afspraakje die ik van vrouwen terug hoor als ik ze vraag 1 site te noemen. Zo krijgen ze vaak ook een maand gratis aangeboden heb ik een vriendin van mij gehoord, die gebruikt novamora ook soms. Maar dan meer om complimentjes te vissen met haar sexy selfjes enzo, weet niet of zij ook dates doet hier.. De berichten die vanuit andere gebruikers worden gestuurd wanneer ze interesse tonen, of je profiel bezoeken, die lijken in het begin te veel op persoonlijke berichten. Dat kan verwarrend/irritant zijn. Voor de rest is dit toch de beste site voor het echte werk. Zeer strenge controles op nepperds.

Chan en Mike beoordeelde Novamora
Chan en Mike (29 jaar) 13 december 2019
Ik raad Novamora aan Beter als tinder voor trios

Toen ik en mijn vriend ons hier inschreven wisten we nog niet wat we konden verwachten. We wilde een partner vinden die echt alleen voor de sex mee deed. Na dagen op tinder gezocht te hebben leek het onmogelijk, maar hier hebben we toch het e.e.a. gevonden.

logo Novamora
Onze score 8.3
Gemiddelde beoordeling
836 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 110 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 6 eerlijke ervaringen

Novamora specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25-65
  • InschrijvingenInschrijvingen280.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %62-38
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.