Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:17:58 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:17:58 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:17:58 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:17:58 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:17:58 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:17:58 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:17:58 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:17:58 ) Regelmatig one-night-stands via only-flirts, nooit iets

Jill stil's beoordeling over only-flirts.com

Kwaliteit profielen
10 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10
auteur van de beoordeling
Jill stil (27 jaar) 29 december 2021
Ik raad Only-Flirts aan
Regelmatig one-night-stands via only-flirts, nooit iets fout gegaan

Hii iedereen, ik doe regelmatig via dit dating platform one-night-stands en altijd discreet, maar ik deel graag me ervaring met jullie. Om te beginnen vindt ik het fijne van deze website dat er gewoon echte leden actief zijn en niet van die profielen met nepfotos. Het is niet zoals op al die andere websites, waar ze je vooral met moderators en chatrobots proberen aan de praat te houden.

Hii iedereen, ik doe regelmatig via dit dating platform one-night-stands en altijd discreet, maar ik deel graag me ervaring met jullie. Om te beginnen vindt ik het fijne van deze website dat er gewoon echte leden actief zijn en niet van die profielen met nepfotos. Het is niet zoals op al die andere websites, waar ze je vooral met moderators en chatrobots proberen aan de praat te houden.

Verder ben ik vooral onder de indruk van de manier waarop de persoonlijke privacy van de gebruikers hier serieus wordt genomen door zowel de gebruikers als only-flirts zelf. Omdat ik al een tijdje niet meer heb rond gevroosd omdat ik daar eigenlijk niet voor open sta, vanwegen mij relatie.. Maar flirten op afstand, wordt vaak opwinding tot geil aan toe, en ewa ja dan gaat het wel is fout.. Oeps, maarja fout gaat t pas wanneer mijn partner erachter komt... Toch? Want tot nu toe hebben er alleen maar mensen plezier en genot van gehad. Om wat minder op te valle tussen alle OnlyFans paginas, besloot ik hier lid van deze site te worden, zodat ik me niet hoeft te verstoppen als ik mijn berichten lees en beantwoord.

De keuze om lid te worden van deze site is eigenlijk beslist geen verkeerde keuze geweest. Sinds ik hier wat vaker online ben om te chatten heb ik eigenlijk elke dag wel nieuwe mannen leren kennen waarvan een aantal ook echt ontmoet. Want sommigen zijn hier echt serieus, anderen zitten er volgens mij meer een beetje dronken de casanova uit te hangen.

Veel gebruikers zie je vaker online en er is altijd wel wat nieuws in de buurt om te checken.. Ja je kunt op deze site behoorlijk wat plezier beleven.

Er is ook voor elk wat wils, zo lijkt het. Want je ziet er ook genoeg voor LGBTQ en zelfs tgirls en transgenders zie je er online. Dus als je hier nog niet ben geweest dan raad ik het je zeker aan om hier is online te gaan. Je hoeft nergens geen betaal gegevens in te vullen ofzo, dus lekker vrijblijvend en iedere dag stuur ik gratis berichten en foto's.

Geen massa mannen die je bij aanmelding werkelijk opwachten om te bekritiseren.. Durf daar haars niks te plaatsen op badoo, begin ik niet meer aan! Gewoon even rustig aan, wat comfortabeler en persoonlijker, ipv groepen aan achterdochtige mannen die je bij aanmelding helemaal opjagen met kritische vragen, en allemaal steekproeven om te zien of je echt bent zogenaamd. Drooggeilers daar!

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:17:58 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Jill stil's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.