Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 2:13:48 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 2:13:48 ) Chicks with cocks or Guys with tits?, Mr M over Mijnshem

Mr M's beoordeling over mijnshemalecontacten.nl

auteur van de beoordeling
Mr M (41 jaar) 5 juli 2019
Ik raad Mijnshemalecontacten niet aan
Chicks with cocks or Guys with tits?

Ok, even voor de duidelijkheid, ik ben niet direct, ik vind zon shemale gewoon fascinerend. Als je ze echter in het echt wilt ontmoeten, is dit niet de plek om te zijn. Het wordt vrij snel duidelijk dat fysieke consulten niet mogelijk zijn, kijk maar (Bij deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk). Maar ik had privé gehoopt dat er hier en daar nog wel een gretige shemale zou zijn die een consult wilde maken. Maar na aankoop van mijn credits werd ik aan de telefoon bestookt met allerlei berichten, zodat ik telkens meer moest kopen .... Ik sprak niet één echte shemale en keek alleen maar naar plaatjes met duidelijk een chatoperator erachter ... Waar kan ik een site vol met deze ongewone vrouwtjes ontdekken waarmee ik kan afspreken?

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 2:13:48 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Mr M's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.