Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 2:59:19 ) Mijnshemalecontacten Review » 1 Ervaringen & Klachten (2023)

Mijnshemalecontacten: Erotische chatdiensten met shemale profiele

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Mijnshemalecontacten is een van de weinige erotische chatdiensten met shemale profielen. Weliswaar zijn de profielen fictief en kun je er nooit een offline ontmoeting aan over houden, met voor de liefhebber best leuk. Inschrijven kan geheel anoniem en gratis binnen 1 minuut. Daarna kun je kosteloos 3 berichten versturen naar "mijnshemalecontacten", maar daarna betaal je kosten per verstuurd bericht. Deze kosten verschillen per creditbundel en zijn vanaf €0,75 tot €1,00 per verstuurd bericht. Hierbij moet je je fantasie wel de vrije loop laten, want een echte ontmoeting zal er nooit van komen.

Mijnshemalecontacten in het kort

logo Mijnshemalecontacten Mijnshemalecontacten
Mijnshemalecontacten: Erotische chatdiensten met shemale profiele logo Mijnshemalecontacten

Ervaringen & Beoordelingen

3.8
177 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde mijnshemalecontacten gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
3 / 10

Top beoordelingen

Meneer M beoordeelde Mijnshemalecontacten
Meneer M (41 jaar) 3 juli 2019
Ik raad Mijnshemalecontacten niet aan Chicks with dicks of Guys with tits?

Ok, voor de duidelijkheid, ik ben niet straight, ik vind zon shemale gewoon wel interessant. Maar als je ze in het echt wilt ontmoeten dan is dit niet de place to be. Er wordt al vrij snel duidelijk dat er geen fysieke afspraken mogelijk zijn, lees(Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk). Maar ik had stiekem toch de hoop dat er hier en daar nog wel een gretige shemale tussen zou zitten die wel wilde afspreken. Maar na het kopen van mijn credits werd ik gebombardeerd met allerlei aan de lijn houdende berichten waardoor ik telkens weer opnieuw moest bijkopen... Ik heb geen enkele echte shemale gesproken en alleen maar een beetje naar plaatjes zitten kijken met duidelijk een chat operator erachter... Waar vind ik nou een site vol met deze aparte vrouwen waar ik wel mee af kan spreken?

logo Mijnshemalecontacten
Onze score 3.8
Gemiddelde beoordeling
177 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Mijnshemalecontacten specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18+
  • InschrijvingenInschrijvingen10.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %100-0
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in februari 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.