Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:09:12 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:09:12 ) chatapp heeft veel nepprofielen, Erik over Chatapp

Erik's beoordeling over chatapp.nl

Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
auteur van de beoordeling
Erik (36 jaar) 8 mei 2022
Ik raad Chatapp niet aan
chatapp heeft veel nepprofielen

Voor grap is wat tegoed op chat app gezet omdat het er in eerste instantie aantrekkelijk uit zag. Jammer genoeg had ik al snel in de gaten dat ik met operators aan het chatten was en niet met andere gebruikers. Toen ik vervolgens wat profielfoto's door google afbeeldingen heen haalde, kwam ik erachter dat de foto's op honderden buitenlandse sites staan. Daar zijn ze dus vermoedelijk ook vanaf gehaald. In elk geval nep.

  • ziet er aantrekkelijk uit
  • te veel fake profielen
  • onbetrouwbaar
Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:09:12 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Erik's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.