Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:29:40 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:29:40 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:29:40 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:29:40 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:29:40 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:29:40 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:29:40 ) Chatapp Review » 2 Ervaringen & Klachten (2022)

Chatapp: Verstuur foto's, video's & vind virtuele contacten

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Chatapp is de plek om een spannende sexchat te vinden. Ben je op zoek naar een stoute avond, een discrete affaire of spannend contact online? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan! Je hoeft deze app niet te downloaden en je kunt volledig anoniem live chatten! Verstuur foto's, video's, flirts en vind vandaag nog een spannend contact!

Chatapp in het kort

logo Chatapp Chatapp
Chatapp: Verstuur foto's, video's & vind virtuele contacten logo Chatapp

Ervaringen & Beoordelingen

4.2
227 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde chatapp gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
5 / 10

Top beoordelingen

Erik beoordeelde Chatapp
Erik (36 jaar) 8 mei 2022
Ik raad Chatapp niet aan chatapp heeft veel nepprofielen

Voor grap is wat tegoed op chat app gezet omdat het er in eerste instantie aantrekkelijk uit zag. Jammer genoeg had ik al snel in de gaten dat ik met operators aan het chatten was en niet met andere gebruikers. Toen ik vervolgens wat profielfoto's door google afbeeldingen heen haalde, kwam ik erachter dat de foto's op honderden buitenlandse sites staan. Daar zijn ze dus vermoedelijk ook vanaf gehaald. In elk geval nep.

  • ziet er aantrekkelijk uit
  • te veel fake profielen
  • onbetrouwbaar
Chantal beoordeelde Chatapp
Chantal (31 jaar) 18 oktober 2019
Ik raad Chatapp aan Leuk om te chatten maar geen echte app

Leuke site om op te chatten want zitten best veel leuke mannen. Maar een echte app is het niet echt, wel gewoon goed bereikbaar via je telefoon met je browser. Had zelf liever een app gehad voor dit soort geilpraat en sexting zodat je soms ook met slechte internet onderweg kan blijven door chatten.

logo Chatapp
Onze score 4.2
Gemiddelde beoordeling
227 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 26 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

Chatapp specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25+
  • InschrijvingenInschrijvingen280.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %88-12
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in juni 2022

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.