Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Chatapp: Verstuur foto's, video's & vind virtuele contacten


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Chatapp is de plek om een spannende sexchat te vinden. Ben je op zoek naar een stoute avond, een discrete affaire of spannend contact online? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan! Je hoeft deze app niet te downloaden en je kunt volledig anoniem live chatten! Verstuur foto's, video's, flirts en vind vandaag nog een spannend contact!

Chatapp in het kort

Logo of Chatapp
Chatapp
Chatapp
Chatapp

Wat kost Chatapp?

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 maand€29,95€29,950
3 maanden€89,85€29,9515
6 maanden€149,70€24,9520
1 jaar€239,40€19,6825
46%

Chatapp Ervaringen & Beoordelingen

4.2
46%
231 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde chatapp gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
5 / 10

Top beoordelingen

Erik beoordeelde Chatapp
08 mei 2022
31%
Ik raad Chatapp niet aan

chatapp heeft veel nepprofielen

Voor grap is wat tegoed op chat app gezet omdat het er in eerste instantie aantrekkelijk uit zag. Jammer genoeg had ik al snel in de gaten dat ik met operators aan het chatten was en niet met andere gebruikers. Toen ik vervolgens wat profielfoto's door google afbeeldingen heen haalde, kwam ik erachter dat de foto's op honderden buitenlandse sites staan. Daar zijn ze dus vermoedelijk ook vanaf gehaald. In elk geval nep.

  • ziet er aantrekkelijk uit
  • te veel fake profielen
  • onbetrouwbaar
Chantal beoordeelde Chatapp
18 Oct 2019
60%
Ik raad Chatapp aan

Leuk om te chatten maar geen echte app

Leuke site om op te chatten want zitten best veel leuke mannen. Maar een echte app is het niet echt, wel gewoon goed bereikbaar via je telefoon met je browser. Had zelf liever een app gehad voor dit soort geilpraat en sexting zodat je soms ook met slechte internet onderweg kan blijven door chatten.