Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 1:16:25 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 1:16:25 ) Gebruikersprofielen gehackt en nu een aanbeveling, Teun

Teun's beoordeling over ashleymadison.com

auteur van de beoordeling
Teun (49 jaar) 21 juni 2019
Ik raad Ashley Madison niet aan
Gebruikersprofielen gehackt en nu een aanbeveling

Een paar jaar geleden werden talloze gebruikersprofielen gehackt, waardoor informatie en berichten van veel gebruikers openlijk over het internet werden verspreid. Kranten en nieuwspagina's hadden er genoeg van en maakten melding van gêne. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat uitgerekend ashley madison door de gebruikers zelf een van de vertrouwde datingsites wordt gevonden? Van mij krijgt deze site 1 ster voor betrouwbaarheid! Belachelijk dat er destijds zo ondoordacht is omgegaan met gebruikersgegevens van mensen die discreet en vertrouwelijk wilden blijven.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 1:16:25 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Teun's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.