Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Ashley Madison: Het leven is kort. Begin een geheime affaire!


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Dagelijks melden duizenden mensen zich wereldwijd aan voor Ashley Madison om allerlei verschillende discrete relaties te vinden. Daarnaast ook steeds meer Nederlandse singles, mensen met een relatie, op zoek naar iets nieuws of gewoon nieuwsgierig naar wat deze wereld te bieden heeft . Helaas heeft deze website ook wel zijn negatieve punten. Zo zijn er een aantal jaar terug accounts van vele gebruikers openbaar online geplaatst door hackers die de gegevens wisten te bemachtigen.

Ashley Madison is een van de grootste open-minded datinggemeenschap ter wereld.

Ashley Madison in het kort

Het beste voorAffaires & Discrete Ontmoetingen
SuccesverhaalDuizenden affaires en veel discrete ontmoetingen vinden er dagelijks plaats via Ashley Madison
Leukste kenmerkenSeksuele oriëntatie, relatie status, leeftijd, rijkdom en religie zijn hier onbelangrijk. Iedereen heeft verschillende redenen om deel te nemen aan een dating site zoals Ashley Madison, maar ze zijn verenigd in het verlangen om echte, discrete verbindingen te zoeken.
Logo of Ashley Madison
Ashley Madison
Ashley Madison
Ashley Madison

Wat kost Ashley Madison?

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 maand€69,99€69,990
3 maanden€139,99€46,6625
6 maanden€209,99€35,0040
62%

Ashley Madison Ervaringen & Beoordelingen

7.2
62%
472 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde ashley-madison gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10

Top beoordelingen

Teun beoordeelde Ashley Madison
21 Jun 2019
60%
Ik raad Ashley Madison niet aan

Gebruikersprofielen gehackt en nu een aanbeveling

Een paar jaar geleden werden talloze gebruikersprofielen gehackt, waardoor informatie en berichten van veel gebruikers openlijk over het internet werden verspreid. Kranten en nieuwspagina's hadden er genoeg van en maakten melding van gêne. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat uitgerekend ashley madison door de gebruikers zelf een van de vertrouwde datingsites wordt gevonden? Van mij krijgt deze site 1 ster voor betrouwbaarheid! Belachelijk dat er destijds zo ondoordacht is omgegaan met gebruikersgegevens van mensen die discreet en vertrouwelijk wilden blijven.

DD2 beoordeelde Ashley Madison
13 Jun 2019
60%
Ik raad Ashley Madison aan

Ben benieuwd

Ik heb hier zojuist een profiel aangemaakt en wacht nu op de spannende dates. Het kan me eigenlijk niet echt schelen dat mensen dit moreel verwerpelijk vinden, ze hebben hier immers niets mee te maken. het is een leuke site waar ik echt van in the mood kom en ik hoop andere mensen ook (en dat ze dan op mij klikken)