Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 11:36:30 ) Ashley Madison Review » 2 Ervaringen & Klachten (2023)

Ashley Madison: Het leven is kort. Begin een geheime affaire!

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Dagelijks melden duizenden mensen zich wereldwijd aan voor Ashley Madison om allerlei verschillende discrete relaties te vinden. Daarnaast ook steeds meer Nederlandse singles, mensen met een relatie, op zoek naar iets nieuws of gewoon nieuwsgierig naar wat deze wereld te bieden heeft . Helaas heeft deze website ook wel zijn negatieve punten. Zo zijn er een aantal jaar terug accounts van vele gebruikers openbaar online geplaatst door hackers die de gegevens wisten te bemachtigen.

Ashley Madison is een van de grootste open-minded datinggemeenschap ter wereld.

Ashley Madison in het kort

Het beste voorAffaires & Discrete Ontmoetingen
SuccesverhaalDuizenden affaires en veel discrete ontmoetingen vinden er dagelijks plaats via Ashley Madison
Leukste kenmerkenSeksuele oriëntatie, relatie status, leeftijd, rijkdom en religie zijn hier onbelangrijk. Iedereen heeft verschillende redenen om deel te nemen aan een dating site zoals Ashley Madison, maar ze zijn verenigd in het verlangen om echte, discrete verbindingen te zoeken.
logo Ashley Madison Ashley Madison
Ashley Madison: Het leven is kort. Begin een geheime affaire! logo Ashley Madison

Ervaringen & Beoordelingen

7.2
472 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde ashley-madison gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10

Top beoordelingen

Teun beoordeelde Ashley Madison
Teun (49 jaar) 21 juni 2019
Ik raad Ashley Madison niet aan Gebruikersprofielen gehackt en nu een aanbeveling

Een paar jaar geleden werden talloze gebruikersprofielen gehackt, waardoor informatie en berichten van veel gebruikers openlijk over het internet werden verspreid. Kranten en nieuwspagina's hadden er genoeg van en maakten melding van gêne. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat uitgerekend ashley madison door de gebruikers zelf een van de vertrouwde datingsites wordt gevonden? Van mij krijgt deze site 1 ster voor betrouwbaarheid! Belachelijk dat er destijds zo ondoordacht is omgegaan met gebruikersgegevens van mensen die discreet en vertrouwelijk wilden blijven.

DD2 beoordeelde Ashley Madison
DD2 (31 jaar) 13 juni 2019
Ik raad Ashley Madison aan Ben benieuwd

Ik heb hier zojuist een profiel aangemaakt en wacht nu op de spannende dates. Het kan me eigenlijk niet echt schelen dat mensen dit moreel verwerpelijk vinden, ze hebben hier immers niets mee te maken. het is een leuke site waar ik echt van in the mood kom en ik hoop andere mensen ook (en dat ze dan op mij klikken)

logo Ashley Madison
Onze score 7.2
Gemiddelde beoordeling
472 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 47 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

Ashley Madison specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen80.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %59-41
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.