Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 100.25.42.211 [date] => 06-10-2022 [time] => 11:31:19 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 100.25.42.211 [date] => 06-10-2022 [time] => 11:31:19 ) Niks anders dan gedonder met 50liefde, Ruud over 50liefd

Ruud's beoordeling over 50liefde.nl

auteur van de beoordeling
Ruud (48 jaar) 24 december 2019
Ik raad 50liefde niet aan
Niks anders dan gedonder met 50liefde

Heb me door het opgezette filmpje laten overtuigen, maar niks is minder waar. je kunt wel zien dat ze de indruk willen wekken dat het gebruiksvriendelijk is. maar dat is dan vooral om de weg tot betalen te vinden. als je je wilt uitschrijven of je abonnement wilt stopzetten dan is het ineens heel moeilijk. de kosten lopen ook hoog op en ze schrijven automatisch af. daarnaast geen een date gehad in al die weken dat ik lid ben. weet iemand hoe je je hier uitschrijf? krijg geen antwoord via het contactformulier!

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 100.25.42.211 [date] => 06-10-2022 [time] => 11:31:19 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Ruud's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.