Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 1:10:33 ) 50liefde Review » 2 Ervaringen & Klachten (2023)

50liefde: De datingsite voor de actieve 50 plussers opzoek!

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Bent u een vrijgezelle man of vrouw die de 50 is gepasseerd en opzoek is naar een (nieuwe) relatie of gezelschap? Dan is 50liefde mogelijk een goede keuze om eens vrijblijvend een kijkje te nemen. Want deze website wordt gezien als een van de grootste binnen deze doelgroep. Zo worden er jaarlijks meer dan een miljoen berichten gewisseld tussen de 50+ gebruikers, waarvan gemiddeld 1 op de 3 leden (van tussen de 45 / 65 jaar) vindt een liefde via 50liefde. Daarnaast maken ze gebruik van een unieke matchingprincipe, waardoor u alleen partnervoorstellen ontvangt die relevant zijn.

50 liefde is erg gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en daarom voor iedereen makkelijk te begrijpen en gebruiken. Toch hebben mannen hier net iets meer kans, want deze zijn met 43% in de minderheid. 57% van de gebruikers is hier een vrouw. De hoeveelheid actieve gebruikers zorgen ervoor dat er altijd mensen actief zijn. Om de kwaliteit van de profielen te bevorderen worden alle profielen met de hand gecontroleerd! Hierdoor ben je er vrij zeker van dat je hier geen nep-profielen tegenkomt.

Bent u als 50 Plusser op zoek naar een leuke man of vrouw voor een relatie of gezelschap? Dan is 50liefde.nl mogelijk een geschikte optie u. Bovendien is het inschrijven gratis en vrijblijvend, en geeft het je direct toegang tot de profielen en foto's van duizenden ingeschreven vijftigplussers.

50liefde in het kort

logo 50liefde 50liefde
50liefde: De datingsite voor de actieve 50 plussers opzoek! logo 50liefde

Wat kost 50liefde?

Gratis rondkijken op 50liefde is zeker mogelijk, maar dan met enkele limieten. Als je berichtjes wilt sturen en andere functies wilt gebruiken zoals zoekfilters, kies dan voor een van de volgende abonnementen.

Ervaringen & Beoordelingen

6.0
88 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde 50liefde gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
5 / 10

Top beoordelingen

Ruud beoordeelde 50liefde
Ruud (58 jaar) 21 juni 2019
Ik raad 50liefde niet aan Niks anders dan gedonder met 50liefde

Niks anders dan gedonder met 50liefde. Heb me door het opgezette filmpje laten overtuigen, maar niks is minder waar. je kunt wel zien dat ze de indruk willen wekken dat het gebruiksvriendelijk is, maar volgens voor mij alles behalve dat. En ja ook sterke vermoedes dat sommige profielen nep zijn.

Herman beoordeelde 50liefde
Herman (58 jaar) 21 juni 2019
Ik raad 50liefde aan Enkele vreemde profielen tussen de echte leden

Tijdens mijn zoektocht op 50plus en het bekijken van vele gebruikersprofielen, ben ik inderdaad ook wel wat vreemde profielen tegen gekomen. Maar ja die sla ik gewoon over want er zitten gelukkig nog veel meer echte mensen tussen. Je ziet het direct aan de foto's van wat jongere aantrekkelijke vrouwen, maar goed ik val daar persoonlijk toch niet op. Ik ben hier zelf nu pas met twee vrouwen in contact waarvan ik er met een heb afgesproken. Over precies een week gaan we elkaar in het echt ontmoeten, wat ik best spannend vind. Zo weet ik uit ervaring dat het in het echt meestal weer heel anders is dan via het internet. Zo heb ik eens met een dame via het internet weken lang erg leuk mailcontact gehad, maar toen we elkaar in het echt spraken, was er geen klik en viel het gesprek vaak stil. Dit keer heb ik wat sneller afgesproken om haar te ontmoeten en zie er erg naar uit. Het is voor mij inmiddels jaren geleden dat ik een nieuwe vrouw leerde kennen. Ik ben 58

logo 50liefde
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
88 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 1 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

50liefde specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen60.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %43-57
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in februari 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.