Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Print Printen

Ashley Madison vs BeNaughty: 2021 Vergelijking

Dating websites gaan niet altijd over het ontdekken van de perfecte match voor de rest van je leven. Zoals je al wel zult begrijpen, biedt in wezen elke datingsite je een kans om hook up met iemand die je leuk vind.

Toch gaan ze niet allemaal net in op deze behoefte, en je kunt op sommige websites een oordeel tegenkomen. Sommige dating websites zijn er echter om ons te helpen seksuele spanning te lanceren en plezier te hebben zonder dat er touwtjes aan vast zitten.

Vandaag bekijken we 2 van de populairste websites die individuen helpen precies dat te doen.

Beide BeNaughty en Ashley Madison helpen je iemand te ontdekken om, om het maar eens onbeschaamd te zeggen, mee te flirten voor één nacht. We bekijken ze grondig op verschillende gebieden om je te helpen degene te kiezen die bij je past.

Ashley Madison vs. BeNaughty: Algemene beoordeling

Weliswaar voorzien ze in dezelfde behoefte, maar er is een klein verschil tussen de methodes van deze 2 websites. BeNaughty is open over wat ze aan tafel geven, en AshleyMadison kiest voor een meer discrete aanpak.

Hoewel ze precies dezelfde behoefte vervullen, is er toch een klein verschil tussen de methodes. Terwijl BeNaughty transparanter is over wat ze moeten bieden, kiest Ashley Madison meer voor een meer discrete weg.

Ashley Madison - 9/10

Ashley madison home page

Deze site werd in 2001 opgericht als datingplatform. Zijn voornaamste doel is het ontdekken van discrete affaires voor mensen die getrouwd zijn of een relatie hebben. Als zodanig is dit de populairste website voor ontrouw online.

Toch trekt het een breder publiek aan, hoewel hun doelgroep wel degelijk ook getrouwde mensen omvat. Het ledenbestand bevat getrouwden, mensen in een relatie, en alleenstaanden die op zoek zijn naar een affaire.

Veel leden zijn dames die mannen zoeken en omgekeerd. Niettemin ontdek je individuen van alle seksuele geaardheden die samengebracht worden door hun verlangen om een affaire te hebben. Het ledenbestand omvat vooral jonge vrouwen en oudere, succesvolle kerels.

BeNaughty - 10/10

benaughty

BeNaugthy begon als een chat- en flirtsite in 2005. Het telt meer dan 14 miljoen leden die op zoek zijn naar, wel, ondeugend zijn. Het richt zich op individuen die ongedwongen plezier in de zak en kortstondige connecties proberen te vinden.

Het is mogelijk op de site ernstiger en diepgaander te koppelen, maar de algemene techniek is toegesneden op ontspannen singles. Het omvat alle seksuele geaardheden, en ook stellen, in de leeftijd voornamelijk tussen 25 en 34 jaar.


Ashley Madison vs. BeNaughty : Prijsstelling

Wanneer het gaat om het benodigde bedrag, zijn de prijzen voor beide websites vergelijkbaar. Maar Ashley Madison brengt een meer budgetvriendelijke kostprijs per dienst op meer prijzige plannen, terwijlBeNaughty unieke voordelen per beleid biedt.

Beide sites werken aan het behoud van een actief gebruikersbestand van vrouwen. Daardoor bieden ze allebei een unieke behandeling, zogezegd, aan de vrouwen op hun site.

Op BeNaughty mogen vrouwtjes geheel gratis op berichten reageren, terwijl Ashley Madison geen premium lidmaatschap van haar vrouwelijke leden nodig heeft.

Beide sites werken aan het behoud van een actieve gebruikersgroep van dames. Daarom gebruiken ze allebei een speciale behandeling, om zo te zeggen, voor de meisjes op hun websites. Op BeNaughty mogen vrouwen geheel gratis op berichten reageren, terwijl Ashley Madison geen premium lidmaatschap vereist voor haar vrouwelijke leden.

Ashley Madison - 8/10

Ashley Madison prijzen

De kosten van het registreren op de site hangen af van je geslacht - het is complimentair voor dames, maar komt met een prijs voor mannen. Dit beleid kan seksistisch lijken, maar je zult geen van beide seksen vinden die klagen.

Beide seksen kunnen zich ook aanmelden als Gastlid, maar zo'n abonnement maakt het versturen van berichten niet mogelijk. Je mag alleen browsen en knipogen om een voorproefje van de site te krijgen.

Premium abonnementen komen incredits of lidmaatschapsplannen. Er zijn verschillende prijskeuzes:

Hoe duurder het plan is dat je kiest, hoe minder de kosten van elk van je credits zullen zijn. Elk ervan staat je toe berichten te versturen en hele profielen van je medeleden te zien.

BeNaughty - 9/10

Als gratis lid op BeNaughty mag je onbeperkt rondneuzen, en ook zijn geavanceerde filters in gebruik nemen. Maar helaas kunnen alleen betalende leden elkaar berichten sturen, maar vrouwen kunnen op al die verleidelijke berichten reageren zonder te betalen.


Ashley Madison vs. BeNaughty: Demografische gegevens

Beide sites staan open voor mensen van elke seksuele geaardheid, die proberen toevallige ontmoetingen te vinden. Toch is AshleyMadison iets meer gericht op oudere kerels die jonge meisjes zoeken, terwijl BeNaughty niet discrimineert omdat methode, ook alle leeftijden en geslachten omvat.

AshleyMadison is wat meer toegesneden op oudere kerels die op zoek zijn naar jeugdiger vrouwtjes, terwijl BeNaughty geen onderscheid maakt want manier en zich bezighoudt met alle leeftijdsgeslachten, groepen en bedrijven.

Ashley Madison - 9/10

Dit datingplatform is de beste plaats voor het vinden van sugar daddies en sugar babes (of kids). We maken echter geen onderscheid. Suikermoeders kunnen evenzo jongens (of babes) vinden om mee uit te gaan.

De populairste ledengroepen, zoals we bespraken, zijn:

Elke soort relatiestatus wordt aangeboden, hoewel de meeste leden in een of andere geëngageerde relatie blijven. Toch vormen ook alleenstaanden die nieuwsgierig zijn naar wat er is een deel van de gebruikersgroep.

Praktisch de helft van AshleyMadison is afkomstig uit Amerika. De rest blijft in groten getale over uit het VK, Spanje en Brasilië.

BeNaughty - 9/10

benaughty-website

De doelgroep van BeNaugty bestaat uit iedereen ouder dan 18 jaar, vrijgezel, en op zoek naar een seksuele ontmoeting. Het enige weglatende element, behalve leeftijd, is het hebben van een relatie.

Hoewel dit niet typisch is voor datingsites, zijn vrouwelijke leden veel actiever dan mannelijke. Dat kan komen doordat de website meer kleine-vrouwtjes dan mannen telt, in de verhouding 60-40.

Wat de leeftijd betreft zijn veel gebruikers 18-34 jaar, hoewel je zelfs 55+ leden op de site kunt vinden. Ze komen uit de hele wereld, waarbij iets minder dan de helft van de gebruikers Amerikaans is.


Ashley Madison vs. BeNaughty: Wie is beter in scam-vrij zijn?

yahoo boy scammer

Beide van deze sites verzamelen veel gegevens van hun gebruikers, waarvan ze niet willen dat die gedeeld worden. Daarom bevatten ze hoogwaardige versleuteling om de gebruikersinformatie te beschermen.

Wanneer het echter om oplichters gaat, doet Ashley Madison bijzonder weinig om hun gebruikers te beveiligen tegen pestprofielen. BeNaughty gaat prat op een veel functionelere anti-fraude bescherming.

Hoewel als het om oplichters gaat, doet Ashley Madison erg weinig om hun gebruikers te beveiligen tegen pesterige profielen. BeNaughty heeft een veel praktischer anti-fraude beveiliging.

Ashley Madison - 4/10

Ashley Madison hecht veel waarde aan privacy en veiligheid, beide om voor de hand liggende redenen. Ze gaan dus tot het uiterste om hun leden, hun persoonlijke privacy, en hun individuele informatie te beschermen.

Tijdens je registratieprocedure gebruiken ze hulp om je profiel zo veilig mogelijk te houden. Bovendien zijn alle betalingen op de site geheel vertrouwelijk, ongeacht de betaaltechniek die je kiest.

Hoewel, als het gaat om scammers die nepprofielen maken, sta je er alleen voor. De registratiebehandeling op deze site stelt iedereen in staat zonder bevestiging van hun diensten gebruik te maken.

BeNaughty - 9/10

Veiligheid is ook voor BeNaugthy een leidend probleem, want hun gebruikers zetten veel individuele dingen op de site. De groep achter deze datingsite deed er dus veel aan om zijn omgeving voor alle gebruikers een betrouwbare en veilige plaats te houden.

Ze beveiligen gebruikersinfo met versleuteling. Ook moedigen ze hun leden aan om iedereen die ongewenst of verdacht gedrag vertoont te melden en te blokkeren. Dit anti-fraudesysteem bereikt zelfs dat het team de gebruiker belt om zijn identiteit te verifiëren.

Je kunt ook overschakelen op deultra-veilige modus op BeNaughty, die het mogelijk maakt dat alleen geverifieerde gebruikers je berichten kunnen sturen. Profielen worden geverifieerd aan de hand van foto's, en het helpt het team ook te zien of een persoon meerdere profielen probeert aan te maken met verschillende e-mail adressen.

Ashley Madison vs BeNaughty: Vergelijking van de functies

Geen van beide twee websites heeft veel toeters en bellen om hun gebruikersbasis tevreden te stellen. Dat is wel logisch, want bij beide draait het om 'leuk en snel'. Er zijn wel verschillen in wat ze bieden.

Ashley Madison biedt extra functies om te helpen je profiel effectiever te laten eindigen. BeNaughty, daarentegen, richt zich meer op het plezierige en veilige aspect, en maakt van hun datingsite een heel eenvoudig en snel sociaal media netwerk.

Ashley Madison - 10/10

ashley madison profiel

Aanmelding bij de website is snel gebeurd, waarna je een heleboel gunstige functies te zien krijgt.

Communicatie

De communicatiemiddelen op Ashley Madison zijn talrijk. Je kunt cadeautjes en knipogen sturen om de aandacht van een andere gebruiker te trekken, samen met je aanmelden voor groepsgesprekken of privéberichten sturen. Als het om interactie gaat gaat onder de naam Priority Messaging, een handige functie.

Wanneer je een andere gebruiker een bericht met topprioriteit stuurt, krijgt die het als eerste - het verschijnt als eerste in zijn inbox. Op die manier heb je de meeste kans aandacht te krijgen van gebruikers die het fijn vinden dat veel mensen met hen flirten.

Een andere functie, genaamd \"Message Plus\", stelt je in staat om met iedereen te praten die je eigenlijk op een of andere manier gebeld hebt. Deze functie is beschikbaar in de vorm van een gratis proefversie als je een lidmaatschap koopt. Na 1 maand moet je ervoor betalen.

Meldingen

Je meldingen kunnen je bereiken via e-mail of op je telefoon. Deze functie kan gunstig zijn, want het suggereert dat je niet al je tijd in de site hoeft te steken.

Bijkomend is er een app die gemakkelijk te gebruiken is als je onderweg bent. Het is niet de beste van de apps die er zijn, maar hij herbergt alle fundamentele prestaties van de website binnen handbereik.

Gouden status

Deze functie hoort bij een premium lidmaatschap. Het zorgt ervoor dat je profiel als derde verschijnt op de lijst van alle zoekresultaten, ook al voldoe je niet voor 100% aan de criteria.

Speciale functies

Er zijn ook nog wat extra extraatjes op Ashley Madison om je ervaring te verrijken. Ze omvatten het volgende:

BeNaughty - 8/10

Zodra je een profiel maakt, moet je minimaal één foto publiceren die aan de normen moet voldoen. Daarna is het tijd om je voordeel te doen met de vele functies die BeNaughty biedt.

Communicatie

De berichtenfuncties vanBeNaughty lijken veel op die van populaire sociale media websites. Er verschijnt dus een bericht op het moment dat je er een ontvangt. Je kunt ook foto's en video's versturen en ontvangen met het chat alternatief.

Meldingen

Zoals we hierboven al aangaven, verschijnen de berichten in de vorm van push meldingen zodra je ze krijgt. Ben je onderweg, dan krijg je misschien ook een melding op je telefoon zodra een bericht hier is aangekomen.

De app is overzichtelijk, bevat alle functionaliteiten van de site, en is helemaal gratis te downloaden. Je ontdekt op de app ook een paar leuke videospelletjes om de tijd te verdrijven terwijl je op een reactie wacht. Hij is echter op dit moment alleen beschikbaar voor Android gebruikers.

Extra functies

Er zijn veel optionele speciale functies waar je als BeNaughty lid plezier aan kunt beleven. Een paar ervan zijn:


Ashley Madison vs. BeNaughty:Dating Succes

dating-a-cancer-man1

Omdat deze beide websites plaats bieden aan mensen die niet-traditionele relaties zonder toekomst zoeken, zijn er niet veel succesverhalen te lezen. Toch laten beide hoge percentages zien van wat ze beogen te bereiken.

Het doel van beide, en vanAshley Madison meer dan van BeNaughty, is een accepterende omgeving te scheppen. De ervaringen van degenen die van deze dienst gebruik maakten onthullen precies dezelfde uitkomsten.

Omdat beide sites zich concentreren op ongedwongen contact en niet op langdurige relaties, zijn er maar weinig succesverhalen. Toch vertonen beide hoge percentages succes onder de gebruikers. Het heeft voor beide sites de nadruk, bij Ashley Madison proberen ze meer een accepterende omgeving te produceren. De ervaringen van gebruikers van deze dienst laten precies dezelfde resultaten zien.

Ashley Madison - 9/10

Ashley Madison ontwikkelt een omgeving die accepteert dat mensen hun alternatieven verkennen, ondanks het feit dat ze aan iemand toegewijd zijn. Het bevordert buitenechtelijke affaires. Als zodanig staat het open voor mensen die zich om welke factor dan ook ergeren aan hun seksleven.

De gebruikers verklaren dat de ervaring van het gebruik van Ashley Madison bevrijdend is. Het helpt je mensen te ontmoeten die begrijpen hoe je je voelt en je er niet om veroordelen. Ongetwijfeld is het een van de meest open-minded, niet-traditionele dating websites online.

BeNaughty - 10/10

BeNaughty kan bogen op een van de grootste gebruikersbases van singles die op zoek zijn naar plezierige, geen verplichtingen verbonden. Het is ronduit in het aanmoedigen van iedereen om zijn ondeugende verlangens te verkennen, zowel in woorden als in de werkwijze.

De leden hebben de neiging responsief te zijn, zodat je je bij het toetreden verre van veroordeeld zult voelen. Integendeel, het gebruikersbestand van actieve leden, en vooral van vrouwen, zorgt voor een extra stimulans.

De website motiveert je om te vragen wat je wilt en je verlangens niet uit de weg te gaan. Het is onbevooroordeeld in zijn methode. Het enige nadeel wat betreft dating succes kan zijn dat de beslissingen de neiging hebben op het fysieke uiterlijk gebaseerd te zijn.

Onze Verdict: Welke is beter?

Het is een uitdaging om te zeggen welke site beter is voor je ervaring. Hoewel BeNaughty over de hele linie veel beter is, is hij misschien niet het beste voor jouw eisen. In de eerste plaats helpen beide je wat meer over jezelf te weten te komen terwijl je veel plezier hebt, zolang je er maar slim mee omgaat.

De grootste moeite die we hadden om een duidelijke winnaar aan te wijzen ligt in de waarheid dat de websites over verschillende dingen gaan. Beide zijn uiterst licht en plezierig, oordeelvrij, en responsief. Laten we ze herhalen.

Ashley Madison is je go-to site als je een affaire wilt. Zo niet, dan kun je het nog steeds houden maar je aanmelden met in je achterhoofd dat je getrouwde mensen zult tegenkomen. Het kan zijn wat je verlangt, want het zorgt voor de vrijblijvende aanpak. Niettemin, als je onbevooroordeeld bent om iets blijvenders te ontdekken, is het misschien niet het beste voor je.

Kijk naar BeNaughty als je plezier wilt hebben zonder verwachtingen en wilt zien wat de toekomst brengt. Als je echter getrouwd bent of verkering hebt, vermeld dat dan niet op je profiel - je zult niet goedgekeurd worden! Deze website is geen plaats voor swingers en triootjes. Uiteindelijk kunnen we stellen dat AshleyMadison een aanzienlijker toename van adrenaline gebruikt, terwijl BeNaughty meer ongedwongen aanvoelt. Als je het nog steeds moeilijk vindt, bezoek ze dan allebei. Aanmelden is helemaal gratis, en je kunt door de galerij bladeren om te zien welke in jouw geval beter werkt.