Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Vreemdgaan eenvoudiger dan ooit door deze dating apps

Vreemdgaan eenvoudiger dan ooit door deze dating apps
In het digitale tijdperk waarin we leven is het ook bizar hoe makkelijk het is om stiekem en anoniem te flirten en via bepaalde apps en websites is het nog nooit zo makkelijk geweest om vreemd te gaan.

Wij zijn geen voorstander van vreemd gaan, maar laten we realistisch zijn, het gebeurt nou eenmaal. Sommige mensen in relaties hebben een gebrek aan spanning of chemie waardoor ze gewetensvol op zoek gaan naar een nieuwe vlam of losbandig vrijen om weer gebonden wensen te kunnen vervullen.

In het digitale tijdperk waarin we leven is het ook bizar hoe makkelijk het is om stiekem en anoniem te flirten en via bepaalde apps en websites is het nog nooit zo makkelijk geweest om vreemd te gaan. Vreemd gaan met behulp van apps Tegenwoordig zijn er, vooral voor vreemd gaan, kwalitatieve geanalyseerde sites en apps die het onwaarschijnlijk eenvoudig maken om een affaire te beginnen of een spannende flirt te vinden voor een avond. Natuurlijk kun je met bijna elke betrouwbare dating-app snel met iemand anders in contact komen, maar er zijn ook datingsites die zich richten op mensen die bewust op zoek zijn naar een discrete flirt. Denk aan een site als Second Love met de slogan: 'Flirten is niet alleen voor singles'. Maar NovaMora is ook opgezet om met behulp van anderen in plaats van je eigen partner "je seksleven weer een boost te geven".

Waarom zijn er datingsites voor mensen die Vreemdgaan?

Nou vrij simpel, daar waar veel vraag naar is, is ontwikkeld men het aanbod. Verschillende mensen willen stoppen met overspel, maar het kan ook zijn dat je gewoon een zwak moment hebt en iets tegen de basis wilt proberen vanwege tekortkomingen in je eigen relatie. Het is niet voor niets dat programma's als Temptation Island zo succesvol zijn. We genieten vaak van deze spanningen bij andere, maar we ervaren ze liever niet zelf.

Mannen hebben sneller door wanneer hun partner vreemd gaat

Volgens een onderzoek van de wetenschapper Paul Andrews kunnen mannen beter begrijpen dat vrouwen vreemdgaan omdat ze zelf deze behoeften koesteren. Het bleek dat 75% van de mannen wist dat hun partner overspel pleegde en slechts 41% van de vrouwen wist dat. Om niet betrapt te worden tijdens je online avontuur, hebben verschillende kwaliteit affaire sites zoals Victoria Milan bewust een soort noodknop gecreëerd. nadat je erop klikt, wordt een neutrale website geladen, je gerelateerde browser geschiedenis gewist en ziet niemand waarmee je bezig was.

De belangrijkste reden waarom mensen Vreemdgaan

De belangrijkste reden waarom mensen Vreemdgaan is dat ze een gebrek aan seksuele spanning in hun relatie ervaren, waardoor ze makkelijker met iemand anders naar bed kunnen gaan dan aan hun eigen relatie te werken. Het aanpakken van een dip in je relatie leidt al snel tot een gebrek aan seks, maar je bent ook emotioneel ontevreden. Je wilt je gewaardeerd voelen en als er een gebrek is aan fysieke genegenheid kijk je vaak elders.

Als jij en je partner al lang samen zijn en de passie en spanning al lang weg zijn, is het misschien tijd om je relatie te beëindigen.

Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "Vreemdgaan eenvoudiger dan ooit door deze dating apps"

vreemdgaan, vreemd gaan, discreet, overspel