Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Print Printen
VS

VijftigPlusDating vs Seniorengeluk: 2021 Vergelijking

Of je nu jong bent of al wat ouder, daten blijft interessant en aantrekkelijk. Vooral als je op zoek bent naar een gloednieuwe relatie.

Ongetwijfeld probeer je nauwkeurig te zijn in je keuze. Vijftigplusdating en SeniorenGeluk zijn datingsites waar je leeftijdsgenoten van boven de 50 ontdekt.

Omdat je allemaal al wat levenservaring hebt opgedaan, moet je elkaar veel te vertellen hebben.

Dit vergroot meteen de mogelijkheden dat je een date zult ontdekken met een gemoedstoestand die overeenkomt met die van jou.

Dat is dan een goed idee, vanwege het feit dat deze gesprekken veel gemakkelijker verlopen naarmate je met elkaar vordert.

Zouden er grote verschillen zijn tussen de 2 datingsites? Om je te helpen met het antwoord op die vraag, hebben we Vijftigplusdating en SeniorenGeluk voor je naast elkaar gezet.

Vijftigplusdating en SeniorenGeluk: De overeenkomsten

Beide datingsites benader je via laptop of PC. Er is geen mobiele app beschikbaar. Op deze datingsites is je telefoon dus geen uitstekende optie om te daten.

De doelgroep is in beide gevallen mannen en vrouwen die 50 jaar of ouder zijn.

Vijftigplusdating en Seniorengeluk zijn beide in Nederlandse handen.

Als je een vraag hebt, hebben beide datingsites een klantendienst die je met een contactformulier kunt bereiken.

Ze hebben geen van beide het Safe Dating Keurmerk of de Thuiswinkel Waarborg.

Vijftigplusdating vs. Senioren Geluk: De Verschillen

De kosten van het lidmaatschap vergeleken

De kosten van het abonnement zijn natuurlijk essentieel. Dating duurt meestal een tijdje, dus je betaalt die kosten al gauw voor een aantal maanden of misschien wel jaren.

Bij Vijftigplusdating heet een abonnement een 'Premium Lidmaatschap'. Hier kun je kiezen uit abonnementen voor 1, 3 of 6 maanden.

Als je het langste lidmaatschap neemt, betaal je per maand minder dan bij een veel korter lopend lidmaatschap. De tarieven die Vijftigplusdating rekent zijn afgerond 30, 25 of 20 euro.

Seniorengeluk onthulde tijdens het schrijven van dit overzicht zijn kosten onder de zoekingang: Wat kost VIP toegang krijgen. Een 'VIP' is een betalend lid bij Seniorengeluk.

Je betaalt afgerond EUR 25 als je een kortlopend abonnement van 1 maand kiest.

Je kunt ook 2 maanden kiezen en maandelijks 20 euro betalen. Je komt uit op 15 euro per maand als je de duur van 4 maanden kiest.

Dus in alle gevallen betaal je maandelijks 5 euro minder dan bij Vijftigplusdating.

Met een keuze uit lidmaatschaps prijzen van 25, 20 of 15 euro per maand, is Seniorengeluk 5 euro per maand voordeliger dan Vijftigplusdating.

Zappen, browsen en blokkeren, wat is er mogelijk?

Het doel van beide datingsites is een leuke partner te ontdekken. Veel van de functionaliteiten komen om die reden overeen.

Je kunt een profiel maken en er tekst en foto's op plaatsen. Je kunt berichten versturen en berichten krijgen. Al deze acties zijn inbegrepen bij een betaald abonnement.

Als je vooraf wilt weten wat er nog meer mogelijk is, dan vind je op beide datingsites een tabel met mogelijkheden. Als je deze tabellen naast elkaar legt, zul je enkele verschillen zien.

Seniors' joy, bijvoorbeeld, biedt een image zapper. Bij elke foto die voorbij komt, laat je zien of je geïnteresseerd bent of niet. Het doet enigszins denken aan het bekende swipen, waarbij je de afbeeldingen naar links of rechts veegt.

Bij Vijftigplusdating is vertrouwelijk obstructie en browsen van leden mogelijk.

Vanzelfsprekend zijn er nog andere verschillen te vinden in de toepassing van beide datingsites. Elke site heeft immers zijn eigen sfeer en vormgeving.

Seniorengeluk zorgt voor een foto zapper bij het zoeken. Vijftigplusdating maakt vertrouwelijk zoeken en belemmeren van leden mogelijk.

Waar wil je de mogelijkheid hebben om te zoeken en ontdekt te worden

Seniorengeluk wordt behandeld door Amazing Bits B.V. Dit webbedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Nijmegen.

In zijn database zitten meer dan 100 datingsites, verspreid over Nederland en België.

Om de samenwerking te benadrukken, gebruiken deze datingsites de gezamenlijke naam "Safe Dating Networks". Elk van deze datingsites is gericht op een bepaalde doelgroep.

Er bestaan links tussen datingsites. Je kunt kiezen om die link aan of uit te zetten. Je zult voor jezelf een grote groep extra dating contacten zien ontstaan als je van de link gebruik maakt.

Het bedrijf richt zich evenzeer op stedendating. Dit suggereert dat er een extra inspanning gedaan wordt om in de buurt te daten.

Als je extra wilt sorteren bij het zoeken naar een date op Seniorengeluk, kun je gebruik maken van de keuzes 'Sluiten', 'Nieuw' en 'Online'.

Vijftigplusdating is een datingsite van Epic Internet B.V. Deze website exploitant is gevestigd in Utrecht.

Impressief Internet B.V. heeft zich eigenlijk geconcentreerd op het online gebruiken van verschillende webwebsites.

Op zijn homepage verwijst Vijftigplusdating ook naar het zoeken van een date in een genoemde provincie of stad. Of hier unieke zoekfuncties aan verbonden zijn voor een betalend lid, is alleen niet duidelijk.

Seniorengeluk behoort tot een grote groep datingsites verspreid over Nederland en België. Vijftigplusdating richt zich in het algemeen op Nederland.

Conclusie: Vijftigplusdating of seniorengeluk?

De doelgroep van beide datingsites is dezelfde. Het verschil blijft in de grootte van het werkblad en de samenwerking met andere sites.

De lidmaatschapskosten zijn evenzo verschillend.

Als je het verschil in omgeving wilt ervaren, kun je het beste heel eerst een gratis account aanmaken op beide datingsites. Kies de beste van de 2 voor een betaald abonnement als het je bevalt.

Kies een lidmaatschap op Vijftigplusdating als je:

Kies een lidmaatschap bij seniorengeluk als je: