Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Whatsappsexcontact: 18+ chat dienst met entertainment profielen


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

whatsappsexcontact probeert bij bezoekers de indruk te wekken dat het bedoeld is om seks contacten te vinden voor op WhatsApp. Maar in werkelijkheid heeft "WhatsApp Sex Contact" geen verband met het bekende messenger Whats App. Deze website is echter een betaalde erotische chat dienst met entertainment profielen. Of te wel, fictieve profielen die worden beheerd door verschillende chat operators. Om berichten te kunnen versturen moet je eerst credits aanschaffen, deze creditbundels beginnen bij €10,50 en hiervoor kan je slechts 7 berichten versturen. Oftewel €1,50 per bericht. Zo proberen zij onder andere vrouwen, mannen, stellen en shemales aan te sporen om een account aan te maken op whatsappsexcontact.nl. Bedoeld om te chatten met neppe profielen waarmee je geen fysieke afspraken kunt maken.

Whatsappsexcontact in het kort

Logo of Whatsappsexcontact
Whatsappsexcontact
Whatsappsexcontact
Whatsappsexcontact
26%

Whatsappsexcontact Ervaringen & Beoordelingen

2.8
26%
285 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde whatsappsexcontact gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
3 / 10

Top beoordelingen

Hans beoordeelde Whatsappsexcontact
05 Nov 2019
60%
Ik raad Whatsappsexcontact niet aan

Deze site is niet betrouwbaar, fake en bedrog!

Mensen trap er niet in want ze wekken de indruk dat ze via whatsapp verder willen praten maar als je betaald krijg je nooit 1 nummer. maar wel per bericht 1,50 betalen en steeds weer proberen mij aan het praten te houden. whatsapp sexcontact is 100% nep, list en bedrog. en het staat ook in de kleine lettertjes verstopt als je goed leest.

Jan Willem beoordeelde Whatsappsexcontact
03 Nov 2019
60%
Ik raad Whatsappsexcontact niet aan

Fake profielen praten, niet doen dus

Er staat letterlijk (Als je goed zoekt) Dat je met fictieve profielen chat. Ze hebben het goed weten te verstoppen, maar dit is gewoon weer zo'n ordinaire chatsite, waarbij je aan het lijntje gehouden wordt... Wat mij betreft geeneens een datingsite te noemen dus..... Hier hun zinnetje om zichzelf in te dekken: whatsappsexcontact.nl is een online flirt service, waarop u een leuk (erotisch) chatgesprek met fictieve profielen kunt voeren. whatsappsexcontact.nl bevat derhalve deels fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk.