Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 9:50:11 ) Whatsappsexcontact Review » 2 Ervaringen & Klachten (2023)

Whatsappsexcontact: 18+ chat dienst met entertainment profielen

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

whatsappsexcontact probeert bij bezoekers de indruk te wekken dat het bedoeld is om seks contacten te vinden voor op WhatsApp. Maar in werkelijkheid heeft "WhatsApp Sex Contact" geen verband met het bekende messenger Whats App. Deze website is echter een betaalde erotische chat dienst met entertainment profielen. Of te wel, fictieve profielen die worden beheerd door verschillende chat operators. Om berichten te kunnen versturen moet je eerst credits aanschaffen, deze creditbundels beginnen bij €10,50 en hiervoor kan je slechts 7 berichten versturen. Oftewel €1,50 per bericht. Zo proberen zij onder andere vrouwen, mannen, stellen en shemales aan te sporen om een account aan te maken op whatsappsexcontact.nl. Bedoeld om te chatten met neppe profielen waarmee je geen fysieke afspraken kunt maken.

Whatsappsexcontact in het kort

logo Whatsappsexcontact Whatsappsexcontact
Whatsappsexcontact: 18+ chat dienst met entertainment profielen logo Whatsappsexcontact

Ervaringen & Beoordelingen

2.8
285 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde whatsappsexcontact gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
3 / 10

Top beoordelingen

Hans beoordeelde Whatsappsexcontact
Hans (44 jaar) 5 november 2019
Ik raad Whatsappsexcontact niet aan Deze site is niet betrouwbaar, fake en bedrog!

Mensen trap er niet in want ze wekken de indruk dat ze via whatsapp verder willen praten maar als je betaald krijg je nooit 1 nummer. maar wel per bericht 1,50 betalen en steeds weer proberen mij aan het praten te houden. whatsapp sexcontact is 100% nep, list en bedrog. en het staat ook in de kleine lettertjes verstopt als je goed leest.

Jan Willem beoordeelde Whatsappsexcontact
Jan Willem (39 jaar) 3 november 2019
Ik raad Whatsappsexcontact niet aan Fake profielen praten, niet doen dus

Er staat letterlijk (Als je goed zoekt) Dat je met fictieve profielen chat. Ze hebben het goed weten te verstoppen, maar dit is gewoon weer zo'n ordinaire chatsite, waarbij je aan het lijntje gehouden wordt... Wat mij betreft geeneens een datingsite te noemen dus..... Hier hun zinnetje om zichzelf in te dekken: whatsappsexcontact.nl is een online flirt service, waarop u een leuk (erotisch) chatgesprek met fictieve profielen kunt voeren. whatsappsexcontact.nl bevat derhalve deels fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk.

logo Whatsappsexcontact
Onze score 2.8
Gemiddelde beoordeling
285 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 1 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

Whatsappsexcontact specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18-35
  • InschrijvingenInschrijvingen15.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %96-4
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.