Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:12:16 ) Vijftigplusdating Review » 1 Ervaringen & Klachten (2023)

Vijftigplusdating: Ontmoet 50 plussers bij jou in de buurt!

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Vijftigplusdating is een datingsite die zich volledig richt op de doelgroep 50+. Zou jij wel opnieuw de liefde willen vinden om je leven weer wat leuker te maken? Wellicht is deze datingwebsite dan iets voor jou! Lees de ervaringen van andere gebruikers en vergelijk vijftigpusdating.nl met andere betrouwbare aanbieders van 50plus dating in Nederland. Twijfelen is niet nodig want je kun je hier eenvoudig en gratis inschrijven. Neem vrijblijvend een kijkje tussen de actieve 50plussers bij jou in de buurt en ontdek of "vijftig plus dating" de site voor jou is.

Vijftigplusdating in het kort

logo Vijftigplusdating Vijftigplusdating
Vijftigplusdating: Ontmoet 50 plussers bij jou in de buurt! logo Vijftigplusdating

Ervaringen & Beoordelingen

6.4
158 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde vijftigplusdating gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
7 / 10
Betrouwbaarheid
7 / 10
Functionaliteiten
7 / 10
Klantenservice
7 / 10

Top beoordelingen

De graaf beoordeelde Vijftigplusdating
De graaf (55 jaar) 15 oktober 2019
Ik raad Vijftigplusdating aan Ruim 10 ontmoetingen in 8 maanden

Vijftigplus dating was gemakkelijk te gebruiken. Ik zag er een tv-commercial over en ben toen is gaan kijken op het internet. Ik kwam uit op deze webiste en dat zag er ook wel aantrekkelijk uit, dus ik maakte er een account met profiel. Het richt zich uitsluitend op mensen van 50 jaar en ouder. Ben nu al 8 maanden actief en zeker meer dan 10 dates in de mars!

logo Vijftigplusdating
Onze score 6.4
Gemiddelde beoordeling
158 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 11 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Vijftigplusdating specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd50+
  • InschrijvingenInschrijvingen40.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %46-54
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.