Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 11:13:15 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 11:13:15 ) erg positief over stoutevrouwen, Isa over Stoute-Vrouwen

Isa's beoordeling over stoute-vrouwen.com

Kwaliteit profielen
10 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
10 / 10
Klantenservice
10 / 10
auteur van de beoordeling
Isa (22 jaar) 28 februari 2023
Ik raad Stoute-Vrouwen aan
erg positief over stoutevrouwen

Ik ben blij om een positieve gebruikerservaring over de datingsite stoute-vrouwen te schrijven. Ik ben een vrouw en ik heb de app gebruikt voor een aantal maanden nu en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de ervaring die ik tot nu toe heb gehad. Een van de dingen die ik het meest waardeer aan stoute-vrouwen, is hoe eenvoudig het is om te gebruiken. Ik hoefde me geen zorgen te maken over ingewikkelde aanmeldingsprocedures of ingrijpende profielinstellingen. Ik kon me gewoon snel aanmelden met mijn Facebook-account en direct aan de slag gaan met het swipen en matchen met andere gebruikers. Een andere geweldige kenmerk van stoute-vrouwen is de hoeveelheid mensen die op deze website beschikbaar zijn. Ik woon in een grootstad en ik was verrast door het aantal matches dat ik binnen de eerste paar dagen kreeg. Ik heb veel leuke en interessante gesprekken gehad met mannen die ik anders waarschijnlijk nooit zou hebben ontmoet. Wat ook heel belangrijk voor mij was, was de veiligheid en privacy op de app. Ik voelde me gerustgesteld door de opties om mijn locatie en andere persoonlijke informatie te verbergen, en ik kon ook gemakkelijk rapporteren en blokkeren als ik me ongemakkelijk voelde over iemand of iets. En kan wel zeggen dat ik al een aantal geweldige afspraken heb gehad dankzij dit platform. Oke ik heb hier uiteraard niet de ware gevonden, maar ik heb zeker enkele geweldige dates gehad en spannende herinneringen opgedaan. Ik zou stoutevrouwen.com zeker aanbevelen aan andere vrouwen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

  • de hoeveelheid mensen die actief zijn
  • leuke dates
  • makkelijk afspreken
  • sommige mannen wat opdringerig soms
Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 11:13:15 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Isa's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.