Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Snap-Bang: Snap-Bang, Chat & ontdek andere snappers in jouw regio


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Toen SnapBang op de markt kwam, was het iets totaal nieuws en vreemds. Zijn interface was zo ingewikkeld, dat het moeilijk te voorspellen was dat het zou uitgroeien tot een van de populairste platforms wereldwijd. Wat er in feite gebeurde is dat tieners snel het systeem van een app leerden kennen en begrepen hoe het werkt, terwijl volwassenen dat niet deden. Het maakte SnapBang uiterst gewoon onder tieners en het woord "snaps" drong ons vocabulaire binnen.

SnapBang website

Hoewel het nog niet zo lang geleden was, veranderde het de situatie op de markt van de sociale media en niet alleen. Het coolste aan snaps was dat ze meteen verdwenen waren nadat ze gezien waren. En ja, Instagram mag dan dezelfde functie presenteren, we herinneren ons nog steeds wie de allereerste was.

Met zo'n uitdagend systeem van snaps kregen we veel meer dan we verwachtten. We kregen de mogelijkheid om onze favoriete sociale media heet en vies te maken, terwijl het voor kinderen toch plezierig en cool bleef. Het concept van foto's die gewist worden werd populair en de geest van wie graag flirt en sext wendde zich tot deze app. Sexting via SnapBang werd een gloednieuw fenomeen en een echt ding op het platform. En vandaag hebben we zelfs nog iets meer - een Snap-Bang.

Wat een Snap-Bang is, hoe je hem gebruikt en waarom we hem hebben onthullen we in dit korte artikel. Scroll naar beneden om te ontdekken.

Wat is Snap-Bang?

Zoals je aan de naam kunt denken, is Snap-Bang een alternatief voor het krijgen van seks via snaps. Begrijp ons niet verkeerd, het heeft helemaal niets met SnapBang te maken. Het maakt gebruik van de functies die SnapBang enige tijd geleden presenteerde op een andere manier - om de liefde te bedrijven.

Snap-Bang is een plek waar singles elkaar ontmoeten en sexts versturen. Ze sturen naakte hete foto's, chatten met elkaar en hebben of een virtuele of echte hookup voor een nacht. Snap-Bang biedt gebruikers een bijzondere ervaring van ongedwongen relaties.

Snap-Bang search

Registratieproces

Zoals overal op een platform met een concentratie op hookups, is de registratie hier snel en eenvoudig. Je kunt binnen een minuut lid worden en van de plek gaan genieten. Wil je de site echter blijven gebruiken, dan moet je een abonnement nemen. Het tarief varieert, afhankelijk van de lengte van het lidmaatschap. Het is niet verrassend dat hoe langer je de site wilt gebruiken, hoe goedkoper het je zal zijn.

Gebruikers

De database van gebruikers hier maakt indruk. Je ziet vooral aantrekkelijke vrouwen. Het lijkt erop dat ze de mannen op het platform overtreffen. De Snap-Bang heeft zich werkelijk vastgelegd op het maken van virtuele accounts. Dat betekent dat er geen echte personen achter zitten. Je kunt dus sexten, maar je kunt elkaar nooit ontmoeten, en het verandert het concept van de hookup website.

Snap-Bang profile page

Chatten

Er is niets bijzonders aan praatjes kiezen op de website. Je kunt flirten en foto's sturen, duidelijk. Je kunt evenzo kiezen hoe lang de bries aan je partner zal verschijnen. Dit kan je flirterig videospel heter maken.

Op Snap-Bang is het niet zozeer van belang met welke functies ze je laten communiceren, maar hoe je kunt flirten. Hier kun je een geheel naakte foto van je sturen of wat listiger, intrigerender, door sommige delen te bedekken met emoji's of tekst. Zet je fantasie aan en bedenk hoe je plezier kunt hebben met je partner om hem of haar geïnteresseerd te houden.

Conclusie

Toen Snap-Bang op de markt kwam, was het iets totaal nieuws en vreemds. Zijn interface was zo ingewikkeld, dat het moeilijk te voorspellen was dat het zou uitgroeien tot een van de populairste platforms wereldwijd. Wat er in feite gebeurde is dat tieners snel het systeem van een app leerden kennen en begrepen hoe het werkt, terwijl volwassenen dat niet deden. Het maakte Snap-Bang uiterst gewoon onder tieners en het woord "snaps" drong ons vocabulaire binnen.

Snap-Bang in het kort

Het beste voorMensen 21+ zowel single als gebonden opzoek naar lust en contact
SuccesverhaalErg goed in Veiligheid & Anti-Scam, waardoor veel positieve gebruikers
Leukste kenmerkenUitgebreide zoekfilter en de populaire Snap Roulette
Logo of Snap-Bang
Snap-Bang
Snap-Bang
Snap-Bang

Voordelen

 • Veel actieve gebruikers en hoge kwaliteit van de profielen en foto's
 • Leden van over de hele wereld
 • Biedt veel spannende functies om je tijd interessanter te maken
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Gebruikt 128-big SSL gecodeerd betalingssysteem

Nadelen

 • Geen downloadbare dating app voor je mobiele device. Maar wel zeer toegangkelijk vanaf je smartphone
 • De verhouding vrouwen - 60%, mannen - 40%.

Wat kost Snap-Bang?

De prijs is gemiddeld als het gaat om de hookup platforms. Er zijn echter enkele kansen om gratis munten te bemachtigen.


Gratis coins SnapBang


Dus wat hebben we uiteindelijk? Het is een basis site zonder enige specifieke concentreren op een ontwerp, dat singles gebruikt om te voldoen aan elkaar en hookup. Echter, het heeft een aantal sceptische functies. De website stelt in zijn voorwaarden dat het virtuele profielen gebruikt voor het uitvoeren van sociale enquêtes. Aan de ene kant, ze eerlijk toegeven dat, maar aan de andere kant, hoe u kunt er zeker van zijn dat je spreekt met een echte individu en niet een bot. Wanneer je gewoon de zaal binnengaat, word je onmiddellijk geliked door verschillende gebruikers. Meer dan waarschijnlijk, zijn ze ook virtueel, als gevolg van th

Toen SnapBang op de markt kwam, was het iets totaal nieuws en vreemds. Zijn interface was zo ingewikkeld, dat het moeilijk te voorspellen was dat het zou uitgroeien tot een van de populairste platforms wereldwijd. Wat er in feite gebeurde is dat tieners snel het systeem van een app leerden kennen en begrepen hoe het werkt, terwijl volwassenen dat niet deden. Het maakte SnapBang uiterst gewoon onder tieners en het woord "snaps" drong ons vocabulaire binnen.


De prijskeuzes voor het gebruik van de site kunnen variëren, afhankelijk van het tijdstip waarop u besluit in het platform te stappen. Gewoonlijk zijn de kosten de volgende:

Prijzenoverzicht

AantalPrijsPer bericht Voordeel
200 credits€9,99€1,001
900 credits€49,99€1,1115
2000 credits€99,99€1,0025
6000 credits€199,99€0,6750
12000 credits€399,99€0,6750
25000 credits€799,99€0,6456

Veel gestelde vragen over Snap-Bang

Wij helpen je graag verder

 • Dit is een plek om een one-night-stand romance te vinden. Het heeft veel gebruikers en essentiële functies om snel een partner te vinden voor de date van vandaag. Dit platform is al lang actief en staat bekend als een van de beste.

 • Ga naar de website en klik op Sign Up. Vervolgens moet je een paar vragen beantwoorden. Je vult de nodige informatie in. Volg daarna de instructies.

 • Je hoeft geen minuut te wachten om je account te bevestigen. Registreer je gewoon, en je profiel is klaar. Je maakt kennis met de belangrijkste functies van de site. De administratie controleert tegelijk de gegevens die je opgaf.

 • De primaire soort is $49.95 per maand. Je kunt andere abonnementstermijnen kopen: van 2 dagen tot 1 jaar. Hoe langer je koopt, hoe goedkoper de maand is. Je hebt ook de mogelijkheid je in te schrijven voor een gratis proefperiode waarin je alles kunt uitproberen.

 • Je moet een account aanmaken om de site vrij te kunnen gebruiken. Daarna krijg je een gratis proefperiode. Zoek tijdens die periode naar mensen in de buurt die je zou willen uitnodigen voor een afspraakje. Dankzij de geavanceerde zoekfunctie kun je diegenen vinden die je wilt zien.

 • De profielen hier worden door de administratie gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de gebruikers echte mensen zijn. Al door de foto's te bekijken kun je zelf de eerste indruk maken. Deze site heeft ook een goede reputatie en is al meer dan 5 jaar actief.

 • Dat kun je gemakkelijk doen tijdens een proefperiode van 2 dagen. Voer betalingsgegevens in. Aan het eind van de proefperiode zal de site automatisch geld afschrijven voor het abonnement. Als je er verder geen gebruik van wilt maken, vergeet dan niet je uit te schrijven in je account.

 • De website controleert alle accounts. Maar je moet nog steeds oppassen voor oplichters, vooral als je ze in het echt wilt ontmoeten. Vraag de persoon, voor je dat doet, om een gesprek op FaceTime en voeg hem toe als vrienden op Facebook. Zo ben je er zeker van dat het om een levend mens gaat en kom je ook meer over hem/haar te weten dankzij de sociale netwerken.

 • Als je een partner wilt vinden voor een single date of een open relatie, is dit platform ideaal voor jou. Als je in een grote Amerikaanse stad bent, zal het gemakkelijk zijn om iemand te vinden gewoon voor de lol. Het is zeker je geld waard!

 • Je kunt dit heel gemakkelijk doen in de profielinstellingen. Doe dit voor je proefperiode afloopt. Anders krijg je het geld niet terug.

Staat je vraag over Snap-Bang er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.