Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Shagspot: ShagSpot sekschat dienst met fictieve profielen


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

ShagSpot is geen eigenlijk geen datingsite maar een erotische chatdienst. Waarbij je alleen contact kunt maken met chatoperators. Zo melden ze zelf onderaan de site "De profielen op ShagSpot zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk." Deze site is wel geschikt om geile, intieme en soms zelf diepgaande chatgesprekken te voeren. Over seks, speciale fantasieën of over van alles en nog wat. Maar weet wel dat de berichten worden beantwoord door willekeurige mensen, dus niet door de sexy dame op de foto van het profiel. Wel kun je op ShagSpot anoniem op zoek naar een spannend contact online, want als gebruiker ben je nooit zichtbaar voor andere leden. Het is eenvoudig om je hier aan te melden, en je krijg de eerste 3 berichten gratis om te versturen, daarna betaal je gemiddeld zo'n één euro per bericht.

Shagspot in het kort

Logo of Shagspot
Shagspot
Shagspot
Shagspot

Wat kost Shagspot?

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 maand€24,99€24,990
3 maanden€59,97€19,9950
6 maanden€107,94€17,9960
32%

Shagspot Ervaringen & Beoordelingen

3.0
32%
76 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde shagspot gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
3 / 10

Top beoordelingen

JW2 beoordeelde Shagspot
04 Aug 2019
60%
Ik raad Shagspot niet aan

Voel me opgelicht na het gebruik van deze site

Ben niet te spreken over deze site, vind het ronduit slecht zelfs. Dit soort sites moeten echt verboden worden en ben blij dat ik hier kan aangeven hoe slecht de site omgaat met haar betalende gebruikers. Na het indienen van een klacht over de profielen word er gewoon gewezen naar de algemene voorwaarden. Ik wilde alleen maar mijn geld terug nadat ik erachter kwam dat het een fake dienst was.

Stef Boer beoordeelde Shagspot
16 Jun 2019
60%
Ik raad Shagspot niet aan

Te duur voor een fake dienst!

Ik ben een getrouwde man die het gewoon fijn vind om af toe is mijn hard te kunnen luchten. Dit doe ik dan stiekem via mijn computer op datingsites als deze. Heb ook wel is gratis sites geprobeerd, maar daar krijg ik vrijwel nooit een reactie terug. En op sites als shagspot, reageert iedere vrouw. Ik weet best dat het niet allemaal echte vrouwen zijn, maar dat doet me niet zo veel. Ik wil toch niet verder gaan dan wat online contact en geilpraat. Ik begrijp alleen niet waarom het zo duur moet zijn per bericht. Ik koop dan de grootste bundel en betaal alsnog 75 eurocent per berichtje. En dat gaat er soms zo in een avondje doorheen als ik even niet oplet. Ik heb inmiddels al bijna duizend euro uitgegeven, en mijn credits zijn alweer op. Er staan nog heel veel onbeantwoorde berichten open, maar als ik zo nog een paar weken doorga dan ben ik blut! Weet iemand een goed alternatief voor shagspot waar je voor een vast bedrag onbeperkt berichten mag sturen? Graag wel sites waar je berichten worden beantwoord, anders heeft het nog weinig zin.