Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Sexbook: Chatten, daten of vriendschap? Geef jezelf n kans!


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Sexbook is bedoeld voor chatten en flirten met online profielen. Zo betaal je hier niet per bericht maar in de vorm van een abonnement. De site trekt maandelijks meer dan 1 miljoen bezoekers. Wel wordt de promotie van deze site voornamelijk gericht aan mannen, waardoor er geen goed balans is tussen mannen en vrouwen op de site. De foto's die getoond worden op de profielen lijken vaak oud en buitenlands te zijn. Sexbook is een leuke site om fantasieën te delen in een online omgeving, maar minder geschikt voor het tot stand brengen van offline ontmoetingen.

Sexbook in het kort

Logo of Sexbook
Sexbook
Sexbook
Sexbook
56%

Sexbook Ervaringen & Beoordelingen

4.5
56%
559 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde sexbook gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10

Top beoordelingen

Stijn Bril beoordeelde Sexbook
22 Jul 2021
40%
Ik raad Sexbook niet aan

Draaien rond de pot!!

Je kan geen gegevens doorgeven om af te spreken! Ze houden je aan het lijntje zodat je telkens zou credits kopen! Die site is niet geschikt voor mensen die echt willen daiten!! Ze beloven om af te spreken en het komt er niet van. Dit is bedrog!! Je speelt niet met mensen hun gevoelens!!

  • Nee
  • Nee
  • Nee
  • Niet duidelijk of het echt is
  • Je kan geen gsm of mail doorsturen
  • Moeilijk om contact op te nemen met sites
Ikke beoordeelde Sexbook
12 Jun 2019
60%
Ik raad Sexbook niet aan

Alleen maar virtuele fake profielen

Alleen maar virtuele fake profielen waarmee je wel kunt chatten, maar geen echte afspraak mee kunt maken. Deze proberen je eigenlijk alleen maar naar de site te lokken met allerlei berichten die je alleen kunt beantwoorden door een abonnement te kopen.