Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 2:47:54 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 2:47:54 ) Serieusflirten fake! geen contact met andere leden, Jori

Jorik's beoordeling over serieusflirten.nl

auteur van de beoordeling
Jorik (19 jaar) 14 juni 2019
Ik raad Serieusflirten niet aan
Serieusflirten fake! geen contact met andere leden

Ik heb deze site op de proef gesteld door met VPN en verschillende email adressen, 2 accounts aan te maken. Een van een man, en een account als vrouw. Toen ik wilde probeerde om met het ene account een bericht te sturen naar het andere account, kwam ik erachter dat het andere profiel onvindbaar was. Andersom ook. Terwijl beide accounts zijn bevestigd en goedgekeurd. Ontvang op beide accounts berichten, kan gewoon berichten tegoed aanschaffen en reageren op profielen en berichten. Dus waarschijnlijk worden er alleen entertainment profielen getoond zodat je ten alle tijden te maken krijgt met een chat operator. Trap er niet in!

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 2:47:54 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Jorik's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.