Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:58:08 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:58:08 ) Nee, major flirten is een nep-website, Roberto over Seri

Roberto's beoordeling over serieusflirten.nl

auteur van de beoordeling
Roberto (42 jaar) 31 oktober 2020
Ik raad Serieusflirten niet aan
Nee, major flirten is een nep-website

Nee, major flirten is een site die zoveel mogelijk probeert geld uit je te melken. De berichten die automatisch worden aangemaakt. Ik heb een heel slecht profiel echter in 1 maand kwamen er 30 acties met overtuigende berichten, er bleef geen enkele spelfout in staan en op oneven tijden werden deze berichten verstuurd. De profielfoto's komen niet overeen met de beschrijving, weinig ouderlingen .... Inderdaad een goed verdienmodel om gratis geld te cashen. Trap er niet in.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:58:08 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Roberto's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.