Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 2:04:29 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 2:04:29 ) Fake, trap er niet in!, Maarten over Serieusflirten

Maarten's beoordeling over serieusflirten.nl

auteur van de beoordeling
Maarten (50 jaar) 12 juni 2019
Ik raad Serieusflirten niet aan
Fake, trap er niet in!

Ik heb me hier ingeschreven om te kijken wat voor berichten ik zou ontvangen. Daarom had ik als woonplaats een dorp opgegeven met maximaal 100 inwoners. En ja hoor desondanks woonde vrijwel iedereen die reageerde daar opeens in de buurt. Uiteraard hadden ze op hun eigen profiel nog geen woonplaats opgegeven. Conclusie: Je wordt overstroomd met berichten van vrouwen die smachten naar sex met jou. Maar het enige wat ze willen is zorgen dat je zo veel mogelijk credits koopt. Trap er dus niet in!

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 2:04:29 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Maarten's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.