Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Senioren Geluk: Leuke datingsite speciaal voor de actieve senioren


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Ook als senior is het heel normaal dat je de behoefte hebt aan een partner om samen oud te kunnen worden. Waar de oudere generatie voorheen nog een beetje achterbleven op het gebied van online daten, zijn ze nu helemaal bij. Anno 2019 is het ook voor senioren heel gewoon om een leuke vrouw of man via een datingsite te ontmoeten.

Dagelijks krijgt deze website tientallen nieuwe aanmeldingen van leden, waardoor je kansen als senior steeds groter worden om een date te regelen via het internet. Daarnaast is deze website eenvoudig en gebruiksvriendelijk in gebruik.

Via de Facebook button kun je gemakkelijk een account aanmaken, terwijl je toch je anonimiteit behoudt.

Senioren Geluk in het kort

Leukste kenmerkende FotoZapper waardoor je snel en eenvoudig contact kan leggen
Succesverhaalheel wat Nederlanders en Belgen ervaren meer passie spanning in hun seksleven en hebben ondeugende ontmoetingen via Ondeugend-daten
Het beste voorCasual Dates & Ondeugende Afspraakjes
Logo of Senioren Geluk
Senioren Geluk
Senioren Geluk
Senioren Geluk

Wat kost Senioren Geluk?

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 maand€24,95€24,950
3 maanden€59,85€19,9520
6 maanden€107,70€17,9525
72%

Senioren Geluk Ervaringen & Beoordelingen

6.2
72%
177 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde seniorengeluk gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
7 / 10
Betrouwbaarheid
7 / 10
Functionaliteiten
7 / 10
Klantenservice
7 / 10

Top beoordelingen

Willemijn beoordeelde Senioren Geluk
30 Jul 2019
60%
Ik raad Senioren Geluk aan

Dankzij mijn dochter weer leuke ervaringen

Hallo ik ben Willemijn en ben al ruim 10 jaar weduwe en wilde niks meer van relaties en mannen weten en ben daarom nooit op zoek gegaan naar een man. Mijn dochter heeft mij aangespoord hier op aan te melden en ik was het er in het begin niet zo mee eens, maar moet eerlijk toegeven dat ik het steeds leuker begon te vinden. Ik wilde het nooit uit respect naar mijn man, maar mijn dochter zei op een dag: Ik weet zeker dat pap liever wilde dat je gelukkig bent dan dat je maar blijft modderen met de gedachte dat het niet mag van papa... De tranen schoten in mijn ogen want ze had gelijk. Gelukkig heb ik naar haar geluisterd, want sinds ik lid ben heb ik hier Henk leren kennen en we hebben zo'n leuke tijd samen dat ik het iedereen op leeftijd zou willen aanraden.

Wim beoordeelde Senioren Geluk
16 Jun 2019
60%
Ik raad Senioren Geluk aan

Hele fijne datingsite voor senioren

Hele fijne datingsite voor senioren. Het was voor mij lastig om een betrouwbare site te vinden. Sinds ik mijn 52e weduwe ben geworden, is het erg lastig om alleen door het leven te gaan. Ik vond het dus tijd worden voor een nieuwe partner. Na lang zoeken kwam ik bij seniorengeluk. Hier lieten ze me zien dat online daten echt werkt. Ik heb een nieuwe partner gevonden via seniorengeluk. Bedankt een aanrader voor andere van mijn leeftijd.

Cees beoordeelde Senioren Geluk
12 Jun 2019
60%
Ik raad Senioren Geluk aan

Redelijke prijs en geen neppe profielen

Seniorengeluk is een datingwebsite die wat mij betreft een voorbeeld moet/kan zijn voor de meeste andere 50plus dating site's. De prijs is redelijk en ik kom geen neppe profielen tegen, kortom prima site.