Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:13:35 ) Seekforsugar Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Seekforsugar: Vind jouw unieke sugardate vandaag nog!

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

SeekforSugar is momenteel een van de meest stijlvolle sugardating site in Nederland. Zoals de naam van de website is wellicht al doet vermoeden, is het gericht op succesvolle heren (de zogeheten sugardaddies) en aantrekkelijke, jonge dames (of te wel sugarbabies). De meeste succesvolle mannen hebben veelal een drukke agenda en daardoor weinig tijd voor ontspanning of een (liefdes) relatie. Om dit te compenseren zoeken het gezelschap van een sugarbaby waar zij fijne momenten mee kunnen beleven: samen ontspannen in luxe, winkelen, diepgaande gesprekken en/of weekendjes weg, of gewoonweg fysieke toenadering van een mooie dame.

Naast het feit dat SeekforSugar goed is in het matchen van deze twee doelgroepen, bieden zij ook: persoonlijk-advies voor jouw gebruikersprofiel, tips voor op je (eerste) afspraakje, een inspiratieblog met diverse leuke activiteiten en hebben is er vrijwel iedere maand een (win)actie voor zowel de heren als de dames.

Seekforsugar in het kort

logo Seekforsugar Seekforsugar
Seekforsugar: Vind jouw unieke sugardate vandaag nog! logo Seekforsugar
logo Seekforsugar
Onze score 7.0
Gemiddelde beoordeling
49 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Seekforsugar specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25-55
  • InschrijvingenInschrijvingen65.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %60-40
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.