Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Runnersdate: Hardlopers die opzoek zijn naar een maatje of meer


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Runnersdate is de dating site waar je eenvoudig een hardloopmaatje kunt vinden. Want zoals de naam al doet vermoeden is deze datingsite speciaal bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar iemand om samen mee te hardlopen, voor de lol, om een eventuele liefdespartner te ontmoeten of om mee te doen aan wedstrijden. Er zijn veel datingwebsites op het internet te vinden, maar deze site onderscheidt zich omdat de initiatiefnemers zich richten op een specifieke doelgroep namelijk hardlopers. Zo wordt hier vooral de nadruk gelegd op het samen trainen en samen lopen, en wie weet groeit er wel een leuke vriendschap uit voort of meer dan dat!

Dus ben jij een single hardloper die graag op een laagdrempelige manier met andere sportieve singles in contact wilt komen voor een sportieve date? Schrijf je dan gratis in en ontmoet leuke gelijkgestemde!

Runnersdate in het kort

Logo of Runnersdate
Runnersdate
Runnersdate
Runnersdate

Wat kost Runnersdate?

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 maand€24,99€24,990
82%

Runnersdate Ervaringen & Beoordelingen

6.6
82%
48 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde runnersdate gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10

Top beoordelingen

Jooske beoordeelde Runnersdate
09 Jul 2019
60%
Ik raad Runnersdate aan

Samen hardlopen is veel gezelliger

Ik vind deze datingsite echt een leuk initiatief. Zo zou ik normaal gesproken me niet snel inschrijven op een datingsite ofzo, maar dit voelt toch anders. En zo liep ik meestal alleen, terwijl het soms juist gewoon gezelliger is om samen te doen. Je leert nieuwe mensen kennen, houd er vrienden aan over en wie weet wel meer. Zeker tijdens een goed stukje hardlopen heb je soms toch nog diepgaande gesprekken met soms weer een nieuw gezicht en een nieuwe mening. Daarnaast heb je hier zo iemand gevonden en vooral bij mij in de buurt waren er zelfs heel wat hardlopers te vinden die ook gezelschap zochten.