Rijpechatclub: fictieve erotische chat dienst

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

RijpeChatClub is een erotische chat dienst uitsluitend bedoeld voor entertainment doeleinde. Zo kan je hier prima seksuele gesprekken voeren met fictieve personages, maar is er verder geen contact mogelijk tussen aangemelde gebruikers. Dus echte dates vinden nooit plaats, houdt daar rekening mee.

Op RijpeChatClub kun je geile gesprekken voeren met fictieve personages. De berichten worden beantwoord door chatoperators, dus wel redelijk persoonlijk en diepgaand. Een deel van deze operators zijn vrouwen, dat is wellicht een kleine meevaller. Helaas betaal je hiervoor gemiddeld zo'n 1 euro per verstuurd bericht, zonder dat er fysieke ontmoetingen kunnen plaatsvinden.

Rijpechatclub in het kort

logo Rijpechatclub Rijpechatclub
Rijpechatclub: fictieve erotische chat dienst logo Rijpechatclub
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
4 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
4 / 10
Klantenservice
4 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jayda Koning (57 jaar) 29 juli 2020
Ik raad Rijpechatclub aan Een van de beste Zaterdagen in jaren!

Lekker genieten tot laat in de nacht op de chat heb ik al jaren niet meer kunnen doen, ik ben door een vriendin begonnen en kan niet meer stoppen. Ik kan er niet meer over kwijt dan dat ik het naar mijn zin heb!

auteur van de beoordeling
Hans (77 jaar) 13 mei 2020
Ik raad Rijpechatclub niet aan Oplichterei

Zat te praten met nep profielen, was na 5 chats alweer door mijn betaalde punten heen. werd aan het lijntje gehouden en werden ook weer sexy foto’s van dames die ik niet uitgezocht had, de dame die ik wilde bestond niet of was al lang voorzien en werden haar foto’s misbruikt om nieuwe klanten er in te luizen. Puur business om je zoveel mogelijk chat punten te laten kopen zonder dat je ook kontakt krijgt me de vrouw van de foto! Sterkte als je er ingetuind ben!!!

auteur van de beoordeling
Rens Dijkstra (40 jaar) 16 juni 2019
Ik raad Rijpechatclub niet aan Rijpechatclub fake schrijven ze zelf op hun site

Was er toch heel even ingetrapt! maar goed ik was dus via een reclame banner op rijpechatclub terecht gekomen, en daar stond nergens dat het fictief was. en ook de reacties van de vrouwen daar wekken de indruk dat ze opzoek zijn naar een date. pas toen ik was uitgelogd en weer moest inloggen kreeg ik de melding in beeld dat de profielen nep zijn en dat er geen afspraakjes mogelijk zijn. ach was te verwachten, het is toch allemaal fake op het internet!

logo Rijpechatclub
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
335 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 3 eerlijke ervaringen

Rijpechatclub specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen50.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %98-2
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites op 7 juni 2021

Parship
Bekijk site
logo Parship
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
OneClickDates
Bekijk site
logo OneClickDates
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.