Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Rijpechatclub: fictieve erotische chat dienst


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

RijpeChatClub is een erotische chat dienst uitsluitend bedoeld voor entertainment doeleinde. Zo kan je hier prima seksuele gesprekken voeren met fictieve personages, maar is er verder geen contact mogelijk tussen aangemelde gebruikers. Dus echte dates vinden nooit plaats, houdt daar rekening mee.

Op RijpeChatClub kun je geile gesprekken voeren met fictieve personages. De berichten worden beantwoord door chatoperators, dus wel redelijk persoonlijk en diepgaand. Een deel van deze operators zijn vrouwen, dat is wellicht een kleine meevaller. Helaas betaal je hiervoor gemiddeld zo'n 1 euro per verstuurd bericht, zonder dat er fysieke ontmoetingen kunnen plaatsvinden.

Rijpechatclub in het kort

Logo of Rijpechatclub
Rijpechatclub
Rijpechatclub
Rijpechatclub

Wat kost Rijpechatclub?

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 maand€24,99€24,990
3 maanden€59,97€19,9950
6 maanden€107,94€17,9960
38%

Rijpechatclub Ervaringen & Beoordelingen

3.0
38%
335 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde rijpechatclub gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
4 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
4 / 10
Klantenservice
4 / 10

Top beoordelingen

Jayda Koning beoordeelde Rijpechatclub
29 Jul 2020
60%
Ik raad Rijpechatclub aan

Een van de beste Zaterdagen in jaren!

Lekker genieten tot laat in de nacht op de chat heb ik al jaren niet meer kunnen doen, ik ben door een vriendin begonnen en kan niet meer stoppen. Ik kan er niet meer over kwijt dan dat ik het naar mijn zin heb!

Hans beoordeelde Rijpechatclub
13 mei 2020
60%
Ik raad Rijpechatclub niet aan

Oplichterei

Zat te praten met nep profielen, was na 5 chats alweer door mijn betaalde punten heen. werd aan het lijntje gehouden en werden ook weer sexy foto’s van dames die ik niet uitgezocht had, de dame die ik wilde bestond niet of was al lang voorzien en werden haar foto’s misbruikt om nieuwe klanten er in te luizen. Puur business om je zoveel mogelijk chat punten te laten kopen zonder dat je ook kontakt krijgt me de vrouw van de foto! Sterkte als je er ingetuind ben!!!

Rens Dijkstra beoordeelde Rijpechatclub
16 Jun 2019
60%
Ik raad Rijpechatclub niet aan

Rijpechatclub fake schrijven ze zelf op hun site

Was er toch heel even ingetrapt! maar goed ik was dus via een reclame banner op rijpechatclub terecht gekomen, en daar stond nergens dat het fictief was. en ook de reacties van de vrouwen daar wekken de indruk dat ze opzoek zijn naar een date. pas toen ik was uitgelogd en weer moest inloggen kreeg ik de melding in beeld dat de profielen nep zijn en dat er geen afspraakjes mogelijk zijn. ach was te verwachten, het is toch allemaal fake op het internet!