Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Ouderenflirt: Erotische chatdienst voor rijpe vrouwen en mannen


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Deze vrij toegankelijke site die ook een mobiele app heeft richt zich voornamelijk op ouderen. Hierdoor is het aanbod wel iets minder als gebruikelijk, maar door de specifieke doelgroep wel perfect bedoeld voor de ouderen onder ons die graag wat meer rijpere sexcontacten hebben.

Ouderenflirt in het kort

Logo of Ouderenflirt
Ouderenflirt
Ouderenflirt
Ouderenflirt

Wat kost Ouderenflirt?

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 maand€24,99€24,990
3 maanden€49,99€16,6620
6 maanden€89,99€15,0030
64%

Ouderenflirt Ervaringen & Beoordelingen

4.4
64%
275 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde ouderenflirt gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10

Top beoordelingen

Willemijn beoordeelde Ouderenflirt
30 Jul 2019
60%
Ik raad Ouderenflirt aan

Met dank aan mijn dochter positieve ervaringen

Hallo ik ben Willemijn en ben al ruim 10 jaar alleen na het overleiden van parter en had hier erna eingelijk ook geen behoefte meer aan. Hierdoor ben ik dus nooit meer op zoek gegaan naar een nieuwe man. Mijn dochter heeft mij aangespoord hier op aan te melden en ik was het er in het begin niet zo mee eens, maar moet eerlijk toegeven dat ik het steeds leuker begon te vinden. Ik wilde het nooit uit respect naar mijn man, maar mijn dochter zei op een dag: Ik weet zeker dat pap liever wilde dat je gelukkig bent dan dat je maar blijft modderen met de gedachte dat het niet mag van papa... De tranen schoten in mijn ogen want ze had gelijk. Gelukkig heb ik naar haar geluisterd, want sinds ik lid ben heb ik hier Henk leren kennen en we hebben zo'n fijne tijd samen dat ik het iedereen op leeftijd zou willen aanraden.

Martin Lambregt beoordeelde Ouderenflirt
09 Jul 2019
60%
Ik raad Ouderenflirt aan

Leuke site en spannende gesprekken

Gebruik deze site pas sinds kort en moet zeggen dat ik het hier 10 x beter vind als al die andere nepsites! Lekker overzichtelijk, je krijgt vaker een reactie terug als op badoo of tinder. Allemaal wat oudere dames vanaf 45 jaar kom je ze hier tegen. Bevalt mij prima zo en je kan je zo vrij aanmelding zonder betaling, dus je zit nergens direct ergens aan vast. Ik raad deze site aan voor mensen vanaf 45 jaar ongeveer.