Ouderenflirt: Erotische chatdienst voor rijpe vrouwen en mannen

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Deze vrij toegankelijke site die ook een mobiele app heeft richt zich voornamelijk op ouderen. Hierdoor is het aanbod wel iets minder als gebruikelijk, maar door de specifieke doelgroep wel perfect bedoeld voor de ouderen onder ons die graag wat meer rijpere sexcontacten hebben.

Ouderenflirt in het kort

logo Ouderenflirt Ouderenflirt
Ouderenflirt: Erotische chatdienst voor rijpe vrouwen en mannen logo Ouderenflirt
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Willemijn (58 jaar) 30 juli 2019
Ik raad Ouderenflirt aan Dankzij mijn dochter weer leuke ervaringen

Hallo ik ben Willemijn en ben al ruim 10 jaar weduwe en wilde niks meer van relaties en mannen weten en ben daarom nooit op zoek gegaan naar een man. Mijn dochter heeft mij aangespoord hier op aan te melden en ik was het er in het begin niet zo mee eens, maar moet eerlijk toegeven dat ik het steeds leuker begon te vinden. Ik wilde het nooit uit respect naar mijn man, maar mijn dochter zei op een dag: Ik weet zeker dat pap liever wilde dat je gelukkig bent dan dat je maar blijft modderen met de gedachte dat het niet mag van papa... De tranen schoten in mijn ogen want ze had gelijk. Gelukkig heb ik naar haar geluisterd, want sinds ik lid ben heb ik hier Henk leren kennen en we hebben zo'n leuke tijd samen dat ik het iedereen op leeftijd zou willen aanraden.

auteur van de beoordeling
Martin Lambregt (48 jaar) 9 juli 2019
Ik raad Ouderenflirt aan Leuke site en spannende gesprekken

Gebruik deze site pas sinds kort en moet zeggen dat ik het hier 10 x beter vind als al die andere nepsites! Lekker overzichtelijk, je krijgt vaker een reactie terug als op badoo of tinder. Allemaal wat oudere dames vanaf 45 jaar kom je ze hier tegen. Bevalt mij prima zo en je kan je zo vrij aanmelding zonder betaling, dus je zit nergens direct ergens aan vast. Ik raad deze site aan voor mensen vanaf 45 jaar ongeveer.

logo Ouderenflirt
Onze score 4.4
Gemiddelde beoordeling
275 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 15 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

Ouderenflirt specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd55+
  • InschrijvingenInschrijvingen45.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %59-41
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites op 7 juni 2021

Parship
Bekijk site
logo Parship
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
OneClickDates
Bekijk site
logo OneClickDates
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.