Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:28:14 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:28:14 ) Na ruim een week begint het best verslavend te worden, M

Mark's beoordeling over meet-n-hook.com

Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
8 / 10
auteur van de beoordeling
Mark (38 jaar) 28 januari 2022
Ik raad meet-n-hook aan
Na ruim een week begint het best verslavend te worden

LOL ben hier nu zo'n 8 dagen actief en merk dat ik bij het thuiskomen, pizza in de magnetron, biertje en dan nu toch wel erna gelijk even kijken op meet n hook. Ik heb wel al een paar keer de kans gehad wat af te spreken maar ik ga wel voor de toppertjes. Ik ben zelf ook een toppertje, kan ik gewoon zeggen ik werk er hard voor. Dit gaat nog zeker wel een spannende staartje krijgen, dat voel ik wel aankomen. Het is niet allemaal gratis, maar dat hoeft voor mij ook niet. Je kan wel elke dag wat gratis munten krijgen om berichtjes te sturen.. Dus voor de gene met een laag budget en genoeg geduld, is dit een buitenkansje.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:28:14 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Mark's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.