Match4me: Dating voor hoger opgeleide singles (HBO/WO)

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Match4Me is een van de meest ervaren online datingsite voor hoger opgeleide singles (HBO/W). Zo is deze site al sinds 2002 actief en gericht op deze doelgroep. Zo biedt Match4Me al sindsdien aan vele hoog opgeleide singles de oplossing om in contact te komen met serieuze singles die al direct aan je zoekcriterium voldoen: Een hoog opleidingsniveau. Daarnaast is dit ook een zeer betrouwbare dating site dat tevens beschikt over het "keurmerk veilig daten" en het certificaat "Thuiswinkel Waarborg". Bovendien zijn er dagelijks vele nieuwe inschrijvingen van serieuze singles en gebruiken ze leuke "quiz spel" waardoor je sneller in contact komt met mensen die op dezelfde golflengte zitten.

Voor hoger opgeleiden singles is Match 4 Me de ideale site om gratis kennis te maken met duizenden gelijkgestemde. Want als gratis-lid mag je geheel kosteloos jouw eigen profiel plus 5 foto's toevoegen en een eigen zoekprofiel samenstellen. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot alle gebruikers en kun je dagelijks 10 gratis interesse berichten versturen en onbeperkt reageren op berichten van andere leden met een volledig lidmaatschap. Dus pas jij als serieuze single binnen deze doelgroep? Profiteer dan vrijblijvend van deze speciale kennismakingsactie voor nieuwe gebruikers die opzoek zijn naar een langdurige duurzame relatie.

Match4me in het kort

logo Match4me Match4me
Match4me: Dating voor hoger opgeleide singles (HBO/WO) logo Match4me
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
9 / 10
Betrouwbaarheid
9 / 10
Functionaliteiten
9 / 10
Klantenservice
9 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Wesley Gal (24 jaar) 14 oktober 2019
Ik raad Match4me niet aan Waarom perse hoogopgeleid zijn?

Ik vind dat Match4me maar een flutsite! Waarom moet je hiervoor perse hoogopgeleid zijn? Studie niveau zegt niet altijd alles over een persoon toch? Ik ben zelf een vrij slimme jongen maar ben gestopt met mijn opleiding omdat ik werkmogelijkheden zag.

logo Match4me
Onze score 8.0
Gemiddelde beoordeling
212 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 21 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Match4me specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25-65
  • InschrijvingenInschrijvingen60.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %47-53
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites op 7 juni 2021

Parship
Bekijk site
logo Parship
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
OneClickDates
Bekijk site
logo OneClickDates
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
House Of Milfs
Bekijk site
logo House Of Milfs
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.