Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Hetgrandcafe: Online dating voor 35+ spannend & efficiënt!


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Hetgrandcafe is al sinds 2004 een populaire online ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35 jaar en ouder. Zij kunnen hier op een veilige en gezellige manier nieuwe mensen leren kennen en vriendschappen aangaan. Ontmoet leuke mensen bij jou in de buurt voor vriendschap of meer. Met haar 15 jarig bestaan is "Het Grand Cafe nl" een van de oudste dating websites van Nederland. Daardoor zijn er dagelijks vele vrijgezellen en andere mensen die via deze site elkaar leren kennen, samen uitgaan, of verliefd worden.

Als gebruiker van HetGrandCafé.nl kun je gebruik maken van handige functionaliteiten. Zoals bijvoorbeeld: Filter populaire profielen (op basis logaritme), vind matches bij jouw in de buurt op basis van Google Geotargeting en postcode-filter, profiel status op basis van beoordelingen bekijken, automatisch berichten per mail ontvangen (optioneel) en uitgebreide zoekopdrachten opslaan voor hergebruik. Daarnaast beschikt deze site uiteraard over alle basisfuncties zoals gebruikelijk op dating sites. Bovendien kun je gratis gebruik maken van een sessie met een dating-coach om je profiel aan te scherpen voor grotere datekansen. Schrijf je gratis in en ontmoet leuke singles bij jou in de regio.

Hetgrandcafe in het kort

Logo of Hetgrandcafe
Hetgrandcafe
Hetgrandcafe
Hetgrandcafe