Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 27-06-2022 [time] => 1:57:10 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 27-06-2022 [time] => 1:57:10 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 27-06-2022 [time] => 1:57:10 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 27-06-2022 [time] => 1:57:10 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 27-06-2022 [time] => 1:57:10 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 27-06-2022 [time] => 1:57:10 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.167.149 [date] => 27-06-2022 [time] => 1:57:10 ) Gayplaats Review » 1 Ervaringen & Klachten (2022)

Gayplaats: Vind jij hier die leuke homoseksuele man voor een spannende date?

Laatst bijgewerkt op 5 januari 2022

GayPlaats komt tegemoet aan de niche van ongedwongen, hot dates. Homoseksuele mannen en lesbische vrouwen zijn hier welkom om een profiel te maken en zich te aan te bieden aan andere gay gebruikers in de buurt

"Elke dag melden zich talloze mannen aan," verklaart GayPlaats op zijn homepage. We besloten de proef op de som te nemen en ons zelf voor een account in te schrijven.

Inschrijf je geheel gratis

Inhoud

Inschrijven en account activeren

Je begint je registratie met het kiezen van een discrete gebruikersnaam, je e-mail ter verificatie en een wachtwoord. Vervolgens geef je aan wat je bent: een homoseksuele man of een lesbische vrouw. Vervolgens laat je weten of je een man of een vrouw zoekt. Of, simpel gezegd, deze gay dating site is ongelooflijk probleemloos voor de homo- en lesbische gemeenschap. We kozen ervoor ons als man te registreren en te proberen mannen te vinden in de plaats. Nadat je je geregistreerd hebt, wacht in je mailbox een e-mail met een bevestigingslink. Klik daarop en je bent binnen.

Eenmaal bezocht krijg je een aantal vragen die je moet beantwoorden. Je moet bijvoorbeeld voorstellen waar je woont, wat je huidskleur, haarkleur en oogkleur zijn, enzovoort. Vragen over penislengte en seksuele geaardheid kun je overslaan.

In beide gevallen hoef je op de website geen profieltekst in te dienen of een foto te uploaden.

Mogelijkheden van een gratis account

Als je de eerder besproken informatie hebt ingevuld, mag er geen twijfel over bestaan: deze site is alles over pittige dating. Op een uitbundige startpagina zien we een mengeling van beleefd glimlachende omgangsvormen met een ontbloot bovenlijf. Zelfs met een geheel gratis account kun je gewoon de foto's en profielen bekijken. Het is zelfs mogelijk berichten te sturen naar 3 verschillende mensen. Daarna gaat die optie op slot, tenzij je je portemonnee tevoorschijn haalt en een creditbundel koopt.

Reviews over GayPlaats

Hier en daar op het internet kun je recensies vinden van GayPlaats gebruikers. Deze bieden je een goed idee van de algemene overtuiging. De volgende citaten lijken representatief te zijn voor wat de meerderheid van de mannen over GayPlaats denkt.

  • "Het lijkt vaak alsof je met een chatbot of werkster aan het chatten bent."
  • "Na 4 weken praten ontdekte ik hier een gloednieuwe vriend."
  • "Je wordt misleid tot het kopen van meer credits."

Onze uitspraak

Nadat we een gratis profiel ontwikkeld hadden, stuurden we een paar berichten naar stijlvolle kerels, die verdacht snel en volledig reageerden: "Hé hoi. Wat leuk dat je reageert: ik 'zou je graag wat beter leren kennen. Wat zijn je statistieken?"

Het is niet zo dat we belazerd worden. Wie de moeite neemt de voorwaarden en condities door te lezen, ziet dat de uitgever zich het recht voorbehoudt "eigen profielen op de website te ontwikkelen en namens deze accounts berichten aan de gebruiker te sturen. De gebruiker aanvaardt en begrijpt dat sommige profielen op de site fictief zijn en dat deze geheel ontwikkeld worden om berichten mee uit te wisselen. Fysiek overleg met de persoon in fictieve accounts is niet mogelijk."

Hoewel willen we deze site een licht voordeel van de twijfel geven. Er is een redelijke verscheidenheid aan profielen tussen met minder aantrekkelijke foto's of leeftijden. Mensen zijn ongetwijfeld op zoek naar een ervaring. De allerbeste manier om een mening over GayPlaats te vormen is door een (tamelijk klein formaat) creditbundel te kopen. Wees dan heel selectief.

Uitschrijven op GayPlaats

Of je nu een geheel gratis account had of credits kocht, het kan zijn dat je uitgekeken raakt op deze erodatingsite. Gelukkig is het relatief eenvoudig om je uit te schrijven bij GayPlaats. Volg daarvoor de volgende instructies.

  1. Klik op de getande wieltjes in de rechter bovenhoek.
  2. Klik dan op de Instellingen link.
  3. In de pop-up die verschijnt klik je op Verwijder Account.
  4. Vul tweemaal je wachtwoord in om de verwijdering te verifiëren.
  5. Je komt terecht op de homepage van GayPlaats als de verwijdering totaal is.

Wil je meer weten over GayPlaats?

Zoek je een geheime homo-afspraak en wil je GayPlaats eens bekijken?

Gayplaats in het kort

Het beste voorErotisch contact online met homoseksuele mannen & Casual Gay Ontmoetingen
Leukste kenmerkenDe chatfuncties op gayplaats zijn populair
Succesverhaal100+ Aanmeldingen per dag van hoofdzakelijk homoseksuele mannen
logo Gayplaats Gayplaats
Gayplaats: Vind jij hier die leuke homoseksuele man voor een spannende date? logo Gayplaats
Voordelen
  • Mooie vormgeving, duidelijke navigatie
  • Uitgebreide zoekmogelijkheden
  • Zeer Gay vriendelijk met voornamelijk mannen
  • Discrete lijst van homo-matches
  • Grote keuze aan homoseksuele mannen in de buurt
  • Je kunt na registratie een beperkt aantal berichten versturen
  • De knop 'credits kopen' verschijnt pas nadat je een bericht hebt verstuurd
Nadelen
  • Geen telefonische klantenservice
  • Een bericht sturen kost je tot wel EUR 1,00
  • Er zijn redelijk veel nepprofielen

Wat kost Gayplaats?

Kosten van de credits


Wat kost het? In contact komen met nieuwe profielen kost 1 credit. Op het moment van samenstellen worden de volgende credit-pakketten aangeboden.



Je ziet, hoe groter de creditbundel die je koopt, hoe minder creditkosten. Voor Nederlandse gebruikers is er de keuze om met iDEAL te betalen, terwijl onze Belgische goede vrienden de Bancontact optie zullen waarderen. Betalen met een credit card is voor beide nationaliteiten een alternatief.


Periode Prijs Per maand Voordeel
25 credits€25,0015%
50 credits€47,5020%
100 credits€89,9530%
150 credits€127,5040%

Ervaringen & Beoordelingen

7.6
102 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde gayplaats gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
2 / 10

Top beoordelingen

noa beoordeelde Gayplaats
noa (27 jaar) 28 april 2022
Ik raad Gayplaats niet aan deze site zit vol nepprofielen met als doel credits te verkopen

teveel nepprofielen die duidelijk proberen je credits te doen kopen, als je het wilt wagen moet je zo snel mogelijk proberen te schakelen naar app, dan weet je direct of ze echt zijn of niet. Een andere indicatie is als je merkt dat profielen doorheen de dag constant online zijn, ik heb er nu vandaag op gelet en ze gaan gewoon niet weg? Onmogelijk voor veel werkende mensen.

  • overzicht profielen
  • vindbaarheid
  • simpel
  • veel nepprofielen
  • verschrikkelijk duur credit systeem
logo Gayplaats
Onze score 7.6
Gemiddelde beoordeling
102 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 78 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Gayplaats specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18+
  • InschrijvingenInschrijvingen65.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %96 / 4
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in juni 2022

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.