Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:21:52 ) Gaybuddy Review » 1 Ervaringen & Klachten (2023)

Gaybuddy: De meest bezochte gay profielen site met chatpals

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Gaybuddy review over een van de bekendste gay contactsites met echte mannen als chat pals. Zo is deze site vooral bedoeld voor mannen die opzoek zijn naar een spannend en fantasierijk contact online. Nadat je je gratis hebt aangemeld op gaybuddy.nl zal je al snel vele reacties ontvangen van erg aantrekkelijke profielen van mannen die je proberen over te halen om te reageren. Jammer genoeg moet je daarvoor eerst in het bezit zijn van een creditbundel zodat je kunt reageren op je ontvangen berichten. Als je bereid bent een creditbundel aan te schaffen dan kun je hier al snel in contact komen met leuke mannen. Echter is de kans op echte ontmoetingen niet zo groot als bij GaysGoDating of Gayparship. Het doel van gaybuddy is meer voor het tot stand brengen van chat-gesprekken. Nieuwe gebruikers komen vaak via landing pagina's binnen en weten daardoor niet direct dat het een site is die tevens gebruik maakt van fictieve profielen. Echter is deze website wel eerlijk een transparant over de bedoeling van het platform. Zo kun je namelijk onderaan de pagina teruglezen dat deze site naast echte gebruikers ook deels fictieve profielen bevat. Niet voor niets is GayBuddy nog altijd een druk bezocht gay dating platform waar iedere man van 18+ gratis een account kan aanmaken. Nog nooit gekeken? Probeer het gerust, uitschrijven is immers ook zo weer gebeurd als het je niet bevalt.

Gaybuddy in het kort

logo Gaybuddy Gaybuddy
Gaybuddy: De meest bezochte gay profielen site met chatpals logo Gaybuddy

Ervaringen & Beoordelingen

5.2
193 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde gaybuddy gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10

Top beoordelingen

Tobias Bull beoordeelde Gaybuddy
Tobias Bull (24 jaar) 31 december 2019
Ik raad Gaybuddy niet aan Gaybuddy is een neppe oplichtingsbende!

Gaybuddy is de grootste oplichters bende onder de gay dating sites. Met mooie praatjes proberen ze je telkens weer aan te zetten tot het kopen van credits.. Werkelijk alle profielen die ik tegen kom op gaybuddy zijn nep, maar ook de berichten die je krijgt zijn fake en voorgeprogrammeerd! Sinds ik deze site voor de eerste keer zag is het alleen maar erger geworden met gay dating.. Voorheen had je dit alleen op wat gay chat sites maar hier gaan ze echt een stapje verder!

logo Gaybuddy
Onze score 5.2
Gemiddelde beoordeling
193 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 15 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Gaybuddy specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25-55
  • InschrijvingenInschrijvingen60.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %n.v.t
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.